ציוד?????!!!!!!!

bennaaim

New member
ציוד?????!!!!!!!

אהלן, אני גולש שמחדד (1.87 על 80 ק"ג), רוצה לקנות מצנח גודל 16מ', על מה הייתם ממליצים? חוצמזה, חגית יש מצב להשכיר אצלך ציוד נכון? בכמה?

hagitoz

New member
תשובה לבן

הי בן, לגבי השכרת הציוד שאותו אני מציעה, חשוב לי לציין מספר דברים, השכרת הציוד לא זולה כלל, השכרת הציוד מיועדת בעיקר לתיירים אשר מגיעים מחו"ל ומאוד רוצים לגלוש כפי שהיה קורה לכולנו במצב הפוך שבו אנו היינו נוסעים לחו"ל ללא ציוד ו"צמאים" לגלישה
בנוסף השכרת הציוד נועדה כמובן גם לגולשים בארץ שצריכים סיוע בכל מיני מצבים שעלולים להיווצר כגון: גניבת ציוד, גולש בארץ שנוסע לחו"ל וחסר לו חלק אם זה מצנח/גלשן/בר/ טרפז וכו', בדיקה וניסיון של ציוד....וכדומה. אני לא מעודדת את השכרת הציוד הן מבחינה כספית שהיא לא משתלמת ועדיף לקנות כבר ציוד והן מבחינה בטיחותית שאני לא לוקחת סיכון ונותנת ציוד ללקוח שאני לא יודעת מה הרמה שלו, השכרת הציוד תינתן על ידי H2O רק במקרים ספציפיים ולאחר בדיקת הרמה, השכרת ציוד תינתן רק לאחד אשר יודע בוודאות לשלוט במצנח. אני כן מעוניינת שהשרות הזה יהיה קיים ולכן אפשרתי את נושא ההשכרה, יכול להיות שבשלב מאוחר יותר אני אפתח את נושא ההשכרה יותר אבל זה לעת עתה...
לגבי מצנח 16 - הייתי ממליצה לך ללכת על קייט C ולא קייט שטוח במידה ואתה מעוניין לגלוש ברוחות 12-17 קשר, ישנם הרבה קייטים טובים ומומלצים כגון: F1 מאך 16 , ירגה בסט 15 , סלינגשוט פיול 15 וכו'... עדיף לנסות, להתנסות ולהחליט, ההרגשה מדברת בעד עצמה
חגית עוז

למעלה