ציוני בגרות... :(

sipopo1

New member
ציוני בגרות... :(

שלום לכולם... אני חייל לפני שחרור (עוד 4 חודשים) ובילדותי לקחתי את הלימודים לא ברצינות. נכון להיום אני מאוד מעוניין לצאת ללימודים אחרי השירות הצבאי שלי אבל ציוני הבגרות שלי לא גבוהים במיוחד בלשון המטה... בעקרון אני ככל הניראה אלמד בפתוחה ששם אין צורך הדרישות קבלה... אך אני מודע לקושי בהוצאת התואר שם! אני מצרף כאן את גיליון הבגרות שלי על מנת שתוכלו לומר לי מה אני אמור לשפר על מנת להתקבל לאחד ממוסדות הלימוד הגבוהים במדינתנו... אז ככה... בתיכון למדתי תעשייה וניהול... ------------------------------------------ ידיעת העם והמדינה 3י"חל ציון סופי: 62 ----------------------------------------------------- מתמטיקה 3י"חל ציון סופי: נכשל! ----------------------------------------------------- ניהול הייצור: סטטיסטיקה ובקרת איכות 1י"חל ציון סופי: 63 תכנון ופיקוח על הייצור 2י"חל ציון סופי: 55 סה"כ ניהול הייצור 3י"חל ציון סופי: 58 ----------------------------------------------------- מנהל וכלכלה: תורת המנהל 2י"חל ציון סופי: 49 כלכלה הנדסית 3י"חל ציון סופי: 49 סה"כ מנהל וכלכלה 5י"חל ציון סופי: 49 ----------------------------------------------------- יסודות המחשב 1י"חל ציון סופי: 71 ----------------------------------------------------- תנ"ך 2 י"חל ציון סופי: נכשל! ---------------------------------------------------- ספרות 2י"חל ציון סופי: נכשל ---------------------------------------------------- הבעה עברית 2י"חל ציון סופי: 58 ---------------------------------------------------- אנגלית 4י"חל ציון סופי" 63 ------------------------------------------------------ אשמח לקצת עזרה והכוונה... האם בכלל שווה להתחיל ולהשלים את הבגרות או כבר ללמוד במוסד כמו הפתוחה ישירות לתואר! תודה רבה ושבת שלום!

sipopo1

New member
הקפצה!

אשמח אם הכל זאת מישהו יוכל לעזור לי... זה נורא חשוב לי! תודה.

רונה07

New member
../images/Emo39.gifערב טוב

תראה אני לא יודעת למה אתה רוצה להרשם אבל תדע שאם זה משהו ברמה גבוהה למשל משפטים רפואה וכו אז תצטרך לבצע מהפך בתעודת בגרותך את זה תצטרך לשקול לפי מה תרצה ללמוד, בכל אופן אני הייתי ממליצה לשפר את יחידת E באנגלית היא יחידה מאד לא קשה ואם יחידה C יצאה לא משהו אז גם היא כמו כן הייתי ממליצה לשפר את הבעה יחידות אלו לא קשות והן רק יכולות להעלות את הממוצע בהצלחה

למעלה