ציוד יומיומי לתינוק

ציוד יומיומי לתינוק

שאלה לגרים/ות בארצות הברית: איפה הכי משתלם לקנות את הדברים היומיומיים שצריך לתינוק (לא את הציוד הכבד הראשוני): חיתולים, מוצצים, בגדים, קרמים וכל שאר הדברים שקונים על בסיס שבועי/חודשי?

קופונים קופונים קופונים

ארה"ב היא ארץ הקופונים. אני מציעה שתירשמי באתרים של האגיס ופמפרס וגם LUVS, תקבלי כל הזמן קופונים לחיתולים. אם את מתכוונת לתת פורמולה, כנ"ל גם באתרים של SIMILAC וENFAMIL, קופונים ודוגמיות בלי סוף. אחרי כל זה, יש בטאגליינס קישור להודעה ישנה שלי בנושא קופונים לבייבס אר אס. תירשמי שם ותקבלי כל מיני קופונים, אני השבוע קיבלתי לחיתולים ומגבונים וגם לבקבוקים של אוונט. חיתולים הכי שווה לקנות בסיטונאות בקוסקו, BJ או SAMS CLUB. אצלנו יש גם DIAPER SERVICES שמביאים הביתה והם יותר זולים מהסופר. בסופר המקומי שלנו יש 5 דולר הנחה על כל קניות לתינוק בשווי 50 דולר... פשוט צריך לבדוק איפה הכי משתלם, מה גם שאת לא רוצה להתרוצץ בין אלף חנויות. קרמים וסבונים הולכים ממש ממש מעט, הבגדים הכי זולים זה בארץ, שיביאו לך משם כמות אם אפשר. מרכך כביסה לתינוקות גם אין כאן, גם את זה מביאים לי מהארץ כל פעם שמישהו נוסע אני מפילה עליו בקבוק בייבי בדין. משחה לטוסיק תקני כמה סוגים להתחלה ותראי איזו הכי יעילה על התינוק/ת שלך. מדי פעם כשאין רגישות יותר מדי שווה להחליף או לעשות רוטציה בין משחות כדי שלא יפתח עמידות בפניהן. אני גיליתי שהמשחה הכי יעילה לטוסיק (לתבור היתה ממש ממש בעיה עם זה) היא דווקא הבייבי פסטה מהארץ... מקווה שעזרתי אפילו קצת, סליחה על הבלגן אני פשוט רצה לעשות אמבטיה לפצפון.

Boston Guy

New member
חייב לחלוק עלייך, עדי...

מנסיון עם שני ילדים - בייבי פסטה ממש לא משהו. סמיך, מלכלך, נמרח... גם אנחנו היינו במנטליות של "הציוד הישראלי הוא הכי זול והכי טוב" עם הילדה הראשונה - אבל יצאנו מזה במשך הזמן. תנסי משחה בשם AQUA FUR (לא ב ISLE של התינוקות, אלא ב ISLE של הסבונים) - הרבה יותר נחמד מבייבי פסטה. גם בארץ, במקרה של "אזעקת אמת" משתמשים בדסיטין ולא בבייבי פסטה... ואנחנו גילינו ש AQUA FUR ADVANCED HEALING טובה כמעט כמו דסיטין, והרבה יותר עדינה לעור התינוק. חוץ מזה, הכי טוב פשוט לרחוץ את הטוסיק עם מיים (בכיור) כל החלפת חיתול, ולא להשתמש ב WIPES. תהיי בהלם איך זה מפחית את תפרחת החיתולים. אם תשטפי לו את הישבן 7-8 פעמים ביום (נניח כל שעתיים כשאת מחליפה חיתול) ותרדי לגמרי ממגבונים - התפרחת תעלם. בגדים - TARGET. יותר זול מישראל. עשינו באפריל סריקה מקיפה בישראל - וגילינו שאין מציאות יחסית לטרגט. ובהתחשב בזה שבגילאים האלו בגד בין כה וכה טוב ל 3 חדשים מקסימום, האיכות שלו באמת לא משנה... גם אם תכבסי כל יומיים, הבגד לא יעבור יותר מ 50 כביסות לפני שיהיה קטן על התינוק. מרכך כביסה לתינוקות = אסור!!!! זה מוריד את חסינות האש של בגדי התינוק, ואסור כאן באיסור חמור! מה גם שאם את מייבשת את הכביסה במייבש, ולא על חבל, אז מרכך כביסה מיותר לגמרי כאן... לפחות בגילאים האלו. כמה שפחות כימיקלים על העור של התינוק - יותר טוב.

