ציוד לבחורה שעומדת ללדת

בובית 29

New member
ציוד לבחורה שעומדת ללדת

ברצוני להודות שוב לכל מי שנרתמה לצורך איסוף הציוד עבור התינוקת שעתידה להוולד. עד כה, נאספו דברים חיוניים רבים עבורה והאיסוף נמשך. לשמחתי פנו אלי בנות שהציעו ציוד אחר (ספה, סרטי DVD וכו') שלא יכולים לסייע במקרה הנ"ל בהמשך להענותכן לעזרה לאם לעתיד,ברצוני להציע דרך נוספת לסייע על ידי איסוף מוצרי מזון שונים לקראת החג ובכלל. אתן מוזמנות להעביר כל מוצר מזון בסיסי יבש או מבושל. ושוב תודה מכל הלב סיגל

בובית 29

New member
איסוף ציוד לבחורה שעומדת ללדת-עדכון מהשטח.

ברצוני לאחל חג שמח ושנה טובה לכל בהנות המקסימות שאספו ציוד!!!!! כנראה בתחילת השבוע הבא אני אביא את כל הציוד לביתה (ותודה לאל אקבל את הסלון שלי בחזרה....) עד כה נאסף ארגז חביב ובוא מוצרי יסוד שונים עבורה שנועד להקל עליה את התקופה הראשונה בבית עם התינוקת (תקוותי שלא תזדקק לדאוג לרכישת מוצרי מזון לפחות לפרק הזמן הראשוני). מי שעדיין מעוניינת להוסיף מוצר מזון לארגז מוזמנת-כל פריט יתקבל בברכה. תודה וחג שמח לכולן סיגל

בובית 29

New member
לפני מסירה

שלום כולן. לפני שאני מוסרת את הציוד לבחורה, קבלתי לול רגיל (מעץ) אך ללא מזרון מתאים. אם למשהי יש מזרן שהיא לא צריכה ויכולה לתת-תבורך. תודה מראש סיגל 0507884122 [email protected]

בובית 29

New member
סיכום איסוף ציוד לבחורה שעומדת ללדת

בנות יקרות! ברצוני להודות מכל הלב לכל מי שנרתמה, תרמה, עזרה והזדהתה עם רצוני לסייע לחברתי במצוקתה. היום העברתי לה את כל הציוד שנאסף עבור התינוקת (וקבלתי את הסלון שלי חזרה...
. אני נפעמת ונרגשת מרמת ההענות שהיתה לסייע לאם לעתיד ומוסרת תודה ענקית ממנה, אף שאינה יודעת כיצד נאסף הציוד, עתה היא יכולה להביא את התינוקת למקום ערוך ומוכן עבורה. אז שוב רוב תודות לכל מי שהיה לה חלק בפרוייקט. בברכת צום קל סיגל

למעלה