ציור (ווהו!)

chatenoire

New member
ציור (ווהו!)

הצביעות האחרונות שהועלו לפורום עוררו בי את החשק, וניגשתי לסיים ציור שישב לי בהארדדיסק בפלאטס. זה מוזר למדי: פעם שנאתי צביעה, ואחרי הרבה יותר מדי ממנה, בכמות שתגרום לבנאדם נורמלי להשליך את העט האופטית שלו מהחלון ולנפץ את המסך, אני ממש נהנית מזה.

illustrator

New member
כרגיל, אין מילים בפי...

אז אני אשתוק. ובכל אופן - במיוחד בגלל שאני מרגיש רע עם הסבל שגרמתי לך (בקטע של הצביעה), אני שמח לראות שאת עדיין נהנית. תמשיכי להמם...

chatenoire

New member
סבל? חס וחלילה

הפקתי מההתנסות הזו את הטוב ביותר. חוץ מזה, אם לא הייתי צובעת היה לי רק תפקיד אחד, וזיו לא היה מעריך אותי בכלל...

אני רוצה תגובה לזה עם הציור.....

אני לאאאאאאאאא מבניה על מה אתה מדבר..... אבל טוב בהצלחה בהמשך השנה!.... נכון שאני נחמדה?...

The Crusader

New member
וואו!!!

צביעה מהממת!!!! אין לי מה להוסיף... שאלה... הציור עצמו.. כלומר הפנסילס.. שלך גם? ואם כן (כדי לחסוך עוד הודעה כי אני עצלן) אז חבל"Z ציור מהמם ומקצועי לחלוטין!

The Crusader

New member
טוב נו....

אחרי מבט ממושך והתעלמות מהצביעה המקצועית כן מצאתי כמה דברים קטנים שאני יכול להעיר (לפחות על פי טעם אישי) הבטן שלה... טיפה מרובעת מדי כלומר רחבה... למיטב ידיעתי בטן של נשים היא יותר מעוקלת כזאת בערך כמו בציור שלי... אבל כמובן שאצל המקצוענים פי אלף יותר יפה ונכון אבל הכיוון יותר מעודל ועדין בדרך כלל עדיין טעם אישי שלי בכל אוםן הכפות ידיים נראה לי שסובבת אותם קצת יותר מידי ניסיתי לעשות את זה בעצמי ולא ממש הגעתי לכזה סיבוב הגעתי כמעט ועדיין זה לא היה תנוחה נוחה במיוחד... אבל שטויות כי הכף יד עצמה נראית אחלה ^_~ ודבר אחרון... החזה... לפי דעתי אם הוא היה טיפה יותר עגול זה היה יותר יפה שוב פעם הכל זה לפי דעתי הלא מקצועית(בעסה) וטעם אישי תתייחסי בערבון מוגבל ^_~ חחחח

chatenoire

New member
תגובה

בקשר לבטן אני מסכימה. היא נראתה טוב יותר לפני הצביעה וקיבלה מראה שרירי מדי אחריה. בקשר לחזה, אני מבינה לחלוטין את השאיפה לשני פגזי-תותח מזדקרים, אני גם חוטאת מדי פעם בפנטזיות; אבל בתור מישהי עם חזה אני יכולה לומר לך שחזה מגיע בהרבה צורות וצבעים, וגם השדיים העגולים ביותר קצת נופלים כשהם מוחזקים ע"י שתי חתיכות בד לא יציבות במיוחד. ודעה אישית ובקורת תמיד יכולות לעזור, אז אתה לא צריך להתנצל

Humus_Chipsalat

New member
לכולנו יש... גם לך.

אני מודע לכך, שזה לא היה מופנה אליי... פשוט הרגשתי צורך עז באצבעות שלי להקליד תגובה הולמת. *משתדל להפסיק ויכוח, מבעוד מועד* *עובר נושא* אביב ! ציור יפה.. האמת היא, שקצת מוזר... לא יודע למה הוא מוזר לי... כנראה אני צריך לנקות ת´משקפיים
או... שיש לי עוד הרבה מה ללמוד... יש לך במקרה עוד עבודות שלך מ"אלוניה" ? כלומר.. עוד דפים צבועים שאפשר לראות איפשהו?

chatenoire

New member
אלוניה

אני לא ממש צובעת את אלוניה בימים אלו, אבל אני חושבת שיש לי עוד איזה שניים-שלושה עמודים שצבעתי במיוחד לתערוכת-גמר ולא פרסמתי באתר שלי. שלח לי אימייל אם אתה מעוניין.