אצלי זה לא עבד

דסיטין וגם שתי משחות במרשם, שטיפות במים שאני עושה בכל מקרה, בלי שום מגבונים, שום דבר לא עבד, רק הבייבי פסטה, מה לעשות... לתבור היתה ממש כוויה. זו לא מנטליות של הציוד מהארץ הכי זול זה פשוט שבמקרה היתה לי שפורפרת אחת של בייבי פסטה ואחרי שכבר התייאשתי מכל השאר אמרתי ננסה, ואחרי יומיים הכוויה נעלמה לה... כל תינוק והטוסיק שלו
לגבי בגדים דווקא קניתי קצת בטרגט, ובכל זאת מה שהביאו לי מחנויות המחסן מהארץ היה הרבה יותר זול. אמא שלי קנתה לי סטים של 6 גופיות מעטפת ו-6 רגליות כל סט 30 ש"ח... גם בטרגט לא מצאתי מחירים כאלה. לי היה תקציב מאוד מאוד מוגבל וזה מאוד עזר לי שאת הכמויות הגדולות של הבגדים להתחלה (לא אוברולים וכל מיני אלא גופיות ורגליות שמתלכלכות אצלנו הכי הרבה ומתכבסות אלף פעמים בשבוע) היא קנתה לי שם ובזול מאוד. מרכך כביסה אני לא מסכימה איתך. כיבסתי הכל בלי לפני שאמא שלי הגיעה והכל יצא מלא חשמל סטטי, יבש ולא נעים למגע - קשה כזה, אפילו שאני מייבשת במייבש. לא כל בגדי התינוק יש להם חסינות אש, על אלה שכן רשום ואיתם אני לא משתמשת במרכך. רוב בגדי הכותנה לא חסיני אש ממילא, ובכלל אולי זו רק אני אבל החסינות אש הזו לדעתי היא סתם קשקוש, אם התינוק חלילה יהיה במצב של שריפה... אני לא רוצה לחשוב על זה אבל הבגדים זה לא מה שיציל אותו, אבל זו סתם דעתי. אני מעדיפה שיהיה לו נעים בבגדים ובשמיכות שלו ושהם לא ימשכו אליהם את השערות שלי כמו מגנט
לדעתי הוא לא מיותר בכלל, אצלי הוא דווקא מצרך חשוב מאוד אבל כל אחד וההעדפות שלו. בייבי בדין הוא היפואלרגני - ואני גם ככה מרתיחה את כל הבגדים שלו ומכבסת עם תינוקלים שהיא עדינה מאוד ועושה 12 שטיפות... כדי למנוע כימיקלים. טוב נו אני קצת מופרעת בכל הנוגע לכביסה, זה לא חדש. בכל מקרה זה רק מראה שההעדפות הן שונות מתינוק לתינוק ומהורה להורה.

טוסיק אדום.

פתרון אחד נהדר. שטיפה כמובן במיים ייבוש והנחת התינוק על מגבת ללא חיתול כמה שיותר זמן. האויר הפתוח והאור מחסלים את הפריחה. במיקרה של "כוויה" יש משחה לפטריות שרופאת הילדים המליצה-עובדת נהדר!!! gyne-lotrimin 7 שבעיקרות מיועדת לטיפול בדלקת פטריות לנשים.וניתן למצא בכל סופר או טרגט וכו.

Boston Guy

New member
חנויות מחסן ו BABIES R US

ההבדלים בין הרשתות השונות קטנים - למרות שיש כאלו שנשבעים שה HOUSE BRANDS של WALMART הכי זולים והכי טובים. לצערי, אין לנו WALMART באזור שלי, אז לא יכול לאשר או להכחיש את זה... אנחנו קונים בחנויות מחסן (קוסטקו, BJ) מגבונים, מיים מינרליים וסבון תינוקות. חיתולים אנחנו דווקא לא קונים שם - התרגלנו לסוג חיתולים מסויים שאין להשיג שם אלא רק ב BABIES R US. סימילאק וגומיו - מנסיוני, אם את רגילה למוצר עם שם, אז BABIES R US הכי זול - אם את קונה ארגז של אריזות גדולות (ארגז של קופסאות של קילו וחצי...). אם את מוכנה להשתמש ב STORE BRAND - אומרים שזה של WALMART הכי זול ובאיכות טובה. TARGET נורא נחמדים בציוד ובגדים. לא תמצאי שם דגמי פאר - אבל הדברים הבסיסיים במחירים סבירים.

