ציד בישוב

תֶּשֶׁת

New member
ציד בישוב

בשער של הישוב שלי נכתב לפני כמה ימים שמהיום יתחיל להתקיים ציד בישוב שלי ולא להיבהל מהיריות. סביר להניח שמדובר בציד חזירי בר שמסתובבים הרבה באיזור. האם יש משהו לעשות נגד זה? לפי השלט, הציד אמור להתחיל היום...

AmitKar

New member
אני חושב שזה לא חוקי

אני לא בטוח בעניין... יש כאן הרבה אנשים שמבינים יותר ממני בנושא. אך בלי כל קשר העצה שלי: למשטרה לא לפנות כי זה לא יעזור. לרשות שמורות הטבע גם לא כדאי כי יתכן שהם האחראיים על אותו ציד. לדעתי הכי עדיף לפנות לאתי אלטמן. אין לי כאן את המס´ שלה אך יתכן שהוא נמצא בעמוד הקישורים של הפורום ואם לא אני מקווה שמישהו יתן לך אותו. מקווה שעזרתי! שלך, עמית

lilithmm

New member
מה את משווה דג לחזיר בר

דגים נאכלים לרוב אפילו ע"י ההורים שלהם. חזיר מאוד דומה לאדם בהרבה תחומים. לא צריך להשוות נמלה לתרנגולת ותרנגולת לדולפין. דג לא סובל הרבה זמן אחרי שמוציאים אותו מהמיים. חזיר בר יכול לחטוף כדור, לברוח ולמות אחרי שבועיים של יסורים. גם דג יכול לסבול הרבה אם אין לו מזל. היה לי דג באורך 45 ס"מ לא כולל זנב. הכלב שלי הביא בו ביס ענקי והוריד לו חתיכה. החצי דג שנשאר לא מת מיזה. לא נסיג כלום אם נעשה כאלה השוואות לא פרופורציונליות.

AmitKar

New member
אין הרבה בעיות עם ההשוואה

העובדה שחזיר דומה לאדם ביותר תחומים לא גורמת לי להתייחס אליו אחרת מדג. האם לדעתך אדם זכאי להתחשבות שונה מדג, חזיר או תרנגולת? בכל התחומים? בחלק מן התחומים? באיזה תחומים? במקום שאני יקשקש פה כשאני לא מבין את הטענה, אני מבקש ממך להסביר את זה שוב. ואז אני יענה את תשובתי. שלך, עמית

AmitKar

New member
מעולם לא טענתי שחוקי=טוב

אך בדברים לא חוקיים בד"כ יותר קל להלחם. הרבה דברים הם חוקיים ואני נגדם. זה לא צריך לסתור את זה שבדברים לא חוקיים אפשר להלחם יותר בקלות שלך, עמית

chomed

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

lilithmm

New member
מה אפשר לעשות....

בשביל להפסיק את הטירוף הזה.... רק להמציא סיפור מחריד שיגרום למשטרה להעיף את המשועממים האלה מהאזור... תהנו מיד הדמיון ובהצלחה.

מה שם הישוב שלך?

אולי אפשר לעשות דבר מה בנידון!
(רמז)

תֶּשֶׁת

New member
קורנית

אומר לך משהו? דרך אגב, עד כה לא שמעתי כלל קולות ירי... אולי הציד מתבצע במושב שכניה הסמוך...

adipo

New member
היי- משגבניק... אני מכירה את קורנית

יה יה יה יום טוב וחג שמייח עדי

sUpEr YoNiT

New member
אנשים מגעילים...:(

ואם אם צדו חזירת בר, והיו לה ??... תחשבו על זה.. הגורים נשארים ללא אמא וסיכוייהם קלושים אם הם קטנים...:( לא הוגן !

sUpEr YoNiT

New member
* בטעות מחקתי... את...

איפה שכתוב - והיו לה - צריך להיות כתוב - גורים..

למעלה