ציוד לטיול בדרא"מ

lala land

New member
ציוד לטיול בדרא"מ

שלום ! איזה ציוד מיוחד צריך לטובת הטיול המיוחל בדרום אמריקה (אפריל - אוגוסט) ? אשמח לשמוע מנסיונכם איזה נעליים הכי ענו לדרישותיכם, איזה שק שינה צריך - אני ממש לא מבין בסוגים השונים תרמיל - איזה גודל, פונקציות מיוחדות שצריך בו ? חשבתי שיכול להיות משתלם להשקיע בציוד משומש - במצב חדש כמובן נעליים החלטתי שאשקיע בחדשות שכן זה ישמש אותי לא רק לטיול + הגיינה תרמיל ושק שינה - לגיטימי למצוא דיל טוב של ציוד משומש ? תודה מראש !

pako27

New member
הרבה מאוד תלוי

בתכנון הטיול והצרכים .... קשה מאוד להמליץ על דגם ספציפי או אביזר מסוים מבלי לדעת את הדרישות, אבל אפשרי להציץ במאמר זה ויחד עם התיכנון הכללי לצאת לדרך
להתיחס אל מוצרים ודרישות ספצפיות.........ראוי להדגיש שלכול אחד יש גישה שונה בהקשר לציוד אותו הוא רוכש או לוקח. אני אוהב לתת דגש על אביזרים אשר יכולים למנוע בעיות, וסכנות שלעיתים התרמילאי פחות נותן עליהן את הדעת,לדוגמא: חיפוש אחר מגבת שמתיבשת מהר,או תרמיל ממותג,או מכנס חדשני במקום לתת את הדעת לשק שינה אמין,איכותי ומתאים לאקלים של מקומות הטיול,ביגוד תרמי,פליס,גרבים ושאר העזרים אשר עוזרים להישרדות לא ששאר ה"ירקות" לא יעילים וטובים אבל צריך סדר עדיפויות ולרכז על פי חשיבות ויעילות

pako27

New member
איזו שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo140.gif

חברי הפורום זכאים ל15% הנחה קבועה על מוצרים שאנים במבצע
ותמיד מקבלים בונוסים נוספים מעבר למבצעים הרגילים....... דוגמא למי שביקר ופירגן לנו.....

pako27

New member
כמה זמן ירושלים מת"א../images/Emo35.gif

אפרופו לשאלתך מפורום תרמילאים.....150-200 לוס מינוס את יכולה לחסוך גם בישראל ובעצם עוד הרבה כסף על ציוד וביטוח

למעלה