צ'יה ופשתן - מה עדיף?

ימימה

New member
צ'יה ופשתן - מה עדיף?

קראתי פה הרבה על גרגרי צ'יה ועל פשתן כמקור לאומגה 3. האם לאחד מהם יש יתרון על השני מבחינת התכולה, הספיגה, או מבחינת ערכים תזונתיים נוספים שיש בהם?
 

ladybug6

New member
אני לא יודעת מה עדיף אבל

אני יודעת שהפשתן הרבה יותר זול


מה שכן, את הפשתן צריך לטחון כדי לקבל ממנו אומגה 3, ורצוי בסמוך לאכילתו כי זה מתחמצן, ואת הצ'יה אפשר לאכול ככה בלי לטחון. בשבילי זה די מבאס כי לבלנדר ולמטחנת תבלינים שלי יש את אותם להבים ונורא קשה לפרק ולחבר אותם אז אני מתעצלת..
 
למעלה