ציור בפוטושופ!

ranmor

New member
ציור בפוטושופ!

ניסיתי לעשות פנים בצורה יחסית ריאליסטית (עד כמה שאני יכול עם כישוריי המוגבלים) ולעשות את זה מההתחלה (from scratch). אשמח להצעות איך לשפר את זה כי אני רוצה להמשיך את זה! כל הערה/הארה תתקבל בברכה! אגב, אני יודע שזה טיפה blurry אבל רק ככה יכולתי לצייר כך שיראו פחות את הפאשלות...

ranmor

New member
נזכרתי ששכחתי הצללות!

הנה גרסה משופרת, שכוללת גם שינוי שפתיים.

enbalush

New member
אהבתי, נראה קצת כמו קלסתרון פושעים

חבל שהגבות לא כמו השיער, אני לא חושבת שזה ריאלסטי, זו קריקטורה ריאלסטית, אחלה!

ranmor

New member
תודה! הנה עוד שיפור!

שיניתי את הגבות שיהיו יותר כמו השיער והוספתי לו חיוכון קטן שיהיה פחות קלסתרוני...

enbalush

New member
דווקא אהבתי שזה קלסתרוני

קודם היה יותר טוב, כי הייתה לו אישיות, משהו השתנה גם בעיניים. הגבות אחלה, קצת עבות מדי לא?!

totsade

New member
לא עבד עלי...../images/Emo80.gif

אתה יכול לשים את התמונה המקורית? זה נראה כאילו לקחת שיער מוכן ופשוט טשטשת אותו, סליחה אם אני טועה..

ranmor

New member
וואו! אתה יודע איזה מחמאה זה בשבילי

אני בכיף מוכן להסביר בדיוק איך עשיתי את השיער בכמה שלבים פשוטים! לא עשיתי את הציור על פי תמונה. רק נעזרתי במראה כדי לראות מבנה של פנים. זה לא דיוקן עצמי חס וחלילה, רק נעזרתי בפנים שלי כדי להבין איך מסתדר הצל בפנים ודברים כאלה...

totsade

New member
אני בת../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

ואם באמת עשית את זה לבד אז זה ממש ממש מדהים!!!
רק חבל שהשיער כל כך מטושטש..

ranmor

New member
תודה, אבל זה ממש לא מדהים...

זה רק ניסיון ראשון בציור מאפס....

ranmor

New member
חח... לצערי הידע שלי באנימציה מועט

מאד כרגע... אבל אולי באמת אני ינסה להשתמש לראשונה בimage ready. אפילו שאין לי מושג איך... תני לי כמה שעות (או ימים או חודשים....)

ranmor

New member
ניסיון ראשון בimage ready!

יצא טיפשי אבל מצחיק! לא הצלחתי לעשות שהפה יתעקם לחיוך... רק שיעלם ויופיע. אני צריך לשבת וללמוד את התוכנה קצת...

enbalush

New member
הרסת אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Humus_Chipsalat

New member
עבודת איירבראש טובה...

הציור מאוד יפה... אני מבין שהשתמשת בלאייר נפרד לעיניים? אם כן, גם "כדור העין" לא יסבול, אם הוא יקבל טיפה צל ^_^

ranmor

New member
תודה! לזה התכוונת?

האמת שהשתמשתי בלייר נפרד להכל... זה איזה 8-9 ליירים... סתם שטויות שלי

למעלה