ציורים מיניים מטרידים של ילדה בת 6.

davidbr2

New member
ציורים מיניים מטרידים של ילדה בת 6.

שלום רב,

מדובר בשני ציורים של אחותי בת השש, שעלתה השנה לכיתה א'.
את הציור הראשון (העליון) אמא שלי ראתה אתמול ושאלה אותה לגביו. הילדה טענה שזה לא הציור שלה, אך בסוף אמרה שהיא ציירה משהו שראתה באינטרנט, מאתר ש"אי אפשר למצוא יותר". היום אני דיברתי איתה על זה, והיא הודתה בפני שהיא לא העתיקה מהאינטרנט, ושהילד בציור הוא בן כיתתה. היא התקשתה מאוד לספר והייתה נבוכה מאוד. הרגשתי שהיא ממציאה דברים, מנדבת פרטים רבים שלא קשורים לסיפור בכלל, כדי להעביר את הנושא. כששאלתי אותה מה הילד עושה בציור (לא הראיתי לה את הציור, רק דיברנו עליו), היא אמרה שהוא שופך מים מאחורי הגב. אמרתי לה שזה לא נראה לי כמו מים, אז היא אמרה שזה סבון, שהוא החזיק מאחורי הגב.. בשלב זה, היא טענה שהילד הוריד את המכנסיים בפניה ובפני חברה שלה בבית ספר, בהפסקה, ושהיא עצמה עיניים. כששאלתי אותה שוב לגבי מה שעשה, היא אמרה שזה פיפי, שיצא לו אחרי שהוריד את המכנסיים. בשלב זה בשיחה, אמא שלי קראה לי והראתה לי ציור נוסף שהיא ציירה (הציור התחתון), ככל הנראה כמה דקות לפני שאני התחלתי איתה את השיחה.

לגבי הציור השני, היא אומרת שזו ילדה מהכיתה שלה שהיא שונאת (השם שכתוב מעל הציור דומה לשם של הילדה. היא עדיין לא יודעת לכתוב).

בכל מקרה, אנו מאוד מוטרדים מהנושא ומפחדים לקפוץ למסקנות. במידה והסיפור לגבי הילד באמת קרה, אפשר להבין למה היא ציירה אותו. אבל מה לגבי הציור השני?
דיברנו כבר עם המורה והיא אמרה שאחרי כיפור נראה לה את הציור. השאלה היא, האם הציורים האלה הם בהכרח סיבה לדאגה? פרט לציורים, היא מתנהגת כרגיל ולא נראית מוטרדת. האם כדאי לדבר עם מישהו נוסף?

תודה רבה,
דוד.

smile li

New member
ציורים מטרידים

שלום דוד,

הציורים מאד מטרידים, בלי להרבות במילים, המלצתי היא לפנות לחוקר שמומחה בתחום זה, ע"מ להבין מה בדיוק קרה.
אני בטוחה שישנם מספר מרכזים בארץ, המוכר לי הוא "בית לין" שבבי"ח ספרא לילדים (בתל השומר). במרכז עובדים חוקרי נוער וילדים מוסמכים וביכולתם לגלות באמצעות משחק, תשאול וכו' האם היתה פגיעה מינית כלשהי בילדה.
השירות ניתן בחינם ומאד מומלץ לפנות.

דנה.

למעלה