ציון לתיזה

koshik

New member
ציון לתיזה

שלום לכם, לפני שלושה שבועות הגשתי את התיזה ועוד לא קיבלתי ציון. האם זה יהיה חוצפה מצידי להתחיל לבדוק מה קורה? (אני רוצה לקבל ציון לפני שאני מגישה מועמדות לד"ר בחו"ל - והקורא של התיזה יודע את זה...).

tulkin

New member
שתי הערות

ראשית - אם כבר להיות נודניק - הייתי שואל את המנחה בעדינות. סביר להניח שעם המנחה יש לך קשרים טובים יותר ופחות פורמליים, ואפשר למצוא דרך להעלות את העניין בעדינות כזו או אחרת. שהוא (או היא) ישבור (תשבור) את הראש האם ואיך כדאי לפנות לקורא השני של העבודה. שנית - באופן כללי אפשר גם לגלות סבלנות. אפשר לכתוב באפליקיישן שלך שהתזה הוגשה (ואולי אף לצרף על כך אישור מתאים, ואולי אף לבקש מהמנחה שתהיה התייחסות אל התזה בהמלצה שמן הסתם תגיע מהמנחה), ואף להוסיף באפליקיישן הערה שברגע שיהיה ציון תשלחי אותו למחלקה. ממילא אף אחד לא יסתכל על הבקשות האלה לפני אמצע ינואר כשכולם חוזרים מחופשת החג. אפשר לכתוב לאחראי ההרשמה בבתי הספר הרלוונטיים ולוודא איתם שזה בסדר. הם בדרך כלל לא עושים עם זה שום בעיה.

ככל שידוע לי...

ובדידי הווה עובדה, ציון התיזה נקבע לאחר ההגנה על התיזה ולא רק על סמך ציון "יבש" של הקוראים... בהצלחה רבה

tulkin

New member
תלוי בחוג...תלוי באוניברסיטה

לי למשל לא היתה הגנה על התזה בכלל. לא לפני ולא אחרי הציון.

koshik

New member
אצלנו אין צורך להגן על התיזה

הציון יגיע אחרי שהקורא והמנחה שלי יעבירו ציון למזכירות. תודה על התגובות. כנראה שאבחר באופציה של לגלות סובלנות...בכ"ז יש לקורא חיים מעבר לקריאת התיזה שלי...

מרחף1

New member
מה שעושים בד"כ

הוא שכותבים באפליקיישן שהתזה הוגשה לשיפוט ומצרפים אישור של מזכירות בית הספר שמציין שהתזה הוגשה לשיפוט ושכל שאר החובות האקדמיות מולאו. בהצלחה.

למעלה