ציוני בגרויות!!!

ציוני בגרויות!!!

קיבלתי היום את הציוני בגרויות!!! אין לי כח להעלות אותם אחד אחד, אז... פה אה, ודרך אגב.... אני סקינהד עכשיו...=\

BlueBeIl

New member
קיבלתי 77 בספרותo_O

והמגן שלי 100! וגם בחיבור רק 82 עם מגן מאה.... לעומת זאת בסוציולוגיה קיבלתי 12 נקודות מעל המגן שלי בצורה מאוד לא צפויה....o_O ובמתמטיקה שיפרתי את ה64 הזה ל90! אל תסתכלו עלי ככה! :)

:S

אתם קולטים שיש לי בסוף השנה את כל הזבל הזה?! כאילו, דאמט, אתם עברתם את זה ומעולה!!! אבל... וואיייי.... הציפיות שיש לי מעצמי עכשיו... אני כל כך הולכת ליפול :S... ועוד ביולוגיה ומדעי החברה... הצילוווווווו...

WiseL

New member
@!

בעעעעע איזה ציונים טובים לי יש ממש ממש ממש ממש גרועים. אבל רק 2 בגרויות כי זה היה כיתה י' ואחת פספסתי

?!

מה את מאושרת?! את יודעת באיזה הטרף אני?! לא להפסיד שום שיעור/מבחן/עבודה/ש.ב שלא לדבר על בגרות!!!! זה מה שיקבע לנו אוניבריסטה ודאמט... אוניברסיטה - את החיים!!!

WiseL

New member
לא..

לאאאאא... זה פשוט מצחיק שפספסתי.. אני יעשה את הבגרות השנה... אבל הציונים מעצבנים אותי.

Sk8erJS

New member
אחלה ציונים אחי..

לא שנכנסתי כי אז המחשב שלי לא היה זז אז הלכי עם הזרם..אני מאמין לכולם אבל מי מסוגל על 100 במתמטיקה?!?!(אז מה אם אני ב3 יחידות?!)

חסבי

New member
סקינהד כמוני

ציונים טובים. אח ימי בית הספר...אני זוכר תבגריות האלו XD אני בנאדם עם מזל... [טוב סיימתי בית ספר לפני חודשיים וחצי +]

למעלה