ציוד לטיול

Jack Peachybutt

New member
ציוד לטיול

שלום אני טס לדר' אמריקה בנובמבר, לחצי שנה, ויש לי לפני זה שבועיים בניו יורק. חשבתי לא לקנות שום דבר בארץ (חוץ מאולי כיסוי תיק ומנעול שרשרת, שנראים לי דברים ייחודיים לישראל) ולקנות כל מה שאני צריך (כולל תיק, בגדים, נעליים) באיזה אאוטלט בניו יורק. מישהו חשב על דבר כזה ? עשה דבר כזה ? מומלץ, לא מומלץ ? או יותר ממוקד - יותר זול שם בטוח, האם יש סיבות לא לעשות את זה? תודה.

Michal Plath

New member
יש כמה סיבות למה לא לעשות את זה

1-מבחר (בחו"ל לא יהיה לך כנראה זמן מיותר לנדוד בין כמה חנויות ובאאוטלט שתגיע בכלל לא בטוח שיהיה מבחר, בנעליים ותיקים זה קריטי, בשאר פחות) 2-מקצועיות (בניגוד למה שמקובל להניח דווקא המוכרים הישראלים ברובם מתמצאים הרבה יותר מעמיתיהם האמריקאיים ועל אחת כמה וכמה חנויות האאוטלט שמעסיקות עובדים זמניים לרוב) 3-ניו יורק מדהימה וחבל לבזבז יותר משעה על דברים שאינם קשורים בחווית העיר. האאולטים לא תמצא במנהטן אלא בפרברים ורק מחיר הנסיעות לשם יתקזז לך עם ההפרשים, לדעתי 4-בארגנטינה (אם שם אתה מתחיל את הטיול) יש מוקדי דיוטי פרי שמוכרים ציודי תרמילאים במחירים מגוכחים (למשל הזונה פרנקה בפונטו ארנס) ועולה גם על מחירי ניו יורק 5- לדעתי האישית יש דברים שלא מתפשרים עליהם. הייתי עורכת רשימה של הדברים הללו ואותם קונה כאן. כל השאר אפשר לקנות בדרום אמריקה בזיל הזול

Jack Peachybutt

New member
תודה

בקשר למבחר - אני אברר בארץ בדיוק מה אני צריך ואיפה אפשר למצוא את זה שם. אני לא מתכוון לבזבז שם זמן בדיונים עם מוכרים, אני מתכוון לבוא עם רשימה מסודרת מהארץ ולקנות בדיוק מה שאני רוצה. בקשר לחווית העיר - גם ככה אני מתכוון לצאת לאאוטלט ולשלוח ארגז עם קניות הביתה עוד לפני שהתחלתי בטיול. אז זה לא כ"כ משנה לי. אני מניו יורק לצ'ילה, לא לבואנוס. ואני לא מתכוון להגיע לשם עדיין בלי הציוד. זה יהיה או בארץ או בניו יורק. ובכלל לגבי בגדים, עדיין לא החלטתי סופית על אופי הטיול שלי... אז אני עדיין לא יודע אם יהיו שם שני פליזים ונעלי טיפוס או 4 חולצות ארמאני אקסצ'יינג' ונעלי עור תנין*. תודה על התגובה :) * אני לא באמת נועל נעלי עור תנין.

למעלה