ציונים במל"מ ב'

אסתי טל

New member
ציונים במל"מ ב'

בדף הבית של המחלקה להנדסת תקשורת תוכלו למצוא את הציונים במל"מ ב' מועד ב' מתנצילם על העיכוב במתן הציונים בברכה אסתי טל

erezk9

New member
אם זה לא יהיה גדי גולן (וזה לא יהיה הוא....)

אז מהכרה אישית שלי עם כל המרצים למל"מ במכון הכי טוב ד"ר מוטי חרדים! תאמינו לי, גם אני "זילזלתי" בהתחלה, וטענתי שהוא לא יודע הרבה, ושהוא עושה טעויות, אבל רק היום אני מבין כמה ידע הוא העניק לי בתחום. אז נכון, שהוא מאוד קשה. הוא לא תמיד מובן כמו שצריך, והדרישות שלו בקורס הן מאוד אקוטיות. אבל, רק הוא יצליח להעביר לכם את מה שאתם צריכים לדעת לימים שיבואו אחרי הקורס הזה...

הלורד

New member
תרשה לי לא להסכים איתך...

לדעתי, ולדעת עוד רבים אחרים, קורס מל"מ ב' התנהל בצורה גרועה ביותר- החל מההרצאות - שבהן מוטי חרדים לימד בצורה שחצנית, משעממת ולא ברורה (בסוף הכל מסתדר לו! :) דרך התירגולים עם פורטנוי בהם מספיקים סעיף אחד מתוך שבעה של תרגיל, המבחן - שד"ר חרדים טרח לבקר בו רק ב-10דקות הראשונות ולא שב למרות דרישת הנבחנים, וכלה כמובן במתן הציונים באיחור. אולי עדיף באמת שגדי גולן (שהצליח בהסבר פשוט אחד בקורס מעגלים אלקטרוניים להסביר מה שד"ר חרדים לא הצליח בחצי סמסטר) יקח את הקורס עליו... נ.ב. אין להסיק מכך על הציון שלי ו/או על הידע.

כל מה שאני רוצה זה לעשות את הקורס החוזר שלי

עם כל מרצה אחר , רק לא מוטי חרדים . כשראיתי שנכשלתי אני הייתי בשוק. הלך לי ממש טוב במבחן. אחריי הסריקה אני מאמין שהכל יהיה יותר מובן. כרגע אני מעדיף שתלמיד מכיתה יב יעביר לי את הקורס, ולא מוטי חרדים

למעלה