ציורים:

ציורים:../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

לפני שאני טסה מפה {סלובניה =X} אני רוצה לשים את הציורים האחרונים שציירתי =] מוזמנים לשים גם את שלכם ^_______________________________________________^

../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

ציור שהקדשתי לבנדוד שלי, ציירתי בנופש בכינרת ^_____^ אני חושבת שהוא די טוב, יחסית לבנים שאני מציירת בד"כ, אבל יש בעיה עם הקוקו =X

אחד המכוערים XD הוא מזכיר לי מישהי, ואני ממש לא זוכרת מי O________________________O

אותו אני די אוהבת, בעיקר בגלל שאני בד"כ לא מצליחה לצייר שני אנשים ביחד {תמיד אחד יוצא יותר גדול מהשני =X}

Lust chan

New member
בעקרון../images/Emo135.gif

ליסה אמרה את כל מה שרציתי להגיד, אני רק מוסיפה שאני מתה על השיער שאת מציירת, וגם על העיניים בציור השלישי |הלו, הבטחת לספר לי על הסיפור ההוא, אני עדיין מחכה למסר :<| 3>

אוקיי.

באזור הפנים, את שולטת היטב. הבעות הפנים ממש טובות, ויש אחלה הצללות, בעיקר באזור הפה. הציור הראשון נראה טוב, חוץ מאזור הזרוע, בו את צריכה לעבוד יותר על הצורה בה את מציירת ידיים, ואת הגודל המתאים שלהן. הציור השני גם טוב, ואין לי הערות כלפיו, חוץ מזה שהייתי ממליצה להחליף עיפרון, ולחזק את קווי המתאר שצריך, או לחילופין, להבהיר כמה מהקווים, כמו למשל, העין. הציור השלישי.. את צריכה לעבוד יותר על פרופורציות הגוף. גוף הזכר עבה יחסית לזרועות הקצרות והארוכות שעשית לו. יש לזכור, שכף היד, לרוב, מגיעה כמעט לאזור המפשעה, ואילו המרפק מגיע באזור הצלעות. הנערה שמאחוריו, בעלת זרועות קצרות וקטנות יחסית למבנה הגוף שלה, ואילו הגוף עצמו, לא משוחרר מספיק. יש לזכור שזרועות אדם יכולות להקיף את זה שמולו. (אבל, שניהם ממש חמודים. X3) רק תגדילי טיפה את האוזניים של הזכר, ותעלי לגובה העיניים, וזה יהיה אחלה. מקווה שלא פגעתי. את מוכשרת, אחרי הכל.
תהני בטיסה, ותחזרי בשלום עם חוויות טובות.

תודה =]../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

לא פגעת בי XD וממש צדקת OO אני פשוט הייתי בכינרת ונסיעה וזה {ואני לא יודעת לצייר ידיים O_________O} ואני שונאת אוזניים, אז אני מציירת פשוט שני מרשמלואים קטנים כאלה בצדדים XD {באנימה הם מציירים אותם כאלה ענקיות ובולטות, ביחוד בDBZ =X}

יש עוד אחד =X../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

שהתחלתי לעבוד עליו בפוטושופ, וזו די פעם ראשונה שאני צובעת בפוטושופ, אז אל תחסלו אותי כשאני אעלה אותו ^^; {כי אני לא מבינה בפוטושופ כלום X_______________X}

Lust chan

New member
קונא צ'אנ דסו >3<!!../images/Emo135.gif

צוייר בצייר, עם העכבר העילג (עכשיו יש חדש DD:!.. למרות שאני עדיין נואשת לטאבלט)

Lust chan

New member
ודמות מקורית מאחת המנגות שלי../images/Emo135.gif

לא גמור, אני גם בספק אם אני אסיים את זה מתישהו XDD... אבל היא חמודה ^__^; והיד הסקצ'ית והבעייתית תוקנה כבר בציור המקורי. אני מאוד אשמח להערות בונות 3:

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifעשית את זה בצייר!?../images/Emo2.gif

איך זה אפשרי? אני בקושי מצליחה לכתוב את השם שלי.. וזה גם לא יוצא נורמלי... ואפילו עם עיפרון אני לא אצליח לצייר דבר כזה... וואוו יפה לך!

PakoLina

New member
משעמם לי.../images/Emo118.gif

די ישן. אני מודעת לחוסר פורפוציות. P:

PakoLina

New member
אין לי מושג אם כבר העליתי את זה לפה ../images/Emo12.gif../images/Emo118.gif

בכלמקרה, התקף הארי פוטר. XP

למעלה