ציון לשבח!!!

קוסטיקה

New member
ציון לשבח!!!

ד"ר אביבית נוימן (בילינסון, מאיר), קיבלה אותי לפי בקשתי לחוות דעת על מצב המחלה (סרטן האשכים). נתקלתי ברופאה שמעבר להיותה מקצועית מאד הינה חמה ונחמדה ועינינית וישירה ומדברת בגובה העיניים - בקיצור רק רק מילים טובות!!! (ותאמינו לי אני לא מחלק סופרלטיבים בחינם). האם מישהו ביצע כאן בדיקת P.E.T ? זו בדיקה של הזרקת סוכר רדיואקטיבי ע"מ לאבחן האם תאים סרטניים או לאו (אני מקווה שאני מדייק). זו בדיקה מחוץ לסל הבריאות (עלותה 4000 עד 7000 ש"ח).

אחשל

New member
אביבית כזו יש רק אחת ../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif

היי קוסטיקה, התמזל מזלך לפגוש אדם נדיר ומיוחד... אני מכיר את אביבית כבר 17 שנה. היא טיפלה בי בפעם הראשונה שחליתי, ושחליתי בפעם השניה והופיעו גרורות שחייבו כימו´ - היה לי ברור שאני חוזר אליה...ועד היום לא עזבתי (רק ביקורות, כמובן). אכן - אין כמוה באנושיות, באיכפתיות, בתשומת הלב לחולה כאדם ולא כיעד לטיפול רפואי. ניר

deep ocean

New member
אביבית היא גם הרופאה שלי! ../images/Emo13.gif

היא אכן רופאה מדהימה
אני עברתי בדיקת PET אבל בחו"ל (בשוודיה). אם אני זוכרת נכון הזריקו לי את החומר לוריד, אחר כך עשו צילום ארוך עם המכונה שמסתובבת. זאת בדיקה מאד מדויקת וטובה!

lital_helmer

New member
שאלה קטנה

אולי את יכולה להסביר לי מה זאת בדיוק הבדיקה הזו? זה נשמע לי מוכר. ליטל

deep ocean

New member
כתבתי את מה שאני זוכרת

מעבר לכך, לא זוכרת הרבה על הבדיקה עצמה (עברה כבר שנה וחצי מאד שעשיתי אותה)

ofer111

New member
PET SCAN בהדסה עין כרם

עשיתי את PET SCAN בהדסה עין כרם לצערי זוהי הבדיקה היחידה שהתריעה על שובה של המחלה.

בעניין ה-pet- חשוב!!!!!!

חברה שלי, שהתמודדה עם סרטן בבלוטת התריס, עברה בדיקה כזו בדיוק לפני שנה על חשבון קופת חולים! היא קראה את הודעתך אך לא הצליחה להתחבר למערכת של תפוז בשביל לספר לך על כך, לכן אני כותבת בשמה. היא המליצה בחום שתבדוק את העניין לעומק, מכיון שלקופות החולים יש נטייה להתחמק מעריכת בדיקות יקרות על חשבונן וידיעת החוק יכולה לעזור לך רבות!!! אם תרצה, אוכל להעביר לך את הכתובת האלקטרונית שלך, רק שלח לי מסר... אור ואהבה אילת.

למעלה