ציוד.

amirkoki

New member
ציוד.

אני בן 14. חברים שלי שמעו כמה מגניב זה נראה לי קייט סרפינג והחליטו לממן לי ליומולדת קורס. אחרי הקורס יכולים לתת לי שיעורים וחידודים חינם אם יהיה לי ציוד. אני מפחד שאני נורא אתלהב מהקטע של קייט סרפינג אבל יהיה לי באסה שאני תקוע בלי ציוד. כמה אמור לעלות ציוד קייט סרפנג שלא מתפרק בשניות יד שניה למשקל 47 ק"ג?

hagitoz

New member
תשובה לאמיר

הי אמיר, קודם כל מזל טוב ליום הולדתך ואחלה מתנה
לגבי עלות ציוד: זה מאוד תלוי באיזה סוג מצנח, דגם המצנח, שנה, מצב המצנח, מספר המצנחים בהם אתם מעוניין וכנ"ל לגבי הגלשן. בדר"כ אם מדברים על ציוד סביר אפשר להכיל את הכל קומפלט (מצנח, גלשן, טרפז ואביזרים מעטים נלווים) ב- 3500 שקלים - 5500 שקלים פחות או יותר (הכל יחסי), במידה ומדובר על ציוד חדש זה יכול להתחיל מ- 5500 שקלים - 10000 שקלים. אני ממליצה לך בתור התחלה אם התקציב שלך מאוד מוגבל, קודם כל לא להתבאס ולהחליט שאתה מתפשר על פחות טוב שדרך אגב, זה יהיה לך בסדר גמור בתור התחלה , כמובן אם תבחר ציוד שלא הרסו אותו, לא צריך להשקיע בחדש ולא צריך להתחיל ביותר מדי פיזור כספים. תמצא גלשן באזור ה- 800 שקלים פחות או יותר ומצנח באזור 1000 שקלים , טרפז שיהיה לך נוח יכול לעלות לך באזור 300 שקלים משומש במצב סביר והנה כבר חסכת לך הרבה כסף. תראה, ניתן לשחק אם זה כמו כל דבר שקונים בין אם חדש ובין אם משומש, תקבל החלטה וקדימה למים.... והכי חשוב הרבה זהירות, בטיחות והצלחה!!
חגית עוז

למעלה