ציון ממש לא סקסי....

ציון ממש לא סקסי....

מה סקסי בו? הוא דומה לעכבר... בואו לבית שמש יש ים כאלה .... ממש "יחיד ומיוחד"... רואים שהוא גדל ברמלה הם פשוט ככה מתנהגים חשים כל העולם שלהם אומרים מה שהם רוצים ... חח אבל הם נשמות בפנים זה אפשר להגיד .... כל הידידים שלי כאלה. הוא פשוט מנסה לחכות את גוני דפ בטירוף. לפחות שהיה חתיך או שהיו לו נתוני פתיחה מרשימים.... בכל זאת... מה כ"כ מיוחד!!

ציון הוא בחור סקסי נקודה

חחח ולא תשני את זה אין אין עליו הוא נולד להיות בחור סקסי........ גם בגלל זה אני כול כך אוהבת אותו
את בכלל מבינה בכלל ביופי....... עובדה שהרבה בנות יפות כמו לינור אברג'יל נפלו לרגליו.......אז אי אפשר להגיד שאין בו משהו הוא מיוחד...... והוא לא דומה לעכבר
והוא לא חש כמו שאת אומרת ההפך הוא הנכון ציון ברוך הוא החיקוי ה-מ-ו-ש-ל-ם של ג'וני דפ שיהיה לך ברור........

shiran1232

New member
עוד אחת ששה לב לדימיון בין ציון לג'וני דפ!!!

חחחח כבר שיגעתי פה את כולם עם זה שציון מזכיר את ג'וני (למרות שאין על ג'וני) מצחיק אותי שכל מי שאני אומרת לו שציון מזכיר את ג'וני מתחיל לצחוק עליי, ופה בפורום כולם חושבים ככה!!! וכן, כבר הגענו פה למסקנה שציון מחכה את ג'וני דפ, בצורת לבוש ובהכל...

וואי את כל כך כמונננננננננננניייי אני משתגעת!

חחחחח גמני אומרת בביצפר איך הם דומים ואז אומרים לי :"איכככ גוני דפ מכוער.." ---> {אמא שלהם מכוערת} ובפורום כולם שמים 3> לדמיוןןן =) חחחחחח שניהם חתיכים רק שג'וני זקן [אתמול היה בן 44] וגבוה [יחסית] וציון חמודייי [27 לא?!] ונמוך [ :\ ] חחחחח יום טוב לכולם !@#$%^& היום אני הולכת לתכנייית שלהם =]]]]]]]]]]]]]]]]

shiran1232

New member
חחח כן יש דימיון

באמת היה יומולדת 44 לג'וני! מזל"ט! (ולא, הוא לא זקן בכלל וזהו!) אגב, איך היה בתוכנית??

ציון?!הוא חתייך בטרוף..!!

ציון קודם כל בנאדם..מה בגלל שלא בא לך לראות אותו אז אסור לו לחיות?! הוא בנאדם!1מותר לו לעשות מה שהוא רוצה עד שזה פוגע באדם אחר..!!! וחוץ מזה..ציון?!מ-ו-ש-ל-ם!!! הוא חמוד הוא יפה והוא מדהים!!!מצחיק במיוחד..אז עכשיו תגידי לי מה לא מיוחד בבנאדם המדהיים הזה!!! חולעליו!!!חחחח וכן הוא מיוחד מאוד!! אם יש לך בעיה במשפט הזה.. אז תגידי ת'בעיה הזו לעצמך כי יש המון בנות שחולות עליו ולא מסכימות איתך.. בבייי!!

למעלה