G a l i 11

New member
חיתולי טטרה - יש כאן?

או שאני צריכה להזמין מהארץ, עוד לא התחלתי להסתובב בחנויות (יש לי עוד 9 שבועות) אבל אמרו לי שאין - האם זה נכון? אני גרה באזור בוסטון כך שאודה להפניות באזור שלנו. לגבי המשחה לטוסיק, השתמשנו בארץ, ומצאנו גם פה, משחה מופלאה של weleda (diaper care). אמנם יקרה, ומצאתי כאן רק בחנות של מוצרים טבעיים, אבל אין כמוה (מיצוי של צמח הקלנדולה, קצת מסריח אבל באמת התוצאות מדהימות!) עדי, אפשר לשמור גם על השרשור הזה? תודה.

חיתולי טטרה וחיתולי פלנל

הביאו לי מהארץ ואני מודה על זה כל יום. זה חוסך לי המון החלפות של סדינים ובגדים ומה לא. אני אחפש את המשחה שאת אומרת, לא יודעת אפילו איפה יש כאן חנות טבע. אני אכניס את השרשור לטאגליינס.

חיתולי טטרה בבוסטון

אני מצאתי את החיתולים ב"בוסטון בייבי" בניוטון, אם את לא מכירה את החנות - שלחי לי מסר ואני אשלח לך טלפון, כתובת וכו'. לגבי משחה - אני קניתי כאן דסטין, אבל גם הביאו לי מהארץ את בייבי פסטה עם המלצות חמות..בכל אופן, עד שאני לא אנסה (עוד חודש לכל היותר...) אני לא אדע...

ronnieyuval

New member
טטרא יש ויש, והאמת גם פלנל

לחברת גרבר יש חיתולי טטרא. אני ראיתי אותם בחנויות בייביס אר אס וטויס אר אס. אם את לא מוצאת נסי לשאול אם יש CLOTH DIAPERS.

irisgh

New member
cloth diaper - יש משני סוגים

יש חיתולים מבד (לא פלנל, אני חושבת שזה די דומה לטטרא) של גרבר, שבאים בחבילות של 12, בערך 10$, בחנויות פשוטות כגון wallmart, kmart, ויתכן שאפילו ב babysrus. הם באים בשני סוגים - פשוט , ו 'with absorbant pedding'. הפשוט זה סתם חתיכת בד לבן, די גדולה, כמו אלו שמניחים על הכתף לקראת פליטה וכד'. אלו עם ה absorbant pedding מיועדים ממש להחתלה, למי שלא משתמש בחד פעמיים. הם יותר קטנים, עם שכבה ממש עבה באמצע, לספיגה רצינית. אם את מתכוונת להשתמש בטיטולים חד פעמיים, לכל יתר הצרכים עדיף הרגילים.

G a l i 11

New member
תודה לכולן!

תודות על התגובות המהירות. עד עכשיו נתקלתי (רק באינטרנט) באלה המיועדים להחתלה. אני שמחה לגלות שגם את הפשוטים אפשר להשיג פה בקלות ובזול. מכירה את בוסטון בייבי (לא הייתי אבל יודעת היכן זה) תודה. חיתולי פלנל יש לי המון ממתן, צריך להוציא הכל מהנפתלין ולכבס...

אני את החיתולים של גרבר אהבתי פחות

מהטטרה של הארץ - הגרבר הם פשוט יריעות בד כותנה, הטטרה פחות צפופים בתפירה שלהם ולטעמי יותר נעימים. זה הרי לא ממש משנה כשמשתמשים בהם כסמרטיטי קלט פלט ממילא

moonshaa

New member
הסבר,

סליחה על הבורות, מה זה חיתולי טטרה , פלנל אני משערת שזה עשוי מפלנל. למה משתמשים בחיתולים האלה ולא בחד הפעמי? ולמה הכוונה :"זה חוסך לי המון החלפות של סדינים ובגדים ומה לא" הרי חיתולים נועדו כדי שהתינוק יעשה את צרכיו בו.
לא הבנתי. אשמח תשובה.

