ציוד ללימודים

roi251

New member
ציוד ללימודים

הי מה נשמע? אני לומד הנדסאי תוכנה מאיזה ארגון ניתן להשיג ציוד כמו מסך מחשב גדול ותאורה . לא רק ללימודים גם לעבודה תודה שבת שלום

לי 86

New member
תשובה

קודם כל אתה זכאי לציוד מביטוח לאומי אבל אם כבר קיבלת ציוד ולא עברו חמש שנים אז אתה יכול לפנות למגדל אור בחיפה, הם משאילים ציוד כולל מסכי מחשב, תמורת סכום סמלי של ההשכרה. מספר הטלפון שלהם זה 077-7721324. אמנם הם נמצאים בחיפה אבל הם מביאים את הציוד עד אליך.

roi251

New member
המשך נושא

חוץ מביטוח לאומי איזה ארגונים אפשר לקבל ציוד?

לי 86

New member
שוב

קרא שוב את התשובה הראשונה שלי לשאלה שלך ציינתי שם כי אפשר לפנות למגדל אור בחיפה והם יעזרו לך, הם משאילים ציוד והם מגיעים עד הבית.

roi251

New member
המשך נושא נושא

תודה על עזרה אני לומד ביטוח לאומי עשה לי מבחנים אמר לא זכאי לעזורה בגלל שואל מאיזה ארגון אפשר לקבל ציוד 2 מה דעתך לדבר במסנגר להכיר?

לי 86

New member
תשובה3

אתה זכאי לקבל ציוד ממגדל אור, זה לא קשור לביטוח לאומי. אפילו אם קיבלת ציוד מביטוח לאומי, דבר עם שמעון כהן ותסביר לו בדיוק מה אתה צריך, הוא האיש לדבר איתו.

לי 86

New member
תאורה

את זה אתה יכול לקנות במרכז לעיוור בתל אביב, המחירים שם מסובסדים ומקסימום אם לא תמצא שם אז בכל חנות של מנורות ותרואה כמו מחסני חשמל למשל, אני לא מאמינה שזה דבר יקר.

amitk80

New member
לא ראית את המסר ששלחתי לך?

? למה אתה מתעקש ללכת ראש בקיר?

amitk80

New member
עוד תשובות

אני יודע שהאגודה למען העיוור משאילה ציוד לעיוורים אבל אני לא יודע את פרק הזמן שהם משאילים כל ציוד. בקשר לקנית ציוד, אתה יכול לדבר עם ת.ש.ר געש או עם חברת let's talk וזה בשביל לקבל הצעת מחיר על ציוד ללימודים. בנוגע למימון ציוד ללימודים על ידי ביטוח לאומי אתה חייב להגיע למגדלאור לשמעון כהן. אתה תעבור שם אבחון על ידי אחראי מחשבים שיתאים לך את הציוד על סמך שאלות וידע במחשבים. אתה לא יכול לבקש למשל תוכנת הגדלה אם אתה מצליח לראות את הגופן בגודל 12. מעבר לכך שאם אתה חושב שאתה זקוק לטמ"ס נייד או מחשב נייד ללימודים תדע לעמוד על זה ולדרוש את זה עם הסברים הגיונים (למשל שאתה מקליד מהר, אתה צריך את המחשב שיתמוך בתוכנות מסוימות וכו'). זה מה שאני עשיתי וקיבלתי את מה שהייתי צריך. אתה חייב לבוא עם דרישות ברורות ולא לשחק איתם משחקים כי הזמן שלהם מאד יקר.

למעלה