ציון וקארין.. מה הם נפרדווו תענוו דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!
ג גללללללללללללללל New member 15/1/06 #1 ציון וקארין.. מה הם נפרדווו תענוו דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!
ק קמילעעע New member 15/1/06 #2 טוב שנזכרת!!נפרדו ממזמןןן1!! חיחיחיחיחיחיחי ויויויויויויויויויו איזה כיףף!D:
נ נטלי משה המלכה New member 15/1/06 #4 ציון המלך!!!!!!!! כפרה על ציון החתיך הזה הדבר הכי יפה שה' ברא!!!!!!!!!!!!!!!!1 ציווווווווווןןןןןןןןןןןןן אםם רק תקרא את זה יתגשם לי חלום!!!!!!!! חח..אוהבת את ציון המלללללללללללללללללללללללך בבבבייייייייי שבוע טובב
ציון המלך!!!!!!!! כפרה על ציון החתיך הזה הדבר הכי יפה שה' ברא!!!!!!!!!!!!!!!!1 ציווווווווווןןןןןןןןןןןןן אםם רק תקרא את זה יתגשם לי חלום!!!!!!!! חח..אוהבת את ציון המלללללללללללללללללללללללך בבבבייייייייי שבוע טובב
R ram ram New member 15/1/06 #5 אני ראיתי אותם ביחד אבל לפני איזה שנה.... ציון כל כך קרוע!!!! ((קצת פחדן אבל לא משו מיוחד...))
ג גללללללללללללללל New member 15/1/06 #6 כנסוו הם נפרדו או לאא??. אם כן ואיי איזה כיףף...ויש לציון חברהה??
R ram ram New member 16/1/06 #7 אמרו פה שהם נפרדו.. אני ראיתי אותם ממש מזמן... הוא ממש חמוד וקרוע על כל הראש!!