ציוד לטאקל פוטבול

• פותח הנושא uri8h
  • פורסם בתאריך

uri8h

New member
ציוד לטאקל פוטבול

אני רוצה להזכיר למי ששכח: אנחנו נערכים לקנות את הציוד בקרוב אז נא להביא את ההצעה הטובה ביותר שלכם ליום שישי למי שלא יודע על מה אני מדבר אז אני לא מדבר אליכם

uri8h

New member
הצעה ראשונית מחנות בארה"ב

קיבלתי הצעה ראשונית מחנות בארה"ב. ההצעה היא על קסדות ומגיני כתפיים באיכות מעולה. קסדה: 110$, מגיני כתפיים 70$, הובלה 97$ ברור לי שהמחיר כרגע אינו המחיר האידאלי אך ניתן לראות כבר כי המחיר אינו מטורף לגמרי [יותר טוב מההצעה של ג'ף...] יש לציין כי הציוד הוא איכותי ביותר וניתן בוודאי להוריד עלויות ע"י שינוי ההזמנה לציוד יותר פשוט ובנוסף במידה ונוכל להגדיל את ההזמנה [לדוגמה ע"י הזמנה גם של החיפאים או הצטרפות של אנשים נוספים להזמנה] נוכל להוריד עוד את העלויות

H20Knick

New member
אני מעוניין...

אמרת שמי שלא יודע על מה מדובר אז לא משנה, אני לא יודע בדיוק אבל אני מאוד מעוניין. אם תרצו לעשות קנייה גדולה, אז אני אשמח להצתרף.

אני מעוניין

מעניין אותי מאיפה קיבלתם את ההצעות מחיר? באמאזון ואי ביי יש לפעמים חנויות שמוכרות ציוד לקבוצות ואולי אפשר למצוא שם מחירים זולים יותר ( 110 דולר לקסדה נשמע קצת יקר... וגם 100 דולר משלוח)....

uri8h

New member
תוספת: חנות מנתניה שוקלת לייבא

קודם כל, לכל המעוניינים ,אנא חכו לתוצאות "האמת" - כשאקבל הצעות ברורות נוספות אפרסם אותם בפורום זה כולל כל הפרטים וגם איך להרשם אם נצטרך. העדיפות כרגע היא לדאוג לחנות בארץ שתקנה את הציוד עבורנו כך שיהיה ניתן להוסיף אנשים נוספים למשחק [בעיקר כשמקימים ליגה ואז יש הצטרפות של אנשים נוספים]. לחבר'ה מהטכניון אדאג להעביר את המידע גם דרך בן. הודעות על מידע נוסף יתקבלו בברכה. PS - הציוד שהציעו לי עולה הרבה כי הוא טוב. יש אפשרות [וזה גם רשום בהודעה] לשנות את המפרט ואז המחיר יירד. ההובלה לא תלויה במוכר אלא בנו ובהמשך נחפש דרך להוביל את הציוד לארץ אבל קסדה שוקלת 5 lb ומגיני כתפיים עוד כ2lb אז הרבה חיסכון אי אפשר לארגן... אם יש עוד אנשים [שאינם שייכים לקבוצה של ת"א או של חיפה] שרוצים ציוד ו/או רוצים להצטרף שיפרסמו תגובה להודעות שלי או ליורם

uri8h

New member
החנות מנתניה ירדה מהעיניין

לצערי בעל החנות אמר לי שהרווח שלו אינו נראה שווה את הטרחה שבדבר יתכן עדיין שאוכל למצוא ייבואן שמוכן לבצע את הייבוא אבל כרגע האפשרות היחידה שמצאתי היא לקנות בארה"ב ולשלוח לארץ עידכונים בהמשך

royassis

New member
מי אתה

שניה מי אתה מאיפה אתה ולמי אתה מביא את הציוד ? אתה מחיפה ?

royassis

New member
מי אתה

שניה מי אתה מאיפה אתה ולמי אתה מביא את הציוד ? אתה מחיפה ?

uri8h

New member
עוד עידכון

אני בקשר עם חברת בש גל ייבואני ציוד לאומנויות לחימה והם בוחנים את האפשרות לייבא עבורנו. יש לציין כי חברת prosports סרבו לייבא אחרי שבחנו את הנושא בעבר. אני יכול להציע לחברות הללו אך ורק את המספר אותו סיכמנו החבר'ה של ת"א. במידה ותהיה הצטרפות של שחקנים שאינם מת"א יתכן ונוכל לגרום לעוד חברות להתעניין. בכרגע המצב נראה די חרא... נראה.. אולי אקבל תשובות יותר טובות בקרוב

Yo-man

New member
תודה על העדכון

אני מקווה שדברים יסתדרו. אם אתה צריך עזרה או תמיכה (או גב של איש גדול) תגיד.

כמה אנשים הביעו עניין עד עכשיו?

לגבי היבואנים בארץ, לא הייתי סומך עליהם בקשר לזה, וגם קשה לי לראות אותם ממשיכים לתת לנו גב (תיקונים ושיפורים בציוד) אחרי שנקנה מהם.... אבל תמיד אפשר תמיד ליצור קשר עם מישהו בחו"ל....

uri8h

New member
יש לנו 15 שחקנים בת"א שרוצים ועוד..

עד כה יש לי רשימה של 15 אנשים מקבוצת ת"א ועוד. אני לא ידוע מה קורה עם החבר'ה של הטכניון אבל אם יש עיניין גם בזה אז אני אעדכן נ.ב יש לי עוד מוכר בארה"ב שחייב לי תשובה לגבי מחירים

uri8h

New member
תוספות

קיבלתי היום הצעה מארה"ב על קסדה של שוטס [115$ כולל מגן פנים], מגיני כתפיים [75$] וגירדל [עוד קצת] סכה"כ לכל ערכה 260$ , מחיר טוב ללא ספק אבל יותר מזה המוכר כותב שהוא חושב שהמחיר ירד בסופו של דבר מבחינת ההובלה [כ60$ כרגע] אז יש מעט התקדמות....

royassis

New member
רביב הציע משהו קצת יותר נמוך

כן .... זה עדיין קצת יקר .... רביב הציע משהו יותר נמוך מזה לא ? אבל בטח הציוד טוב ..

uri8h

New member
ההצעה של רביב

להזכירך, רביב מציע לטוס על חשבונו לארה"ב, לקנות שם ציוד ולהטיס לארץ [דבר שהוא לא יודע לתת לו מחיר בכלל] וחוצמזה הוא לא כלל בזה קסדה

למעלה