ציון לשבח ליוני ולחבר`ה ממגלן

amir18

New member
ציון לשבח ליוני ולחבר`ה ממגלן

אני רוצה להביע את תודתי ותודתם כנראה של עוד רבים אחרים, על הרצון לעזור. אני בתור אחד שחלם קרא כל דבר אפשרי על סיירות וכדומה, רוצה להגיד שבכל ההודעות שפירסמתם עד היום ניתן להבין מה שכל מלש``ב רוצה לדעת. כמובן שזה לא סודי, אבל אנשים רוצים לדעת.. מה רק סוסים מגיעים.. גם מודה שגם אני חשבתי כך פעם, אבל זה ממש לא ככה.. אני יודע שהם מחפשים את הניצוץ הזה בעין כדי לדעת אם אתה מתאים או לא. ואתם הסברתם ונתתם דוגמאות שלא מדובר על סופרמנים וכי צריך להראות את האופי האמיתי שלכם ואת יכולת העמידה בסבל.. תודה חבר`ה בשמי וכל מי שמצטרף לברכותיי. וכמובן תמשיכו יש עוד הרבה שאלות:)

תודה.

תודה. לאור הקיטורים על הודעותינו בזמן האחרון, טוב לראות שבסופו של דבר כן הצלחנו לעזור למישהו. צוות-6 (``בדם ואש``)

``הניצוץ הזה בעין``

אהבתי את הביטוי הזה, כי אולי הוא יעזור לי להסביר לכם את מה שניסיתי להגיד עד כה על חשיבותו המשנית של הכושר היזי לעומת כוח הרצון, המוטיבציה והכושר המנטלי (כושר מנטלי אני קורא ליכולת לעמוד מנטלית במאמצים פיזיים שהם מעבר לגבול היכולת), תזכרו שכל עוד המוח סוחב ורוצה ומושך קדימה, אתם עדיין במצב טוב, ולא משנה כמה הגוף גמור. עוד טיפ גדול: אחד ניסה לנתח איתי באי-מייל את נפילתו בפסיכולוג מטכ``ל: חשוב להגיד רק את האמת, בלי לנסות ``ללוע`` למה שהם מחפשים. אחד אצלינו סיפר, שכששאלו אותו מה הוא אוהב ומה תחביביו, הוא ענה ``אני אוהב לשרת את המדינה, לעזור ולהתנדב, וגם להגן על הגבולות`` כאילו-מה אתה מפגר? ברור שאתה משקר.. (אני אישית אמרתי שאני אוהב ספורט ובחורות) יוני

amir18

New member
בהמשך לדברים..

מניסיון אישי, אפילו שאתם חולים(כמוני) ונאלצים לעשות שני ימי סיירות... (וזה נטל נפשי לא קטן). בקיצר נתתי הכל.. והמפקדים לא האמינו שאחד שמשתעל אחרי כל ספרינט פתאום מצליח להגיע בין הרביעיה הראשונה ולסחוב אלונקה.. וזה עוד היה ביום האחרון שבו נכחו 600 אנשים, ובהתאם נראו הקבוצות. אז חבר`ה הכל אפשרי ועוד איך! אבל כמו שנאמר כאן להגיד את האמת. ואפילו אם אתם באמת מאמינים בהגנת המולדת(לא הייתי ממליץ להגיד) כי הפסיכולוג הממוצע חושב שאתם משקרים... אז בהצלחה לכל החולמים למיניהם. ולמגלניסטים, אני אנסה לעזור אם אוכל..

ZC18

New member
אתה עדיין...

טמיר אתה עדייו מעקש ללכת למט``כל

למעלה