ציוד לתינוק

moses19

New member
ציוד לתינוק

שלום לכולם, אז ככה אני בדרך להיות אבא, עוד 4 חודשים... התחלנו ככה קצת לגשש ולבדוק היכן לקנות את הציוד לילד - מיטה, שידה ועגלה כציוד גדול. אשמח לקבל המלצות לחנויות ומקומות שניתן למצוא את הציוד האיכותי והטוב ובמחירים שאינם קורעים את הכיס. כי לומר את האמת די נבהלתי מחלק מהמחירים שדורשים החנויות. אשמח לתגובות יום נפלא לכולם

gils33

New member
שיהיה במזל טוב../images/Emo49.gif

ברוכים הבאים - דבר ראשון יש עוד זמן,לא צריך למהר. חצי שנה ראשונה לא צריך מיטה משכירים עריסה 30-50 ש"ח לחודש. גם שידה וגם עגלה לא צריך להשתולל ובהחלט כדאי לבדוק ביד 2 המכירים שם חצי מחיר מאשר בחנויות וזה בדוק!!יש שם מציאות. כל ייתר הדברים הקטנים פחות או יותר אותם המחירים בחנויות התינוקות. יש חנויות מותגים שהן יקרות ויש חנויות "רגילות" ששם אותם מוצרים נמכרים בלפחות 25% פחות. שיהיה בהצלחה ובהמון מזל טוב.

יותר זול לקנות עריסה מלהשכיר

על שידה הייתי מייעץ לך לוותר. אישתי לא שמעה לי ורואה בדיעבד שצדקתי, כי שידה סתם תופסת חלל מקום לא מנוצל שבו היית יכול לשים ארון ולנצל את כל הגובה. גם ככה, תחתלו או במיטה שלכם, או במזרון הפעילות. שמע לעצתי וותר גם על האמבטיה שיש בעגלות. קנה טיולון טוב שנשכב וזה מספיק טוב, כי גם ככה בגיל הזה הוא במנשא או בעריסה רוב הזמן.

לא מדוייק (בקשר לשידה)

אפשר להשתמש בשידת ההחתלה כבסיס ועליו להוסיף מעין ארונית עם מדפים פתוחים וכך לנצל את מלא הגובה. ברגע שמגיע התינוק/ת הבא מורידים או מפרקים את הכוננית העליונה.

אתה יכול לנסות את אתר אגורה

אנשים מוסרים שם מיטות ושידות במצב טוב מאוד ובחינם... אתה יכול לחסוך בשקט אלפי שקלים ככה.

מה, אני שוב אוהד הפועל???

moses19

New member
תודה לכולם

אכן אקח לתשומת ליבי את ההמלצות אחלה פורום יש כאן, אשתדל להיות יותר מעורב

AlonPe

New member
אפרופו השכרה,

עריסה אפשר גם להשאיל ביד שרה, רק שהם נורא מקפידים על הקטע של שלושה חודשים, כי זה עניין של תקנים. אבל אם זה ילד ראשון, ויש בתכנון עוד כמה
שווה אולי להשקיע ולקנות אחת, אחר כך לאפסן לדורות הבאים. לגבי שידה - זה די עניין של טעם אישי (אומר את זה לאבא של אינשם) גם אנחנו קנינו ולא עשינו בה שימוש, אבל מכיר לא מעט הורים שלא מבינים איך אפשר לחתל במקום אחר. גם לגבי עגלה - זה עניין של טעם אישי - לנו היה איזה טרקטור 4X4, שהיה מאוד נוח, ומאוד שימושי, לנסיעות וכאלו, היה בנוסף טיולון (שקנינו לכבוד איזו נסיעה - את ההכי פושטי וזול, מתוך מחשבה שלא נעמיס אותו בכלל על הטיסה חזרה, ודווקא זה החזיק הכי הרבה זמן מעמד, וגמע קילומטרים רבים!) ב-בזאר שטראוס (בעצם לא'דע אם יש להם סניפים מחוץ לעיה"ק) תמיד יש מציאות. ואם יש קרובי משפחה עם תינוקות שגדלו, תמיד כדאי להיכנס לשרשרת ה-"העברות" ("שרשרת זהב..."
) נשמח לראות אותך פה בהמשך, ושיהיה בשעה טובה!

למעלה