ציוד

• פותח הנושא TIS
  • פורסם בתאריך

TIS

New member
ציוד

איפה אני יכול להשיג ציוד ל R ים? מה המחירים של פריטים שונים? האם יש חברות שמייצרות ציוד ל R ים שנחשבות טובות יותר או פחות? האם יש חנויות מיוחדות לציוד (כלי נשק, תחפושות...)? בברכה

ציוד

מאחר וכתבתה בפורום אני מניח שיש לך גישה לאינתרנט (כן הסב רב שלי הוא שרלוק הולמס)ומזאת וטסון ידידי המלומד אנו מסיגים שיש לTIS גישה ל GOOGLE ושם לאחר בדיקה מהירה על LARP הוא יגלה עשרות חברות שמתעסקות בנושא אללי לא בארצנו המק/הוללת ארץ הקודש. סלח לי על צורת ההיתבטאות אך שיעמם לי ויש הטוענים כי אני עושה XXXXXX בזמן שיעמום. כמות האתרים באמת רבה ולכן עדיף לך לעשות את החיפוש בעצמך כי כמות הכתיבה שאני אצתרך להדפיס תיגרום לי לשפשפת בין העצבעות ואני לא אוהב את הריח של פונגימון למרות שפונגיציד יותר כיף אני מוסיף כמה אתרים להנהתך אך באמת כדאי לך לעשות את החיפוש

gangrel

New member
שלום

שלום לכולם. עד כמה שאני יודע אין חנויות רשמיות לארים אבל יש הרבה אנשים שבונים נשקים ומוכרים. אם יש לך כוח אתה יכול ללכת לאתר: WWW.ADND.CO.IL/FORUM ולהכנס לפורום "משחקי תפקידים חיים" בדיוק פתחו על זה עץ. אם לא אז אתה יכול לבוא לאחד הארועים של אחווה שם אנשים מוכרים נשקים מגנים קסדות וכ´ו... אני פחות מנוסה בהכנה ומכירה של נשקים אבל כבר מכרתי בעבר.

למעלה