ציוד לתאילנד

ציוד לתאילנד

מישהו יכול להגיד לי מה באמת צריך לקחת לטיול של חודש בתאילנד? זה לא ממש טיול תרמילאים כי אנחנו לא נלך הרבה ברגל, נישן במקומות נורמליים ולא נעשה טרקים מטורפים יותר מידי... טיול באיזי... ראיתי את הרשימת ציוד שבאתר למטייל וזה נראה לי ממש מוגזם... מה באמת אני צריכה לקחת??

ברור שיהיה מוגזם...

הם הרי רוצים למכור לך כמה שיותר... זה דומה לרישמת "מה אני צריך לצבא" של רשת ריקושט.. בגדול את לא צריכה לקחת כלום בקטן ממש ציוד מינימלי. 2 חולצות,2 מכנס,נעליים אם אפשר אז קחי גם סנדלים כי כשחם מידי זה אחלה וזהו בערך. את לא תשימי לב ופתאום תראי את התיק שלך מפוצץ בבגדים ובקניות ואם חסר משהו ניתן להשלים ממש בגרושים. כנסי לכאן כבר דיברו על זה

נעליים

אני חייבת נעליים סגורות? אני לא מתכוונת לעשות יותר מידי הליכות מטורפות... אמרו שאפשר פשוט ללכת עם כפכפים או סנדלי שורש לא?

נצאב

New member
סנדלים זה בסדר

תקחי: אוטאן נגד יתושים (1), סנדליים (1), פנס, תרמיל טוב ליום יום (שיהיה לך מקום לבקבוק מים למשל), תרופות בסיסיות, חבל קשירה (שתוכלי לקשור את התרמיל לאוטובוס/רכבת ולמנוע גניבה) זה כל מה שאני נזכרת בו כרגע.

אבל הכי הכי הכי חשוב

הוא התרמיל הוא יעשה את ההבדל בין פצצה של טיול ל-(סליחה על המילה מראש אני מתנצל)חרא של טיול. תיק לא נוח יגרום לכאבי גב לאי נוחות לעצירה בכל פעם תקני משהו טוב שישמש אותך גם לטיולים הבאים זה הדבר הכי חשוב להשקיע בו.

למעלה