ציור חדש!!! היפי הו ריי...

The Crusader

New member
ציור חדש!!! היפי הו ריי...

איזה כיף אחרי שבועיים של שבירת ראשים...ושולחנות... וקירות...וכולי... סוף סוף הצלחתי לקבל טיפת השראה ולצייר את הבחורה שלפי דעתי יצאה יפה... (פליז גוד פליז גוד) חחח בכל אופן אני אשמח לקבל הערות והצעות לתיקונים... וכמבון שאם apathic ירצה לצבוע את זה... אמממ.אני לא אתנגד... חחחח זה יהיה נחמד לראות צביעה מקצועית על ציור שלי (sucking up...complete) בכל אופן ליאור גם אתה מוזמן לנסות (לאור הידע החדש שלך... תעשה את הפרצוף בבקשה.... חחחחח הרגת אותי אתמול... חחח) קיצר הערות וכולי.... תהנו נ.ב אל תתרחו להעיר על הראש שהוא קצת גדול מדי יחסית לגוף ...שמתי לב אבל אחרי שבועיים שאני לא הצלחתי לצייר נעל לא היה לי ממש עצבים לתקן ולהשקיע עוד כחצי שעה כנראה על תיקון זה ותיקונים נלווים... ^_~

apathic

New member
עוד לא יצא לי לומר

..אתה באמת משתפר בכל ציור. אבל תעשו לי טובה, אל תבקשו ממני לצבוע בזמן הקרוב. מספיק שהסכמתי כבר לצבוע ציור אחד היום, אני לא צריך דברים כאלה על הראש שלי כרגע. תנו לי זמן לעבוד גם על הדברים שלי. בקיצור, אל תנצלו את העובדה שאני נחמד, יש לי קומיקס לצייר... זאת אומרת אם תיתנו לי לצייר אותו... נזכרתי במשהו שרציתי לכתוב כבר בהתחלה........ אני מציע לך לצייר עוד סקיצות לדמות הזאת, יש לי הרגשה שיכול לצאת ממנה משהו ממש טוב. תנסה לפחות.

badgorilla

New member
תגובה

היא שרירית ודומה לבן....... אולי זה ביגלל שאתה בן ואתה מצייר לרוב בנים... תתחיל לצייר הרבה בנות והיא ויצא לך יותר דומה לבנות.. טיפים: נא לא לצייר את הגורגרת באופן שציירתה אותו אלה לצייר רק את הקווים העדינים של הצוור איך אני יסביר...משהוא כמו V תצייר עם עיפרון דק או תחדד טוב תעיפרון ליפני שאתה מצייר תפנים.. אל תצייר שרירי כתף אל תיסגור את שני קווי הציצי למעלה(אלה עם כן היא לובשת משהוא כמו חזיה..) זהוא בנתיים או שפשוט רציתה לצייר לסבית עם שרירי כתפיים...וזה כבר טועות שלי.... סליחה על הקטילה מקווה שעזרתי...

yonabarak

New member
טוב

אני מסכים עם התיקונים לחזה ומחיקות של קצת קווים מיותרים, אבל אני לא מבין את קווי השתי וערב שנוספו לחזה. בתור הצללה זה לא משכנע. חוץ מזה זה נראה טוב, מלבד האגן הצר באופן מטריד. די לאנורקטיות, אני אומר.

The Crusader

New member
לבקשת הקהל שוב פעם

אגב הכתפיים לא עשיתי שריר... הצללה לא טובה בשילוב של מחק מלוכלך... בגלל זה היה שם תשחור בכל אופן לא היה לי כוח לתקן ולנקות כמו שציינתי מקודם ככה ש... אז איך שזה היה אמור לצאת אם לא היה מתלכלך.. זה כמו שאתה הראת ככה שאני מודע.. זה רק לכלוך... בקשר לצואר.. לא יודע אני אישית יותר אוהב שיש קצת קוים שם... אבל היי... זה כבר טעם אישי... ^_~

XiroX

New member
מקווה שלא איכפת לך

אבל התשמשתי הציור שלך להתאמן בצביעה בפוטושופ. זה מה שיצא. נ.ב. האיכות לא משו כי זאת הפעם הראשונה שניסיתי

The Crusader

New member
נכון...

היא אמורה להיות לבנה... ושווה לא כחולה ופריקית... סך הכל הצביעה בסדר גמור.. אבל לא הכיוון בכלל שחשבתי עליו... אבל שטויות

Humus_Chipsalat

New member
and naked...

שמת לב איך הוא הפך את זה ל -pg13 בשתי שניות? Well... at least, she´s blue... (da ba dee, da ba da...) hehe ^_^

