ציורי קיר ברמה בין לאומית

lilianashaine

New member
ציורי קיר ברמה בין לאומית

שלום, שמי ליליאנה שיין יש לי חבר עולה חדש מארגנטינה המתמחה בציורי קיר trompe l'oeil ברמה בין לואמית הוא צייר למלונות החשובים בעירו ולאחוזות רבות בארץ הוא לא יודע למי לפנות (משרדי עיצוב) היות ובארגנטינה מרבית לקוחותי פנו עליו דרך מעצב פנים שהמליץ ללקוח לקשת את החלל בציור קיר אודה לכם מאוד אם תענו לי ליצירת קשר ופרטים נוספים בנוסף להודעות הפורום ניתן ליצור קשר [email protected] אני מצרפת לכם שלושה תמונות להתרשמות תודה מראש בשמי ובשמו

מקסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הייתי רוצה לדעת כמה עולה כזה דבר (במסר פרטי) ממש מוכשר הבחור.

וואו מ ד ה י ם

הבנאדם מוכשר להפליא - אני מאחלת לו בהצלחה ואגב.. אם מישהו מאוד מוכשר בתחום שלו אני רק מאחלת לו שיוכל כן להתפרנס מזה- הקטע של הכסף הוא לא כזה שולי למה לא אם הוא יכול ועם כזה כשרון שיצליח לו. אם אשמע על מישהו שמחפש ציורי קיר... ברצון אמליץ

noga30

New member
מדהים, לא ראיתי כזה דבר ../images/Emo140.gif

באמת שהוא צריך לפנות למשרדי אדריכלים גדולים שמתכננים מלונות או בתים פרטיים גדולים. מציעה לכם להכנס לאתר הבא של אדריכלים ומעצבי פנים ותמצאו שם בקטגוריה של אדריכלים פרטים של מספר גדול של אדריכלים. אתם צריכים לשלוח את התמונות האלה במייל כי הן מאוד מרשימות. אני יכולה לשלוח לכם רשימה מצומצמת יותר של משרדי אדריכלים גדולים, כי אני מהתחום ואני מכירה את השמות.

lilianashaine

New member
אשמח ברצון

אני באמת רוצה לעזור לו משום שעד עתה הוא לא הצליח להשתלב כלכלית וחבל על כישרון כזה שיתבזבז... הוא איש טוב שרוצה להתפרנס ולא מישהו שמחפש לעשות קופה. תודה שוב

מדהים ביותר

גם אני מאד מתפעלת מהכישרון. אשמח לקבל פרטים על מחיר לציור בחדר ילדים, במסר פרטי כמובן, תודה, נועה

אדוינה

New member
גם אני אשמח לפרטים במסר...

במחלקת ילדים שמעתי שמעונינים. עבודות יפות!!!

doram44

New member
עיון..

שינסה לפנות לחברות להפקה עיצוב ויצור של תפאורות כמו שרותי במה או אירגונית כמו חברות נוספות . הוא יכול גם לנסות ליצור קשר עם האופרה החדשה. ולפרסם את עצמו בארכיג'וב!. הוא יכול גם לנסות ליצור קשר עם מגזינים של העיצוב כמו עיצוב, בנין דיור ועוד כדי שיעשו עליו כתבה!!!!!

lilianashaine

New member
תודה רבה

זה רעיון מצויין - בארגנטינה הוא צייר תפאורות ללא מעט סטים של תכנית טלוויזיה, כולל כמה טלנובלות ששודרו בארץ. לילאנה

t o b i

New member
וואו!באמת מדהים. יוצא דופן ומושך את

את העין כל כך!

למעלה