ציונים - פברואר 15

סתם היא

New member
הרגשתי סבבה

אכן תאם את הסימולציות

במילולי לעומת זאת קיבלתי ציון נמוך בהרבה מבסימולציות ): בקטע די חריג

סתם היא

New member
תשובה

לא בגלל החיבור. במילולי לרוב היו לי 1-2 טעויות בשני הפרקים (כלומר 0-1 טעויות בפרק) ואני יודעת בוודאות שבמבחן היו לי הרבה יותר.... יצא 131 שזה בערך מה שקבלתי לפני שהתחלתי ללמוד כשאפילו לא הספקתי את כל השאלות.
שילוב של לחץ של הבחינה אני מניחה (אין לדעת איך זה ישפיע עליך... אין מה לעשות) פלוס העובדה שהיה לי ממש פיפי ואנגלית היה רק 1 ו8... במילולי האחרון כבר לא הייתי מסוגלת להתרכז והיו לי בו המון טעויות. בקושי קראתי חלק מהשאלות עד הסוף כבר. באמת איבדתי את עצמי זה פשוט חבל ): היה עדיף לי לצאת ולאבד דקה מאשר לדפוק הכל... בסופו של דבר יצאתי בכמותי כי באמת לא יכלתי יותר.
&nbsp
לא הרגשתי שהיה כמותי קשה. כמותי תמיד היה החלק הכי נמוך שלי (חוץ מבמבחן האמיתי שהמילולי צנח מתחתיו...) קבלתי בו 138, כן תואם את הסימולציות בערך. אגב, לא נגעתי במילולי בערך שבוע וחצי לפני המבחן. לא חושבת שזה באמת קשור אבל אולי זה לא היה כזה חכם :)
&nbsp
בקיצור מה שאני אומרת שאין מה לעשות והרבה מאתנו מופתעים במבחן האמיתי לא משנה מה וכמה הרגשנו מוכנים. זה היה המבחן הראשון שלך? שלי כן, ואני בטוחה שבאותה מידה יכלתי לקום בבוקר ולהוציא 145 מילולי.... בסדר. קורה. אנחנו לא מושלמים. נקווה שזה יספיק בכל זאת, ואם לא, רובנו עושים גם פעם שנייה.
&nbsp
סימולציות בבית נעו בין 700 לגרועות ממש ממש ל760 לאלה שזרמו חלק. הרוב היו באמצע באזור ה740....
באמיתי יצא 709. קצת מבואסת כי יכלתי יותר אבל אם בסופו של דבר זה יספיק אני מניחה שבסדר ):
&nbsp
איך הרגשת בכמותי בזמן המבחן וכשיצאת ממנו?

סתם היא

New member
-

הסתכלתי במועד שהם פרסמו (שזה גם הנוסח שלי), יורד ל139 על 4 טעויות. בכל מקרה אין מצב שהייתה לך טעות אחת והורידו לך כל כך הרבה בגלל נירמול.
&nbsp
אני חושבת שדי בטוח להגיד שהיו לך 4 טעויות. אני קבלתי 138 בדיוק בנוסח הזה - ואין 138 בטבלה (יש 136 ו139) - כך שאני מייחסת את זה לנרמול...
&nbsp
אכן מבאס אבל זה קורה. גם לי היו טעות אחת שתיים במילולי תמיד ועובדה שבמבחן האמיתי משהו קרה. אז אתמול התבאסנו קצת, אבל היום ננסה להתקבל לאן שאנחנו רוצים ואם צריך מחר ניגש שוב :)
&nbsp
צריך לזכור שאתה נמצא תחת הרבה סטרס במבחן האמיתי ושאי אפשר באמת בשום דרך אפילו לדמות את זה ולהיות לחלוטין מוכן לזה.97% מאתנו יגידו "קבלנו ______, אבל יכלנו הרבה יותר". ה3% הנותרים קבלו 780.
&nbsp
בהצלחה!

BBN3

New member
הטבלה שיש בסוף המבחן היא כבר מנורמלת... אז מוזר שקיבלת

ציון שלא מופיע בטבלה.
לכל מבחן יש טבלה משלו-נרמול משלו.
&nbsp

סתם היא

New member
ממ, אם ככה -

זה ב100% הנוסח שלי וב100% קבלתי 138 שלא מופיע בטבלה. למישהו יש הסבר ויכול לשפוך אור?
בכל מקרה אני לא הולכת לבכות על נקודה... סתם מעניין

למעלה