chatenoire

New member
קצת עייפה

אבל אשתדל להיות ממוקדת. יסלח לי קרוסיידר שאני מגיבה הפעם דוקא על הצביעה. קודם כל, הרשה לי לחלוק עמך את דעת רוב אמני המחשב: אל תשתמש בפילטר העדשה. זה אמנם כיף לא נורמלי, אני זוכרת את עצמי משחקת איתו שעות, אבל העובדה היא שהניצוץ הזה מגיע ממקום אחד בלבד - עדשה. ציירת זכוכית שהאור נשבר עליה? סבבה, פזר לנס-פליירים לרוב. בכל מקום אחר, הפילטר הזה בעיקר מיותר, וככל שאני עובדת על הצביעה הממוחשבת שלי אני מבינה את זה טוב יותר. עצה נוספת: אפשר ליצור אפקט יפה בצביעה על (או בעצם מתחת ל) קווי עפרון. כדאי לנסות את זה פעם: סרוק את העפרון, צור מתחתיו שכבה לבנה, והפוך את שכבת העפרון ל-Multiply. עכשיו צבע להנאתך בשכבה הלבנה שהשארת. עם קצת תרגול זה יכול לצאת מצוין. אני אעלה כמה עבודות כאלה בקרוב. עכשיו בקשר לציור. אני לא אתיחס לצבעים התמוהים, כי באמנות כמו באמנות אין דבר כזה שאין דבר כזה, אבל אני כן אעיר שכדי להשיג תחושה ריאליסטית יותר, מומלץ להפחית ב-saturation של הצבע. במקום אדום "אבסולוטי" וזוהר, נסה משהו קצת יותר חום; במקום תכלת מסנוור נסה תכלת אפרפר יותר. תסרוק אפילו תמונה ותראה איך הצבעים שאנחנו רואים בתור בהירים וחזקים נתפסים במחשב. בקשר להצללות ותאורה. אני אניח שהלנס פלייר לא לגמרי קשור לתאורה, אז אני אתעלם ממנו. אפשר היה להוסיף הרבה מאוד אזורים מוצללים ומוארים ועדיין לא לגרום לציור להיות עמוס מדי; כרגע הוא פשוט שטוח למדי, והצבעים הבהירים לא משפרים. כדאי להוסיף בעיקר הצללות, או להתחיל מצבע-בסיס כהה יותר ולעבוד אל הבהיר. עוד משהו שהבחנתי בו בעוד עיניי סוקרות מעלה-מטה את הציור: החלטת מאיפה מגיע האור שלך? הפנים מוארים גם מצד ימין (שלנו) וגם מלמעלה, הכתפיים מוארות ספק מלמעלה ספק משני הצדדים, השדדים מוארים בעיקר משמאל, הבטן מוארת רק בחציה (גם אם האור מגיע משמאל קיצוני, הצד השני של הבטן עדיין יקבל מעט ממנו), והחצאית פשוט לא מובנת לי. מומלץ להסתכל בתמונות צבע ובמודלים חיים (הם יכולים להיות גם אחותך והאיש ברחוב, לאו דוקא מודל מקצועי) כדי לקבל יותר מושג על תורת הצבע ועל משחקי אור וצל, בלעדיהם אי אפשר לנסות לחשוב על להתחיל לצבוע.

apathic

New member
אוקי, בעיקרון

תמיד כדאי לעבוד עם יותר משכבה אחת, וכמובן שלהשתמש ב-MULTIPLY או ב-SCREEN(זה תלוי איזו שכבה נמצאת למעלה ואיזו למטה). בכל מקרה השכבה בה צובעים חייבת להיות לבנה בבסיסה. ואני מסכים עם כל מילה, אבל בסך-הכל זאת הפעם הראשונה שלו. אני זוכר שבפעם הראשונה שלי השתמשתי בפיינט שופ פרו <יש לי בחילה פתאום> ובדיוק בשכבה אחת. אבל לפחות סרקתי עט שחור, והצבעים היו ממש בסדר (חוץ מנסיון אידיוטי להוסיף משהו על החולצה, שלא היה שם קודם, הכל היה בסדר בצביעה שלי). ואישית אף-פעם לא הבנתי למה אנשים משתמשים בלנס פלייר וכל האפקטים הזולים, שכל מי שמתיימר לקרוא לעצמו צבע (לא אשמתי שבעברית המקצוע נכתב בדיוק אותו דבר...) אמור לדעת לעשות בעצמו בלי אפקטים מוכנים, ובצורה הרבה יותר משכנעת. אבל גם אני בהתחלה שיחקתי עם הדברים הטיפשיים האלה, אז אני לא מאשים אף-אחד ובטח שלא יורד על אף-אחד (או אחת...). אני לא מכיר מספיק צבעים, אז לפחות תמשיך לנסות. רצון זה הדבר היחידי שצריך בהתחלה. ולא.. אני לא מתכוון לצבוע את זה, אין לי זמן. ואת הזמן שכן יש לי אני משקיע בשינה (או נדודי שינה.. אחרת לא הייתי כותב דבר כזה בשש בבוקר). אולי את הציור הבא, קרוסיידר - לא את ג´ייסון פאוורס; שמתי לב שהוספת עוד ציור... קח קצת הפסקה.... :)

The Crusader

New member
חחחחח

איזה הפסקה?! עכשיו כשאני סוף סוף מצליח לצייר שוב אחרי תקופה של שבועיים בלי יכולת ציור... השתעגתי...עכשיו אני מרביץ ציורים בקצב... חחחחח oh well... i´m off to school

apathic

New member
בחיים לא הייתי אומר לך להפסיק לצייר

התכוונתי שלא תוסיף יותר מדי סריקות - אבל גם להערה הזאת אין להתייחס ברצינות. בעצם... לעיתים רחוקות יש להתייחס אליי ברצינות (רק המלצה).

XiroX

New member
תודה

על ההערות. אני אנסה להשתפר בהתאם. והרקע באמת לא קשור לצביעה אלא סתם משו שעשיתי ב2 שניות כדי למלא אותו, כך שכל הקטע של הנס פלייר לא משנה. ובאמת לא ניסיתי למצוא זווית אור מסויימת, וכנראה בגלל זה יש בעיתיות עם ההצללה והאור. תודה. בקשר לצבעים. סתם בחרתי משהו שיהיה לי נוח למצוא לו גוונים. לא ניסיתי לעשות משו ריאליסטי. שוב פעם. תודה רבה על ההערות.

למעלה