ציוד חשמלי בדירה

Iwannaknow

New member
מכונת כביסה בדירה?

חשבתי שזה סטנדרט בכל דירה?! אני די בהלם לגלות שיש המון דירות בלי מכונת כביסה. עד כמה ההתרשמות שלי נכונה? האם אפשר למצוא דירות עם מכונת כביסה? כי אני גם רחוקה מההורים וגם בלי מכונית להסיע שקים כבדים למכבסה! הצילו...

קישקוש

New member
מחשב בדירה...

1. איפה הכי כדאי לקנות? 2. חדש או משומש?? 3. כמה עולה בימינו אינטרנט? (אחי הוריש לי את קו האינטרנט שלו ב 100 ש"ח לחודש עם אינטרנט חופשי. משתלם להמשיך עם זה??) 4. כמה המחשב צריך לעלות לי? (במידה ואני רוצה גם צורב, מדפסת ותוכנות בסיסיות) 5. כמה צריך לעלות שולחן למחשב? והאם בכלל כדאי להשקיע בו, או שפשוט למצוא משהו ישן ועליו להניח את המחשב? 6. המחשב מבזבז הרבה חשמל?? יא. כשעושים הכל לבד צריך לחשוב על מליון דברים! איזה כיף :) שנה טובה!

babylon_a1

New member
אפשר להירגע...

המכבסות זולות ועושות משלוחים בחלק נכבד מהדירות שראיתי יש מכונות כביסה אני גרתי בדירה בלי מכונה שלושה חודשים - היה סביר

מוכר...

אני במקור הייתי אמורה לקבל מההורים את המחשב שלהם ושהם יקנו חדש, אבל בסוף הם החליטו שעדיף בשבילי כבר להשקיע במחשב חדש ומתוחכם יותר, אז לאחר מו"מ קצר הם קנו לי... אבל מחשב משומש בהחלט יכול להיות פיתרון בתנאי שמי שמוכר לך אותו מהימן מספיק. שולחן למחשב לא עולה הרבה, יש שולחנות ב-200 וגם בפחות מזה. בקשר לחשמל - עד כמה שידוע לי מחשב לא נמנה בין צרכני החשמל הכבדים.

לגבי קניית מחשב

אז כמו שפני בובה אמר- אם אתה מכיר מקור לקניית מחשב יד שנייה, לך על זה! אם אתה רוצה מחשב שכבר ישרת אותך לשנים הבאות בנאמנה, קנה חדש. אפשר למצוא מחשבים לא יקרים ואפילו עסקאות חבילה למחשב+ צורב+ מדפסת וכדומה. שולחנות מחשב ניתן למצוא בשפע באתרים של מודעות יד שנייה, זה לא עניין יקר. לגבי החיבור לאינטרנט, 100 ש"ח זה יקר. תעשה סקר שוק ותבדוק אופציות. אפשר גם להתמקח עם החברות ואז הם נותנים הצעה טובה יותר. צריכת החשמל של מחשב היא מזערית, בזמנו חשמלאי אמר לי (ואולי אני קצת מגזימה עם המספר) שצריכה של 7 מחשבים שווה לצריכה של קומקום חשמלי. בהצלחה!

חלק מהתשובות,,, בערך

תמיד כדאי לעשות סקר שווקים, אני לא חושבת שיש מקום אחד בו הכי כדאי לקנות. אבל לפני שאת ניגשת לזה בכלל, את צריכה לחשוב מה הם בעצם הצרכים שלך, וזה יענה לך על חלק מהשאלות. אם את רוצה לגמרי חדש, הכל כולל הכל, זה צריך לעלות לך סביב 6000 ש"ח (אבא של חבר שלי קנה מחשב מצויין לאחרונה, וככה זה עלה.). לגבי שולחן למחשב, המחירים שלהם הם בין 100 ל-200 ש"ח, כך שנראה לי שאם את מוציאה אלפי שקלים על מחשב, לפחות שיהיה לך נוח לעבוד איתו. אצלנו המחשב דלוק תמידית, ולא נראה שיש לזה השפעה גדולה על חשבון החשמל.

JaneLame

New member
מצטרפת לבקשה לשולחן מחשב (משומש גם)

אם למישהו יש שולחן מחשב קטן שהוא יכול גם להוביל אליי (מרכז ת"א), אני אשמח. מוכנה לשלם עד 150 ש"ח. בינתיים הלפטופ זרוק על המיטה או על שולחן הקפה, והגב כואב רצח. אגב, אני משלמת 99 ש"ח (כבלים+נטוויז'ן) למהירות של 750 קס"לש. ובכלל, הם ספק שתומך בכל מערכות ההפעלה, אז מומלץ.

כמעט תמיד יש מקרר בדירה

ובמקרים שאין, לעיתים קרובות אפשר לקנות את המקרר מהדיירים הקודמים במחיר סמלי, וגם אם לא, מקרר יד שניה לא עולה הרבה.

לא זה ולא זה

כמו שפני בובה אמרה, ברוב הדירות המוצעות להשכרה ישנו מקרר. אם קונים מקרר, אפשר גם לקנות קטן יותר, לא חייבים את אלו העצומים, ובכל מקרה, מקררים ישנים יחסית לא עולים המון.

רחוק מאוד מהסטנדרט

ובאמת יש המון דירות שאין בהן מכונת כביסה. מצד שני יש כאלו שיש, אני רק לא יודעת להעריך עד כמה. אם זה באמת עניין קריטי, אולי תשקלי לרכוש מכונת כביסה יד שניה (תבדקי במד"ס, וגם באתרים שהם לוחות, הכל יש בקישורים של הפורום.).

JaneLame

New member
גם אין הכנה בקיר

למכונת כביסה. לא מאוד מומלץ לבנות על זה. נדיר שתיפלי על דירה עם מכונת כביסה. כדאי לחפש דירה שקרובה למכבסה ולקנות עגלת סבתות כזו כדי לגרור כביסה לשם.

ailag

New member
אגב, ליד את"א אמור להפתח מרכז

לסטודנטים של סנוקר, אלכוהול וכביסה. צריך לברר באגודה.. נדמה לי שזה בברודצקי (הרחוב של הקניון)

../images/Emo104.gif מכונת כביסה

זה גם חשמל וגם מים, לא חבל על הכסף? אצלנו השיקול הוא שאנחנו קרובים לאוניברסיטה ושם יש מכונות כביסה חופשי (אפשר גם למצוא מכונת כביסה די נטושה שלא הרבה יודעים עליה ואז לא צריך לחכות יותר מדיי בתור).

JustMeNow

New member
מכונת כביסה יד שנייה

עשיתי קומבינה וקניתי ב 200 ש"ח בחנויות ליד-שנייה אפשר למצוא ב300 עובדות מצויין עדיף לחפש את של CRISTAL הן נורא קלות לתיקון ומחזיקות שנים לסטודנטים עדיף להשתמש בשירותי כביסה של מעונות אבל אחרי זה-יותר זול לקנות מכונה ולכבס. משתלם לטווח הארוך ונוח בהרבה

למעלה