"ציד ביצים"
לחג פסחא

kloei

New member
"ציד ביצים"../images/Emo35.gif../images/Emo163.gifלחג פסחא

שלום לכולם, מחר הזמינו אותנו ל"easter hunt" ואמרו לי שזה בשביל הילדים. אני לא כל כך מבינה במנהגי הגויים, אולי מישהו יודע מה הולך לקרות מחר, האם אני צריכה להביא משהו (ביצי שוקולד? או שזה מה שהילדים ילכו לחפש?) תודה, חג פסח שמח

מנסיון קצר בנושא

הילדים שלך צריכים שקית או כמובן עדיף ומכובד (אך יקר יותר) סלסלה לאיסוף. ההורים מחביאים את הביצים. הילדים מחפשים. זוכה מי שאסף הכי הרבה. קצת כמו לחפש את האפיקומן פרט לזה שכולם יכולים לאכול הרבה שוקולד בסוף. לגבי סוג הביצים. אני ראיתי שנעשה שימוש בביצי שוקולד ולכן כדי להביא חבילה אם כי חלק מחוויות החג זה ציור על ביצים אמתיות או מפלסטיק (למיטב הבנתי...). צייד מוצלח.. ענת

kloei

New member
תודה,

עוד שעה וחצי תיפתר התעלומה. אני לא בטוחה שמורן (בן שנה ועשרה חוד')יתעניין בביצים ונראה לי שהוא יעדיף לתפוס משחק כלשהוא מחדר הילדים ולהסתובב איתו אחרי כל השאר. אני מבטיחה לחזור ולספר איך היה הצייד.

kloei

New member
בקצרה על התייד של ביצי הפסחא

מתברר שבאיטליה זה בכלל לא המנהג להחביא את הביצים ושהילדים יחפשו, אלא שהמשפחה שהזמינה אותי הם חצי אמריקאים. הסבתא האמריקאית שאירגנה את כל המסיבה החביאה המון ביצים קשות בקליפתן שהייתה צבועה בכל מיני צבעים, בכל שטח הגינה שמסביב לבית, כשעל חלקן מצויין שם של ילד ולכן את הביצה המסויימת הזאת כל ילד צריך למצוא כדי לקבל את הפרס, בנוסף ניתן עוד פרס על מציאת המחבוא של ארנב הפסחא ולרוץ לספר לסבתא. מורן לא ממש התעניין אבל לפחות לשנה הבאה אני יודעת למה עלי לצפות.

למעלה