ציוד?

Gorilla

New member
ציוד לברמן

ערכה שלמה לברמן ניתן לרכוש ב"זמן אמיתי" ביה"ס לברמנים, ואם אין להם שם אתה יכול לברר דרך פאבים. ברמת העיקרון הכלי החשוב ביותר לברמן הוא השייקר, אז חשוב להשקיע בשייקר טוב.

תגובה

תודה רבה בדיוק סיימתי קורס ברמנים ולכן אני שואל לבר הביתי שלי..

ציוד $$$??

גורילה האם אפשר לשאול עוד שאלה? יש לך סדר גודל של מחירים בקשר לשייקר ולאיבזרים הנדרשים?

dmainsinner

New member
ציוד לבר ולמסעדה

אני לא ממש יודע על איזה איזור אתה מדבר אבל אם אתה עובר באיזור חיפה אזי במתחם תל חנן קיימת חנות בשם "צוקר ובניו בע"מ" שם ניתן לרכוש כל ציוד לפתיחת מסעדה או פאב. למרות שבמקור החנות מיועדת לעסקים ניתן לבצע רכישות של פרטיים.

Gorilla

New member
מצטער אני לא זוכר את המחיר

אבל לא מדובר במשהו יקר, כל הציוד צריך להיות 120-150 גג במקרה הכי גרוע.

Gorilla

New member
הערכה כוללת בד"כ

שייקר,מסננת קפיצית (ג`ולייט) וג`יגר. בקשר לשייקר תקח שייקר שנוח לך לעבוד איתו (מומלץ שייקר שיש לו מסננת פנימית). אל תקנה שייקר בוסטון (שייקר עם כוס מהצד השני) נראה לי שזה ממש אסון לעבוד איתו.

בלה בלה

אני מבין.. עכשיו האם ידוע לך מקום חוץ מזמן אמיתי בו אפשר לקנות את הציוד? מכיוון שאין לי מושג איך אני מגיע לזמן אמיתי.. חוץ מזה שהמקום נמצא ברחוב אילת בת"א (נשמע מצחיק :) רחוק אילת בת"א :) )

Gorilla

New member
אייסמן תשובה אחרונה בהחלט

אני לא מאזור המרכז אז אני לא ממש מכיר חנויות שם. לגבי זמן אמיתי אין בעיה להגיע לשם. בכל מקרה אתה יכול לקפוץ לאחד הפאבים באזור שלך ופשוט לשאול אותם מאיפה הם קונים, חיפשתי אתרים בארץ שמוכרים ציוד אבל אין לצערי.

למעלה