ציוד קייטסרפינג

נבו רז

New member
ציוד קייטסרפינג

שלום אני מעוניין לקנות ציוד קייטסרפינג ורציתי לדעת לפי מה קונים גלשן רתמה ו"עפיפון"??? איזה חברות מומלצות בכל תחום?? האם צריך ציוד נוסף חוץ ממה שרשמתי למעלה??? הגובה שלי הוא 1.68 ס"מ והמשקל 58 ק"ג. אני מעוניין בציוד יד שנייהבסדר גודל של 3000 ש"ח +- תודה לעונים

hagit oz

New member
תשובה לגבי ציוד קייטסרפינג

היי נבו, סליחה שאני מתעקשת לפני ההסבר על קניית ציוד אם עשית קודם קורס? אני שואלת כי עדיף לא למהר לקנות ציוד לפני שאתה מתחיל את הקורס, אלא במהלך הקורס או בסופו שתהייה בטוח שזהו הספורט שאתה מוכן להשקיע את זמנך וכו'... בכל אופן, תכולת ציוד קייטסרפינג: גלשן, מצנח הכולל בר וחוטים, טרפז (אלו הם חובה), תוספות ואביזרי בטיחות: ליש לגלשן, אפודת ציפה/ אפודת מגן, קסדה וכדומה. לגבי חברות יש מגוון רחב של חברות בעלות דגמים שונים, לפני שאתה רוכש ציוד כדאי שתתייעץ גם בפורום וגם עם חברים קרובים בתחום אם יש ובכלל הכי טוב להעזר בבית הספר שתחליט ללמוד בו, האינטרס שלו שתהייה לקוח נאמן והוא יידאג לך בכל הקשור לציוד ולגבי ההמשכיות מבחינת החלפות וכו'. לגבי ציוד בתקציב של 3000 שקלים, לא תמיד קל למצוא את כל הציוד קומפלט במחיר הנ"ל, ברור שניתן למצוא מציאות אבל גם תלוי מאוד מה... לפי מיטב ידיעתי זה יכול להגיע ל- 4500 שקלים, שלא תבין לא נכון, אפשר למצוא גם ציוד ב- 2500 שקלים אבל כמו כל דבר בחיים, לא תמיד טוב לחסוך כי אחר כך זה עולה יותר יקר.... בכל אופן, אני אשמח אם תענה לי לגבי השאלה ששאלתי אם עשית קורס? חגית עוז

נבו רז

New member
תשובה

לא עשיתי קורס אבל יש לי כמה מכרים שגולשים רציניים שיכולים להדריך אותי בנוסף אני גולש סנובורד ומעיף עפיפונים גדולים (כמו קייט של קייטסרפינג רק קצת יותר קטן) ואני שולט בזה טוב אז חשבתי להתחיל את הקייטסרפינג . בנוסף יש לי חוף כמעט פרטי באמצע שבוע (חוף מעיין צבי- בין חוף דור/טנטורה לחוף מעגן מיכאל) ואני תלמיד תיכון ככה שיש לי חופש גדול והמון זמן להתחיל ולהתאמן בספורט. אני נוסע לתאילנד לאיים באוגוסט, מישהו מכיר בית ספר לקייטסרפינג באיים בתאילנד??? תודה לעונים.

רק עכשיו שמתי לב

רז, לגבי קורס - אני מצטרף להתעקשות של חגית בנושא. מאד מאד חשוב שתעשה! אתה לא חייב לקחת קורס מלא...בהרבה מקומות וגם אצלנו ניתן לקחת באותו מחיר שיעור בודד או שניים (עולה כמו מחיר per שיעור בקורס מלא). שליטה בעפיפונים גדולים רגילים תעזור אבל לא תהפוך אותך לגולש טוב יותר או בטיחותי יותר - קורס נכון ומסודר כן! ולסיום אני חייב לשאול? למה????? למה???????? היית חייב לספר על תאילנד כדי שנקנא?
סתם, שיהיה לך באמת אחלה נסיעה ואל תשכח שטיול גדול יש גם אחרי הצבא .

לגבי ציוד

זה הדיון שענינו עליו לפני יומיים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1422&msgid=100582066 בכל מקרה אתה מוזמן להרים טלפון ונראה לאיזה כיוון אתה מעוניין ללכת ומה אפשר להתאים לך מהמלאי שקיים אצלנו

נבו רז

New member
קורס

לגי קורס, תאמת אני מעדיף לחסוך כמה שיותר כי אני תלמיד תיכון ואין לי כסף עודף. כמה עולה שיעור נסיון??? אני חושב שאם חבר שלי קצת ידריך אותי איך להתחיל אני יסתדר ללמוד לבד לגלוש, לא??? אם חייב קורס אז תנו הצעות מחיר בבקשה לקורס מלא ולשיעור בודד, וחשוב שיהיה קרוב לאזור זכרון יעקב. תודה ויום טוב.

ליאור KO

New member
היי נבו

חייב להיות דגש חזק על עניין הבטיחות . ישנם מצבים שלא תמיד תוכל לצאת מהם בקלות . לכן אני ממליץ לך בחום על קורס מסודר שיתן לך את כל הכלים לתת מענה בזמן אמת . התקשר ל-04-6364605 מועדון פרי גל בהנהלת מתי פרידמן . המועדון נימצא בשדות ים . בהצלחה .

למעלה