The Crusader

New member
שמע לא

באתי בטענה שאני יותר טוב או משהו כזה כי אני יודע שאני לא רק ציינתי כמה דברים שאני אישית לא אהבתי אני קיבלתי את הרושם שאתה אמרת את זה כאילו אתה מעמיד אותי במקומי כי התנשאתי או משהו וממש לא אהבתי את הטון.... ובכל אופן כמו שציינתי לא התנשאתי או משהו אני מודע היטב לעובדה שאני ממש לא ברמה של אביב אבל לא צריך להיות צייר מקצוען או אפילו סביר כדי להעיר על דברים שלא מצאו חן בעינך אם תעיטי בפירוש שלי לתגובה שלך אני מצטער אבל אם לא אז אני חושב שהיא ממש לא במקום!

illustrator

New member
תראה...

לא הייתה לי שום כוונה להתנשא, וגם אחרי שראיתי איך התגובה יצאה, ישר הבנתי שהיא לא יצאה כמו שהתכוונתי. מה לעשות, בכתב לא שומעים את הטון של הקול, ובגלל זה אני משתדל לא להגיב פה. ברור שלא רק זכותך, אלא גם רצוי שתגיב. זו בעצם הסיבה שמעלים לפה ציורים. בקיצור, תן לי צ´אנס להתבונן שוב בציור שלך, ואנסה לנסח את התגובה המלאה. מקסימום, אסביר לך פנים אל פנים בהזדמנות (ככה יותר קל לי). שוב, אני מתנצל שקיבלת את הרושם הלא נכון, ואשתדל לקרוא את התגובות לפני שהן נשלחות להבא.

*GormE*

New member
אפשר להגיע לזווית הזו עם היד.

ניסיתי הרגע. אהבתי את השומן שהוספת באיזור המותניים. מזכיר פסלים של אלים יוונים.

apathic

New member
לא הייתי מגדיר את זה שומן

גם לאנורקטיות יש בדיוק את אותו ´שומן´. אבל באמת הגיע הזמן לצייר אותו, איכשהו ציירי קומיקס תמיד מנסים להתחמק מזה כי זה לא נראה להם אסתטי מספיק, אז כל הכבוד לך.

effigy

New member
אני לא מומחה

אבל הם אמורים להיות כל כך רחוקים זה מזה... וישה מתחת לשד השמאל י(מהכיוון שלנו) כזה יותר מדי לא סימטרי לצד השני

chatenoire

New member
ציצים, רבותיי, ציצים

את המשפט השני לא לגמרי הבנתי, אבל בקשר לשדיים: שדדים צמודים, עגולים, נפוחים ומזדקרים נעשים באחת משתי דרכים: ניתוח או חזיית פוש-אפ שמפסיקה את מחזור הדם ועוצרת את הנשימה (של הגברים והנשים שלובשות אותה כאחד). יש סוגים רבים של שדיים, וכן, חלקם נוטים לצדדים, חלקם לא סימטריים, משולשים, שטוחים, מגיעים לפופיק או בקושי קיימים. אני מרשה לעצמי להתעקש דוקא במקרה הזה, כי לי יש, ולכם אין. אז נה.

effigy

New member
רגע...

זה עוצר את הנשימה של הגברים שלובשים אותם

apathic

New member
זה שטויות מה שאתם אומרים

וזה ממש לא נכון. דווקא משהו שכן שמתי לב אליו עכשיו זה הידיים. הן קצרות מדי... וכפות הידיים גדולות מדי (ממש קצת, אבל בכל זאת). ואני לא מדמיין. הסתכלתי עכשיו והשוותי למציאות, וזה פשוט לא הגיוני. אבל כנראה שבסך הכל זה נראה ממש טוב, כי עד עכשיו לא שמתי לב לזה.

toonamir

New member
וואו!

שני דברים מדהימים אותי: 1. הציור 2. בחורה שמדברת כל כך בחופשיות על שדיים... two thumbs up דרך אגב, אביב, את לא חוששת מן האפשרות שאיזה צייר נטול כישרון או סתם חמדן, ישמור את הציור שלך, יוסיף את החתימה שלו ויפרסם באתר שלו? יצא לי לבקר באתר שנקרא "עולם הקריקטורות הישראלי", חשבתי לעצמי..."מגניב, בטח זה מאגר של ציורים של שי צ´רקה, שלמה כהן,מישל קישקה, זאב ואחרים..."אך להפתעתי מצאתי באתר ציורים של ציירים אמריקאים (התמונות מאתרי אינטרנט אמריקאים שביקרתי בהם) , החתימות הוסרו, ובמקומן הושתלה השורה:"כל הזכויות שמורות לעולם הקריקטורות הישראלי"... מקרה דומה: ישנו פורום ציירים של האמן שיין גלינס (www.shaneglines.net) מפורסמים שם המון ציורים בחינם, פעם אחת שיין כתב שהוא נתקל באתר שפרסם המון ציורים מהפורום בתיקיות ZIP... זה לא מרתיע אותך? העבודות שלך טובות מידי בכדי שיגנבו אותם... תקראו לי פחדן אבל עד שאני לא אתחיל את הקורס שלי בזכויות יוצרים אני הפסקתי לפרסם!

למעלה