ציוד לבוגרים- שאלה

ציוד לבוגרים- שאלה ../images/Emo82.gif

היי לכולם, שאלה לי אליכם, ואשמח לשמוע את תשובותיכם: מהו הציוד הראשוני שלדעתכם כל מטפל מתחיל צריך שיהיה לו בקליניקה? מן הסתם יש לי כל מיני רעיונות ותשובות ברורות (כמו למשל- מיטת טיפול או מחטים), אבל יש לי מין תחושה שאולי אני מפספסת משהו, ולכן אשמח אם תוכלו לשתף אותי. תודה, יעל

ינוקא1

New member
ככה :

מיטת טיפולים - עם חור או ביגלה. מחטים פח מחטים צמר גפן אלכוהול. מוזיקה - רדיו ריסק + דיסקים , למשל. סדין חד פעמי. גלילי נייר\ בד. שולחן קטן. כסאות. מיים לשתיה ,כוסות חד פעמיות. טפסים - תשאול וכו'. ביטוח - אפילו שזה לא "ציוד" במובן הרגיל. והמון מצב רוח טוב !

dudusapir

New member
ציוד לרפואה סינית

ד.ס שרותים-חנות למטפלים ולספא ציוד וריהוט מקצועי לרפואה משלימה, אלטרנטיבית קוסמטיקה, פדיקור מניקור, בניית ציפורניים וסיעוד. מיטות עיסוי וטיפול מעץ, אלומיניום, מיטות קוסמטיקה. שמני בסיס ושמנים ארומטיים, סדינים ומגבות, ביגוד למטפלים, ציוד לספא, קרמים וחמאות,ערכות אבנים חמות וכוסות רוח, חומרי ניקוי ונייר, מוזיקה לטיפולים, פוסטרים אנטומיה, איורוודה, קטורת, מוצרי אל בד, נרות, כריות טיפול, ציוד סיעודי, מוצרי דפילב depileve. משלוחים לכל הארץ ויחס באמת אישי! האתר: www.sapir.org.il

אוי, נו, דודו ../images/Emo10.gif

לא עדיף פשוט לענות על השאלה, במקום לעשות פרסומת בוטה שאינה מותרת במסגרת הפורום על פי כללי פורטל תפוז?

קהילתית

New member
בנוסף לרשימה שיוסף כתב

גם פח ל waste שאינו מחטים (צמר גפן, נייר לראש וכד').

שמש א

New member
דברים קטנטנים שעוזרים לי על בסיסי יומיומי....

מנורת מוקסה מכשיר אלקטרו' מגבת/ סדין לכיסוי אזורים אינטימים מגבונים לחים אלכהל מחטים לאזניים מגנטים לאזניים פינצטה לנק' אוזן ספר PL או מפת מריד' דימר להדלקת האור בחדר (במקום מתג רגיל) טישו על השולחן כרטיסי ביקור טפסי תשאול/מעקב טיפול תיקיות מטופל פיתקיות על השולחן פנקס קבלות עודף (כסף) יומן דוגמה לפורמולה באבקה/תמצית פטנט והיום צריך גם מ-ז-ג-ן...

למעלה