אז ככה

אם היה לך איזשהו נסיון עם בייביסיטר או אחים קטנים בארץ בטח ראית אמהות מסתובבות עם חתיכת בד לבנה מרובעת מקופלת לשניים על הכתף, כדי לספוג פליטות של התינוק. אלה יריעות כותנה ארוגה מאוד לא צפוף - החיתולים של פעם, כשאנחנו היינו ילדים לפני המצאת החד-פעמיים. הם נשארו בדיוק כמו שהם אבל עברו הסבה להתקני קלט-פלט כמו שאבא שלי אהב לקרוא להם. לא מחתלים בהם - למעט שוחרי איכות הסביבה וכו', אלא משתמשים בהם כסמרטוטי תינוק. חיתולי פלנל גם הם יריעות פלנל מרובעות, מפלנל ארוג בצפיפות וסופגני, חם ונעים. משתמשים בהם כדי לעטוף את התינוק, כתחליף לשמיכות, כסדיניות (אצלי זה השימוש הכי יעיל, בעגלה, בעריסה, מקופלים לשניים מתחת לראש), כדי לספוג פליטות, נזילות רוק וכו' - כדי להחליף ולכבס סדינים בתכיפות קצת נמוכה יותר ובעיקר כדי שלתינוק יהיה חם ונעים ויבש אפילו אם הוא פולט באמצע הלילה. מקווה שהסברתי.

moonshaa

New member
תודה, הסברת מצוין.

אני עורכת בימים אלו רשימה לשתי האימות מה להביא לי מהארץ. אני מכניסה את זה לרשימה , אחרי שהסברת אין ספק שזב אהיה לה חיוני. תודה.

gmitch

New member
את האמאהות גרות באזור ראשון חולון

חנויות בגדים: אני יכולה להמליץ על חנויות עודפים - כל לפריט ב10-15 ש"ח באיכות טובה מאוד (אני נוסעת מהשרון) הראשונה עם שם לא ברור אבל ברחוב שלבים מס' 18 בדרום ת"א (נדמה לי שקוראים להם י.ד. עודפים) והשניה סריגמיש -עודפים -מול קניון הזהב בראשל"צ אבל שם יום אסל יום בסל - וצריך סבלנות. חזרנו עכשיו מביקור בניו יורק וכל המשפחה יצאה מגדרה מהבגדים של תומצי'ק. בייבי פסטה אצלנו בשימוש -טפו טפו מעולם לא היתה בעיה המלצה נוספת - בטח יש בארה"ב -שמן בלניהול לאמבטיה אוואף טוב יותר שמן ADERMA לעור יבש (רוב התינוקות סובלים מזה בחודש-חודשיים הראשונים)וגם לאודם בטוסיק וכל רגישות בעור. מוסיפים קצת לאמבטיה וזה עוזר

רוב תודות.

נראה לי שאקנה את רוב הדברים ב COSTCO. לפי מה שאתם כותבים כנראה ששם יצא הכי זול. ובגדים להתחלה, אלה שממילא נהיים קטנים אחרי חודש, אקנה בטרגט. דרך אגב, גם אני לא סבלתי את בייבי פסטה. השתמשתי בדברים אחרים, אני חושבת שזה היה עדינול, והיתה עוד משחה שנורא אהבתי, אבל אני ממש לא זוכרת איך קראו לה. עברו כבר יותר מדי שנים.. כנראה שזה משתנה מתינוק לתינוק ומהורה להורה. כל אחד מה שמתאים ונוח לו. וגם לגבי הבגדים, ממה ששמתי לב עד עכשיו, ומקניית בגדים לילדים בשנתיים האחרונות פה (אם כי לילדים גדולים) בגדי ילדים בארץ הרבה יותר זולים. כמובן שצריך לדעת לאיזה חנויות ללכת בארץ, בדיוק כמו שצריך לדעת כאן לאיזה חנויות ללכת כדי למצוא דברים במחירים הגיוניים. ולכן אני שואלת אתכם בעלי הנסיון...

irisgh

New member
ומה עם פלנל?

ומה אפשר לקנות בו במקום חיטולי הפלנל? כל מה שראיתי עד עכשיו היה יקר מאוד - איזה 4-8$ ליחידה אחת. זה נכון?

למעלה