ציוד, תחפושות ובכלל

amitu

New member
מידע לבל השחקנים

ביום ראשון בין השעות 13:00 ל19:00 תתקיים בתיאטרון הבימה מכירה של עודפי תחפושות לפורים. זה יהיה באולם רובינא. לפי דעתי שווה לבדוק את הנושא. שלכם! שר הצבא של מירקווד עמית

תחפושת לאלף.

סימנים מזהים? אני מדבר על חיצוניים, בן אדם גבוה יותר, נמוך יותר? מראה.. ונשקים, חוץ מקשתות איזה חרבות אופיניות? ואגב, יש מקום שפאשר לראות מקום נשאר בכל קבוצה?

Umrug

New member
This is not so hard to answer

Yes, and lots of other things like food, tents and sleeping bags. Generally taking part in such a game costs a lot, takes a lots of time and effort.o

zany

New member
תחפושות (לאלפים) וגם לאחרים

שווה להכנס לאתר הרשמי של סרט "שר הטבעות" באתר http://www.lordoftherings.net/film/production/pr_wardr.html (הלינק הוא לדף הספציפי שמספר על הכנת התלבושות לסרט.... :) ) יש שם בדיוק מאיזה חומרים כדאי להכין תחפושת לאלף, להוביטים.. וכל היתר. המון רעיונות שווים. -זאני (לא אלפית*)

ציוד, תחפושות ובכלל

כן, הכל מביאים מהבית או קונים בבאזר לפני המשחק (נשקים מגנים וכו´). תיאורים של מאפיינים מרכזיים של הגזעים יש... בחלק של הגזעים באתר. יש גם דיונים על איך בוחרים - מגבלות, יתרונות, חסרונות ועוד בעץ הגזעים פה בפורום.

isaackurtz

New member
באזאר וקניית חלקים לתחפוסת

שלום, אמרו לי שאפשר לקנות או להזמין חלקים לתחפושת או לשיריון. כמו לדוגמה גלימה וקסדה. ואם כן מה יהיו המחירים? תודה רבה

nimril

New member
../images/Emo39.gif הודעות חשובות-הוביטון/למכירה

הי, זו איילת כץ מריוונדל כמה הודעות: 1. למי שאחראי על ההוביטון(איילת אלוני אולי?!), יש לי ספר על הפלך שמפרט את כל שמות ההוביטים, איורים של כולם ופרטים רבים, אם תרצי אשמח לעזור. 2. אני מציעה למכירה קשתות וחיצים, בקרוב אני אוכל לצרף תצלום, הקשת והחיצים עשויים במבוק, מחיר קשת: 50שח, מחיר חץ: 3שח, אנו נמכור אותם כניראה בבזאר, אך אפשר להזמין מראש ובכך נוכל להכין דגמים יחודיים, כולל שם הקשת וכיתובים אלפיים. נתראה איילת

Hest

New member
מחפשים נשקים

אנחנו קבוצה גדולה (30 איש לפחות), ללא ציוד ועם הרבה רצון. אנחנו צריכים ציוד, הרבה ומהר. ציוד זה כולל: שיריונות, מגנים, קסדות, תחפושות, נשקים מכל הסוגים: חרבות, כידונים, גרזנים. ועוד ועוד. מן הסתם אנחנו גם נשלם בעבור הדברים האלה. אם אתה מייצר, א יודע על מקום בארץ שמייצר בבקשה לשלוח לי את המחירון שלך (או אמצעי לתקשר במקרה שאתה רק מודיע על מקום שמייצר). בדואר אלקטרוני בקשה

Umrug

New member
You are in trouble

Generally, there are people that make weapons for sale, but I had a talk with some important man (Delt) yesterday (6.03) and I can say that everybody are terribly overloaded with work (like I am) and it is a real trouble now. The only way I see out of this is to teach your team how to do all the stuff, 30 man can make everything they need very fast. You need a consultation, come to rakevet-shishi or to Haifa. o (Of course, my words are unofficial, and, by the way, masters of the game have a wonderfull propositions, just look at the site. Their prices (at least for the closes) are unbelievably low) o

DORPOR

New member
גרזנים

גרזנים אני יודע להכין ודי טובים אני חייב לציין. תפנה אלי ב- icq# 81188368

sparrow_ml

New member
אימוני סייף

לפני מספר ימים ראיתי שני אנשים באבן יהודה מתאמנים. אם אתם אותם אנשים ובא לכם על עוד מישהו להתאמן איתו בסופי שבוע או במשך השבוע הבא, אתם מוזמנים ליצור איתי קשר דרך ההודעות האישיות של הפורום או דרך האי מייל שלי: [email protected] דרור

Artemis

New member
מעצבת ותופרת תלבושות

לכל המעוניין, עיצוב ותפירה של תלבושות כיד הדמיון הטובה עליכם Artemis ICQ# 82699478

Aram

New member
תפירת תחפושות

קודם כל, ברצוני להתנצל בפני Artemis, לא ידעתי שכבר היתה הצעה כזו. גם אני מכין תחפושות (לא יודע אם כדי הדמיון כמו Artemis, אבל יש לי נסיון רב בהכנת תחפושות לארים). אם אתם מעוניינים בתחפושת, אתם מוזמנים לשלוח לי Email ל - [email protected] או ICQ ל- 786149. אני רק מבקש שתנסו את Artemis קודם, כי אני פרסמתי מאוחר יותר.

The Dave

New member
אוזניים של אלפים

אלפים או חצי-אלפים צריכים לשים משהו על האוזניים שלהם?

ההמממ...

ראשית אני ממליצה לך לעיין בעץ הגזעים ולראות עד כמה חצי אלפים היו נדירים.. מעבר לזה, אין חובה, אבל אני חושבת שזה יכול להוסיף. וקבל ח"ח על מיקום השאלה.

למעלה