ציור (ווהו!)

Lotus floweR

New member
אפשר לסובב את היד הרבה יותר...

ורק רציתי לומר: אני חייבת לציין שהגוף וול - לא ממש יפה. במובן של מה הבנים יחשבו כשהיא תלך ברחוב (לא שהם יחשבו כי הם יהיו עסוקים בלהציץ לה במחשוף). הבן אמ....נגיד שהתוים של הבטן מודגשים מידיי, בעיקר הקו שחוצה אותה. אבל הדבר שבאת מאד הרשים אותי - אבל מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאאאאד הרשים אותי, זה השיער. הלוואי והייתי מציירת שיער ברמה כזאת! אני בכלל גרוע בתלתלים...כל הציורים שלי עם שיער חלק. דיי טיפשי בהתחשב בעובדה שיש לי שיער בדיוק כמו לחבובה בציור שלך...רק מבולגן יותר ו...כזה איכסי כזה. אבל יש בקבוקים והכל. עדיין...יש כאן לפחות ילדה אחת שיושבת בחדרה ומקללת את אלוהים שהיא לא מאמינה בו, כי לה הוא לא נתן סבלנות לשבת ולצייר כמוך.

chatenoire

New member
שיער!

לא כיוונתי לגוף של כוסית אנורקטית עם חזה עצום שתגרום לכל גבר לסובב את הראש כמעט עד לשבירת המפרקת, אלא דוקא למשהו קצת מלא יותר, רך יותר. אני דוקא חושבת שהגוף שלה לא רע בכלל, אולי חוץ מהבטן שבאמת לא יצאה משהו בסופו של דבר. בקשר לשיער, אני לחלוטין מבינה אותך. גם לי יש שיער מתולתל למדי, ובמשך זמן מה ניסיתי בכוח להכניס לפחות דמות מתולתלת אחת לכל מקום, כדי להפגין נוכחות. זו צורת שיער בעייתית בציור, כי היא מורכבת מהמון גופים שכל אחד מהם הולך לכיוון אחר, לעומת השיער החלק (והמשעמם, אני דואגת לשכנע את עצמי) שעובד יותר כמו בד מתנופף. דוקא השיער כאן לא דרש יותר מדי עבודה, באופן מפתיע, ואני אשמח לנסות להעלות משהו בשלבים, אם את רוצה.

109822596

New member
השיער באמת נראה טוב

מתנופף ומלא חיים. הציור מאוד מרשים, הצביעה מדהימה. הצמידים שמתפתלים לה על הידיים עשויים מאוד טוב, לדעתי. אבל מה קרה לרגליים? נראה לי שהן לא בפרופורציה לשאר הגוף ולעצמן.

chatenoire

New member
הצדק איתך

זכויות יוצרים זו אכן בעיה רצינית, אבל מה אפשר לעשות? אני נזהרת שלא לפרסם בחופשיות כזו עבודות קונספטואליות - דמויות או עיצובים שבכוונתי לעשות בהם שימוש עתידי, כי זה באמת יהיה חבל. את הציורים האלה אני מציגה לראווה מתוך אמונה (נאיבית) במין האנושי ובחברה שעוברים כאן. אם מישהו רואה לנכון לפרסם ציור שלי תחת שמו, אני לא יכולה לעצור אותו. האינטרנט מביא בפנינו יתרונות רבים בתחום הזה: אנחנו יכולים לקבל ביקורת מאנשים שמבינים בתחום (ולא סיגי-מיכי-מלכה-עדינה מבית הספר שיגידו "ווואאאאאווווו, את יכולה לצייר לי טוויטי ביומן?"), אנחנו יכולים לחבור לאנשים בתחום לקשרים מקצועיים, אנחנו יכולים לפרסם ולמכור את עצמנו. עם זאת, אנחנו מסתכנים בגנבה של החומר שלנו, שאין ספק שהיא קלה יותר בעולם הוירטואלי. פשוט צריך לבדוק את היתרונות אל מול החסרונות, ולהחליט מה אנחנו מעדיפים.

ogmios

New member
לא שאני כזה מומחה, אבל...

