ציוד ליום הגיוס

סופרסל1

New member
ציוד ליום הגיוס

יש כמה דברים שלא הבנתי:
1) בכל מיני אתרים כתוב שצריך להביא תיק גב קטן ותיק גדול ובחלק אחר של אתרים כתוב שלא צריך ואני מבולבל:
צריך להביא מהבית תיק גדול (צ'ימידן) ולשים בו את כל הדברים לשימוש לטווח ארוך כמו בגדים להחלפה, כלי רחצה והיגיינה, וכו' ותיק גב קטן עם ציוד ליום הראשון כמו מים, אוכל, חולצה להחלפה וכו' - אני צודק או לא? כי שמעתי שנותנים בלשכת הגיוס תיק גדול ועוד דברים אז לא ברור מה צריך להביא ומה אני יקבל ואפשר לא להביא..
2) שמעתי שחלק מהדברים שמקבלים ביום הגיוס הם באיכות גרועה וכדאי להביא מהבית במקומם כמו גרביים, תחתונים.. יש עוד דברים שכדאי להביא מהבית ולא לסמוך על האיכות של מה שנקבל?

תודה רבה

tritone

New member
זה מה שקורה

כשמגיעים לבקו"ם אפשר להפקיד את התיק הגדול ולהסתובב עם תיק צד קטן, ומקבלים בנוסף צ'ימידן עם הציוד הצבאי של מדים וכו'.
אני הסתדרתי עם לשים את הדברים המעטים שהייתי צריכה בכיסים ולא הבאתי תיק קטן בנוסף, כי גם ככה מציק להסתובב עם שני תיקים גדולים ולא היה לי כוח להכניס את התיק הקטן לאחד מהם...
המגבת הצבאית ממש בסדר (קצת קטנה אבל לא נורא) ומקבלים מעט מאוד חולצות. במקרה הכי גרוע יהיה קצת לא נוח בימים הראשונים וכשתצא הבייתה תשלים את הרכישות שתצטרך... בהצלחה!

סופרסל1

New member
תודה, אז מה שאת אומרת זה שתיק

גדול זה חובה אבל תיק קטן זה משהו שאפשר להסתדר בלעדיו?

tritone

New member
לדעתי כן, אבל תחשוב איך יהיה לך נוח

למעלה