ציון יוצא עם ליאת אשורי?

רותם1232

New member
אני בטוחה שכן =((((

אפילו לינוי ומור ראו אותם פעם כשהם הלכו לתכנית עומדים בגשר ומתבקים ומתנשקים עוד בזמן שהיא הייתה נשואה לגל-בעלה. כלבה.

כנסו

ליאת אשורי נפרדה מבעלה גל ועכשיו היא יוצאת עם ציון.. זה היה כתוב באיזה עיתון וגם כל הזמן שהייתי הולכת לשם ההיתי רואה אותם ביחד

רותם1232

New member
נשיקה נשיקה

וגם באחת התכניות הם ראו אותם בהפסקה נותנים נשיקה כזאת קטנה בפה לשניה כמו זוג... וגם כשאני הייתי באחת התכניות אז הם הסתכלו ביחד בקטע מוקומנטרי (בקטע שציון לבש את החולצה של ההומואים חחחח שהוא אמר שהיא של פרטיזנים חחחחחחח) וצחקו ביחד=// ורותוש- זה היה כתוב לא כעובדה אלא כשמועה אבל זה נכון, רק שהם מכחישים..

הוא

ניסה להתחיל איתה בגלל שהיא דומה ללינור אברג'יל אבל אחר כך הוא אמר לה שהוא תפוס ושאם הוא לא היה תפוס אז הוא היה מתחיל איתה אבל גם ככה היא תפוסה

shiran1232

New member
תיכנסי..

חח מה? נראה לי שאיבדתי אותך קצת...עם מי הוא ניסה להתחיל? ואחרי שהוא התחיל איתה הוא אמר לה שהוא תפוס?? (כאילו שהוא עם ליאת??)

כנסי

הוא ניסה להתחיל עם אחות של חברה שלי..ואז הוא אמר לה שהוא תפוס והוא לא אמר לה למי ואחרי כמה זמן קארתי שהם ביחד ושליאת וגל התגרשו אז הבנתי שזה נכון

רותם1232

New member
גם אחותי בת 22

ומישהי שמכירה אותו רצתה לתת לו את הטלפון של אחותי אבל בלי לראות אותה אפילו הוא לא רצה אולי כי הוא באמת תפוס.. :(

רותם1232

New member
נו ברור שהוא יגיד לך שאת קטנה מדיי

בת 19.. הוא בן 29 או משהו כזה אז הוא קצת גדול ממך ב10 שנים זה המון... ויכול להיות שהוא ממציא תירוצים כי הוא לא רוצה שתבוא לו איזה כונפה חחח אנחל בונני אמר שהוא מסדר לו כל מיני כוסיות אבל כנראה שלא הולך...

רותם1232

New member
חחח מה את נעלבת

מה את אהבלה.. לא התכוונתי אלייך התכוונתי בכללי אז מה גם הוא לא רצה את הטלפון של אחותי זה או אומר שהיא כונפה?!?! אני צוחקת מאמי אל תקחי ברצינות

למעלה