ציור חדש באמוקה

The West Star

New member
ציור חדש באמוקה

אני לא יודע אם שמתם לב, אבל התווסף ציור חדש לאתר, בהקשר דמויות שיר של אש ושל קרח. והפעם, http://amoka.net/eng/gal/asoiaf/ellaria.jpg סאנד (לא מכיר..)

gali k

New member
אלריה חול היתה פילגשו או חברתו של

הצפע האדום אוברין מארטל

Envinyatar

New member
ובקיצור נמרץ

היא יצור סוטה, אכזרי ורצחני (התפוח לא נופל רחוק מהעץ). אמנם, מרטין חשף יפה (כהרגלו) גם צדדים אחרים בדמות של אוברין, אבל אותי אישית הצמד הזה (הוא ואלריה) פשוט הבחיל. לא הצטערתי במיוחד שהוא וקלאגן חיסלו זה את זה.

osravan

New member
ממתי אלריה אכזרית ורצחנית?

לא זכור לי קטע כזה... היא אכן קצת קינקית, רוצה את סרסיי במיטה יחד איתם...
אבל חוץ מזה היא נראית נחמדה.

ידוע מי ההורים שלה?

אם לא אז למה התפוח לא נפל רחוק מהעץ? וגם לי לא זכור שהיא אכזרית ורצחנית...

Envinyatar

New member
היא מתוארת כדומה לאוברין

ואוברין מתואר במפורש כיצור אכזרי במיוחד - מתענג על הרג, על רעלים אכזריים ועל סטיות מין מכל סוג אפשרי. ובכל מקרה, הסצנריו של הפנטזיה המינית החולנית שתואר הוא ככל הנראה רק קצה הקרחון, לפי מה שנרמז על הצמד הזה.

nedisrael

New member
נו באמת.. ../images/Emo4.gif

אפשר לחשוב איזו סצנריו "חולני" תואר שם.. שלישייה כבר מזמן הפסיק להיות שבר *כל כך* נורא (שלא לדבר על שלישייה שבה אלריה לסרסיי מעורבות
). אני ממש לא יכול להסכים להצהרות שפיזרת כאן על אלריה חול, אנחנו לא מכירים את הדמות שלה בכלל. ממה שראינו היא דמות נחמדה מאוד, לא אכזרית ושום דבר בסגנון. וגם לומר שה"תפוח לא נפל מהעץ" זה לא הגיוני, היא לא הבת של אוברין, בניגוד לנחשי החול, ממזרותיו של אוברין, שחלקן כן נחשבות די רצחניות. אוברין הוא לוחם אכזר, לא הייתי אומר שהוא איזו סטייה של הטבע או מטורף, הוא לא פחות מטורף מרוב הלוחמים של ווסטרוז שגם הם מתענגים על הרג. ומה שאוברין עושה זה לא *להתענג על סטיות מין מכל סוג אפשרי*, הוא ואלריה משוחררים מינית לגמרי, לא הייתי מתייחס לזה כאל בעיות נפשיות. אנחנו לא בשנות ה-50.

Envinyatar

New member
יש גבול לכל תעלול

והצמד הזה עבר אותו. אי אפשר לכבס כל אורגיה ומנהג גועלי אחר בתור "משוחרר" או במילה יפה אחרת. אוברין אגב חריג גם בווסטרוז באכזריות שלו - במיוחד במה שנוגע לשימוש שלו ברעלים מהסוגים האכזריים ביותר (הוא לא התחיל עם המנהג הזה בדו-קרב עם גרגור קלאגן).

קצת מוזר...

כלומר, זכותך לא לאהוב את את מי שבא לך, אבל אוברין תמיד נראה כמו טיפוס די משעשע - הוא הזכיר לי את הדוד שלא מוכן להודות ששנות העשרים שלו כבר נגמרו, ומתעקש להסתובב עם מעיל עור, אופנוע וחתיכה לכל מקום. מאוד קשה לי להאמין שמרטין בנה אותו בתור דמות שלילית, או אפילו אפורה במיוחד (כמו ג'יים). די ברור שהמשפחה שלו הייתה מאוד חשובה לו, ולגבי הרעל - תעשה לי טובה, בעולם של ווסטרוס זה בקושי נחשב לתעלול ממזרי. על אלריה, כמו שכבר אמרו, אנחנו לא יודעים כלום, חוץ מזה שהיא אוהבת סקס בכל גווניו ואת אוברין. לא ממש תדמית של מפלצת. אני חושב ששני אלה, בתור דמויות, פשוט התחברו אליך איכשהו בצורה לא נעימה.

nedisrael

New member
לא תוארו לנו כמעט מעללים של הצמד

אתה יכול לכתוב איזה מעללים הצמד הזה כבר עשה? הדבר היחיד בכיוון היה כשאוברין טען שאלריה מאוד תשמח להיות איתו ועם סרסיי במיטה. זה הדבר היחיד שנאמר על אלריה, איך אתה יכול לומר שהיא דמות סוטה במידה כה רבה? ובקשר לאוברין, נראה לי שזה פער בראייה. אתה כנראה מאוד מאוד נדחה מדיבורים על אורגיות או על דו מיניות ורואה בהם סטייה ומנהג גועלי. אני לא, לכן זה לא ממש הפריע לי. אפילו אם אני לא הייתי עושה את מה שאוברין עושה, אני לא יכול לראות במעשיו כאלה סטיות נוראיות ולשנוא את הדמות שלו בגללן. אתה קראת בדיוק כמוני את הטבח שהלך בארצות הנהר, איך ילדים ותינוקות נרצחו ללא כל יסורי מצפון של הרוצחים. אוברין השתמש ברעל בדו קרב נגד לוחמים יחידים, מוכשרים ומבוגרים. אי אפשר בכלל להשוות את רמות האכזריות שתוארו בספר לרמות האכזריות הכביכול "מרחיקות לכת" של אוברין.

nedisrael

New member
מתי נאמר על ארליה שהיא אכזרית?

או רצחנית? היא תוארה לנו כדמות שקטה שדואגת למאהב שלה, זה הכל.

lord snow

New member
אוברין מארטל ,

אחרי סאנדור הוא הדמות חסרת ה-POV האהובה עלי

La Gamba

New member
אוברין אכן אהוב

דמות מפתיעה. אבל כל קלפים נטרפו שוב עם סוף הספר (כמו שקורה כל פעם), ולהפתעותיו אין הרבה משמעות.

DIDGIN

New member
כן

עוד דמות שהצטערתי שמרטין הרג. למרות שזה היה חשוב ולצרכי העלילה.

כן, הגיע הזמן לפורטרט חדש באמת..../images/Emo13.gif

ועוד ציור משובח. אתה לא מכיר אותה כי לא הגעת אליה.

MIniMage

New member
שמתי לב אתמול

אני בודק שם בערך פעם ביום (לוקח בדיוק חצי שנייה). תמונה נחמדה מאוד. אבל אף תמונה לא לוקחת את של תיאון טיריון וג'ון.

Nameless One

New member
הדיוקן של ת'יאון באמת מושלם אבל..

הדיוקן של ג'ון וטיריון דיי לא מתאימים, ג'ון נראה מבוגר מאוד וטיריון נראה כמו סתם אדם נמוך, רחוק מאוד מאיך שהוא מתואר בספר או איך שדמיינתי אותו. חוץ מת'יאון הדיוקן המושלם ביותר הוא,ללא ספק, של ג'ופרי.

למעלה