ציוד סקי וסנובורד+עדכון קצר../images/Emo113.gif
טוב, רק רציתי תלעדכן אתכם, כיוון וכבר היו בקשות כאלה בעבר. נפתח לא מזמן אתר חדש לחברת "טונדרה" המאפשרת קנייה והשכרה של ציוד סקי וסנובורד. ואם כבר מזכירים ציוד, למי שמעוניין בקישור לאתר המחודש של "סקי-פס" - חברת ציוד סקי וסנובורד.
אני כרגע עורך הרבה עידכונים בתכנים של הפורום שעדיין לא עלו לגולשים ויעלו בקרוב, לכן כל תוספת שימושית שתציגו בפורום לא תעלה מיד אלה ביחד עם כל העדכון - גלריות, קישורים, מאמרים וכו´ - לכן בינתיים מאגרי התכנים של הפורום לא מלאים במיוחד. חוץ מזה, למי שגולש בפורומים אחרים אולי שם
שעלה מילון מונחים בחלקם - את מילון המונחים כבר כמעט סיימתי והוא יעלה בימים הקרובים. אשמח מאוד לחברים בפורום שיתנדבו לעזור לי מעט בעדכון התכנים - בעיקר בתחום המאמרים. הבהרה: לא מדובר בכתיבת מאמרים משלכם! (למרות שכמובן שגם זה יתקבל בברכה) מדובר בכך שלאחר שקיבלנו אישור מ"מסע אחר" לפרסם את מאמרי חוברת "מטיילים" בהוצאתם, אני צריך להעתקיק מהחוברת אל הפורום וזה לוקח המון זמן במאמרים היותר גדולים ששם, לכן אני צריך מישהו שיעזור בכך שאסרוק לו את המאמר והוא ישלח לי את זה במייל (אני אעתיק אל הפורום). לגולשים החדשים - אשמח אם תוסיפו את תאריך יום ההולדת שלכם ללוח האירועים של הפורום כיוון והצטרפו הרבה חברים חדשים שעוד לא שלחו את התאריך. איך? נכנסים ללוח המאמרים של הפורום בסרגל התכנים שלמעלה, לוחצים על הוספת אירוע ומחקים שדור הנחמד יאשר לכם, זה הכל! וכמובן: תמונות שיש לכם, אתם מוזמנים לשרשר לכאן או לצרף להודעותכם ואוסיף אותם לגלריות. בבקשה לעשות זאת בזמן הקרוב לפני שאעלה לפורום את העדכון המלא - אבל אפשר גם אחרי זה. סופ"ש נעים
טוב, רק רציתי תלעדכן אתכם, כיוון וכבר היו בקשות כאלה בעבר. נפתח לא מזמן אתר חדש לחברת "טונדרה" המאפשרת קנייה והשכרה של ציוד סקי וסנובורד. ואם כבר מזכירים ציוד, למי שמעוניין בקישור לאתר המחודש של "סקי-פס" - חברת ציוד סקי וסנובורד.