אוקיי, בוא נראה...
קודם כל- השיער. אני חושב שאני מבין מה ניסית לעשות כאן, אבל זה לא עובד. במקום שזה ייראה כמו רעמת שיער מקורזלת זה נראה כאילו יש לו ראש קטן ומעוות שממנו יוצאים שרכים קטנים. נסה לרכז את הקווים המפותלים בחלק החיצוני של השיער במקום בתוכו, כל שימסגרו את השיער באופן שלפחות ירמוז על הצורה שלו. שנית, העיניים- נסה למסגר את העין.עיניים בצורה שונה, למשל קווים שחורים עבים. מה שיש לך כרגע נראה כאילו העין שלו מוקפת על ידי שפתיים. קעקועים, אוזניים מחודדות- אין עם זה בעיה ספציפית, אבל כדי שתוכל להסביר למה הם שם. אני זוכר סרט מחורבן עם אותו רעיון. לדמות הראשית קראו פאץ', נדמה לי, והוא היה חייל נסיוני שנתפר מעשרות חלקי גופות ככה שכל עורו היה עשוי תלאים התפורים אחד לשני, כמו שמיכת טלאים מעור. וכמובן שהיו לו את הזכרונות של כל אחד מהמתים וכן הלאה וכן הלאה. סרט אדיוטי להחריד. אבל היי- היתה בו עין ענקית מעופפת. בכל אופן, מכיוון שהדמות שלך לא נראית ככה כדאי שתהיה מסוגל להסביר למה היא נראית איך שהיא נראית, מלבד "כי זה מגניב" (שזו תשובה מצוינת, דרך אגב). קישוטים- המחרוזת שעל צואר הדמות נראית כמו תפר המחבר את הראש לצוואר (או שהתפר נראה כמו מחרוזת). כדאי שתמצא דרך להראות מה זה באופן יותר ברור. הצמיד על זרוע שמאל (שלנו) לא נראה נוח במיוחד כי יש לו קוצים שפונים גם פנימה- הבחור יצטרך להחזיק את היד רחוק מהגוף כל הזמן כדי לא לדקור את עצמו. בכפפה חסרה אצבע, והיא לא מתאימה לגודל האגרוף של היד השניה- כדאי שתשווה בניהן. לבסוף, כדי שתוסיף פירוט למכנס ולנעל- פרטים תמיד משפרים.