דבר ראשון - תמיד כדאי לשים את החתימה שלך במקום בולט על הציור, רצוי בצירוף לינק חזרה לאתר הבית שלך, רצוי עוד יותר במקום שיהיה מאד לא נוח לחתוך בו את הציור (נגיד בפינה הימנית העליונה, באופן כזה שאם יחתכו אותו אופקית הבחורה תאבד את הראש, ואם יחתכו אותו אנכית היא תאבד יד, רגל ואחוזים נכבדים מהכבד). ממה שיצא לי להכיר, אומנים בדר"כ נחלקים לשני סוגים - אלה שמבינים שבסופו של דבר האינטרנט הוא באמת מקום חופשי (כמו לדוגמה לארי אלמור, סטפני פוי-מון לו וכריס אכילאוס), ובדר"כ תמצאו באתר הבית שלהם פסקה בסגנון "מותר להשתמש בציורים שלי באתרים שלכם, אבל בבקשה תשימו שם את שמי ולינק חזרה לאתר שלי. חוצמזה, אני אשמח אם תספרו גם לי על האתר שלכם, אני אוהב לראות איפה משתמשים בעבודות שלי
", ואלה שלא מוכנים בשום אופן שיגעו בעבודות שלהם ועושים שמיניות באויר כדי לוודא את זה (כמו לדוגמא קית´ פרקינסון). והאמת? זה די פתאטי. הייתה תקופה שממש רציתי איזו תמונה של פרקינסון לרקע בdesktop שלי (שימו לב - זה שימוש עצמי, לא הפרה של זכויות יוצרים בשום דרך), ולקח לי בדיוק חצי דקה לעקוף את ההגנה המעצבנת שיש על התמונות באתר שלו. וגם זה רק כי הייתי חולה
אגב, בעלי אתרים בד"כ מאד אוהבים את האומנים שמוכנים שישתמשו בעבודות שלהם, וכמעט בכל אתר _רציני_ תמצאו קרדיט לציר ולינק חזרה לאתר הבית שלו. או לפחות זה מה שאני עושה בפרוייקט אוגמיוס
אדיוס, אוגמיוס מציע הצעות

*GormE*

New member
באמת שאני לא רוצה לגרום לאף בת פה

להרגיש רע אבל יש כמה שנולדו עם חזה שנראה אותו דבר עם או בלי חזייה, זה עניין של מזל עובדה שלי היה מזל כזה ולאחותי לא, ככה שחזיות עבורי זה מתוך בחירה כבר קרה שאיזו בת התלוננה על משהו בחזה שלה (קשור לזיעה, בעע) מתוך רצון לקבל כתף נשית תומכת אבל כל מה שהיה זה רק קצר בתקשורת כי לא הבנתי על מה היא מדברת.

*GormE*

New member
טכנית (או ביולוגית) זה באמת שומן

אין לי מילה יותר מעודנת לזה, מצטערת אולי זה שילוב עם עור אבל בעיקר זה שומן, לא שזה דבר רע. השומן זה חלק מאוד חשוב בהמון תהליכים בגוף

Lotus floweR

New member
תפסיקו לדבר במדעיות שכזאת....

כשאתה מסבירים מה הבעיות בציורים מבחינה אנטומית זה דיי הורס רת הקטע. זה כזה מאד קר... והאמת היא שהיום ביקשו ממני לצייר פיקצ´ו ביומן של מישהי. קיבלתי חררה. אני זוכרת בכיתה ה´, אז היינו צריכים לעשות כרזות נגד אלימות (לא מבינה מה רע באלימות בכלל..זה נורא כיף.) והכיתה הפילה את זה עליי. אז כזה לקחת ת´פלקט ועשיתי קו ולפתע אני שומעת את עומרי האערס אומר בהתרשמות "איזה יפה!!!!" הסתכלתי עליו במבט של ´ איזה סמילטריילר מלא עגבניות נחת על אמא שך´ ואחריו מטר של סדנים של וורנר ברוס????!!!!´ זה היה מאד מיששיע.... ובבקשה, תעשי שלבים זה יהיה סבבשין בבסיס...יא מאן. *נסקלת*

*GormE*

New member
מה פתאום!!! (אנטיתזה להודעה הקודמת)

לפני שנתיים הייתי מציירת פיקאצ´ו מוקפץ במחבת עם פטריות פיקצ´ו דרוס\דרוך היו עוד המון וריאציות ונורא נהנתי וברונדו שהיה לנו השנה ציירתי לכל ה"ערסים" (איפה ערסים, כולם צפונים) את המנהל שלנו בבקיני והם עוד עשו לי פרצוף!!!!! ועבורי לדבר בשפה מדעית זה בכלל לא מתוך קרות. אני באמת נהנית מזה..

cyber force

New member
לאביב...

1)הציור מהמם אפשר לסובב כך את היד לא שזה נוח גם השד השמאלי שיותר גדול מהימני אני יודע שזה אפשרי אבל עדיין בציור זה לא הכי מתאים......וכמובן את השרירים הפס האמצעי אמממ איך להגיד ניראה כאילו חתכו אותה לשניים.... 2)כשאביב אמרה...שהיא לא ניסתה לצייר כוסית שכל אחד ישבור את המפרקת קרה לי משהו דומה עדיין כואב לי בצוואר....

ויאגרה

New member
תגובה

דברים טובים - הפרצוף של הדמות מלא הבעה של סיפוק ושל אושר. השיער שלה גם ניראה נהדר - צבעוני ומתולתל. הצביעה טובה גם כן, בעיקר של העננים. הבטן השרירית שלה גם ניראת משכנעת. הקפלים בגלימה מוצלחים. דברים פחות טובים - הידיים לא באותו האורך וגם המימדים של כפות הידיים שונים זה מזה. הירכיים שלה ניראות לי, משום מה, יותר מידי גדולות. הברכיים לא ניראות תלת מימדיות. הצבע של התכשיטים לא משהו.

למעלה