ציור חדש!!! ומוצלח לדעתי בכל אופן

The Crusader

New member
ציור חדש!!! ומוצלח לדעתי בכל אופן

אוקי יש לי חוברת של ציורי פנטזיה ריאלסטיים וחיפשתי רעיון יפה לפינאפ ואז קיבלתי השראה... קונן! מי לא שמע על הגיבור הזה ולכן ציירתי פינאפ מסורתי שלו לדעתי יצא אפילו (ואני מעיז לומר את זה על ציור שלי חחח) מוצלח ^_^ בכל אופן אני אשמח לקבל ביקורות והערות רק אמםםם בבקשה לא לומר שחירבנו לו על הראש... חחחח סתם סתם חופשי ^_^

chatenoire

New member
יפה!

בהחלט יש שיפור, עם כל עבודה. אני אתחיל עם הדברים שאני מאוד אוהבת - החלקים המטאליים. חלק השריון על האמה, החגורה וכמובן - החרב. מרשים איך שירדת לפרטים וסגננת כל פרט; כבר אמרתי לך שיש לך אחלה חרבות. וכמה הערות, כי אני מניחה שבשיל זה אנחנו כאן: קודם כל, כדאי להתאמן קצת על תנועה ותנוחה בלי לבנות ציור שלם מסביב. שב (אפילו בפסטיבל) ורשום תנוחות של אנשים במהירות, בכמה קווים כלליים. עם הזמן זה מאוד ישפר את התנוחות שלך, יגרום להן להיות חיות יותר. השרירים ביד הרחוקה מאתנו קצת מפריעים לי - אולי זה הדו-ראשי המעוגל והבולט, או שרירי האמה שלא מתחברים אליו כל כך טוב (שרירי אמה יכולים להיות מעצבנים כל כך...) שרירי הבטן - הסיקס-פאק - קצת פחות רחבים, ונראים כמו...טוב, כמו סיקס פאק לאורך הבטן, כאשר באזור המתניים הגוף די צר, ולקראת הצלעות מתחיל להתרחב. בכל מקרה, שרירי הבטן נשארים בערך באותו רוחב גם אם הגוף מקבל יותר שריר בחלק העליון. אני משערת שהרקע מקושקש קצת כי התעמקת בדמות, וכמובן שברישום ולמידה זה מקובל ורצוי. שוב, אני חייבת לציין לטובה את החרב, שזו כבר הפעם הרביעית שאני בוהה בה. המשך כך!

illustrator

New member
אני חושב

שביד הרחוקה החיבור בין הדו-ראשי לאמה בסדר. מה שמפריע זה שהתלת-ראשי בולט מדי (יחסית לזוית), וכף היד קטנה מדי, מה שגורם לחיבור לא מוצלח לאמה. אבל בהחלט ניכר שיפור!

row

New member
ציור מעולה

רק קצת תקטין את הריבועים בבטן הם ממש ענקיים

גם אני, גם אני...

טוב, אז מכיוון שממש מאוחר וכבר הרבה כתבו אני אשתדל לא לחזור על דברי האחרים. א. לא חושב שמתאים להגיד שחירבנו לו על הראש (כי אין לו בדיוק מראה כזה), אפילו לא היית י אומר חירבנו לו על הכתף או משהו כזה - חוצמזה אני חושב שאותה תגובה אומללה של אותו כותב הייתה מאוד לא במקום... יש דרכים להעביר ביקורת אבל זה עניין לשרשור אחר כמה נושאים למטה... ב. לגבי הציור, הוא טוב! אמרו כבר לפני אני לא אשתך עוד. כל מילה טובה מגיעה בצדק. אבל גם בציור טוב יש מקום לחשיבה נוספת, לראיה מחודשת ולבחינת כמה שינויים (כל מה שאני מציע הוא על דעתי בלבד...): -אחלה נושא לציור, גיבור שמשלב את כל הטוב שבאומנות ובהיסטוריה, כח על אנושי יש לו, מראה ימי ביניים חייתי, יש לו, פוזות קרב יש לו, הילת מיסתורין גם כן, וגם נשק אחד מועדף בצורה מוחלטת (הפטיש של ת´ור הוא בערך כמו הקשת של קופידון או הקלע של דויד) - מהבחינה הזו הייתי נצמד למקור (מוסיף חרב, אבל גם הפטיש כי אי אפשר בלעדיו). מבחינה כללית הוא קצת קפוא (כמו שאביב ציינה, איפה הזרימה?). הוא עומד קצת באלכסון אחורה, כאילו נרתע ממשהו, האם זה בכוונה? אם כן אז הייתי מכופף גם את ברכיו כדי להעצים את ההרגשה, אם זה במקרה, הייתי ממליץ לשרטט צלב או איקס שיבנה את הפרופורציות לכל צד של הגוף (למרחיקי הלכת הייתי אפילו מציע את מודל 8 החלקים של דה וינצ´י). עוד עניין זניח הוא היד הדומיננטית, ת´ור היה ימני. אני יודע שזה קטנוני, אבל בכל זאת, פליפ קטן יסדר הכל (לפני 10 שנים היה צריך לצייר מחדש...) זה בהנחה שלא הייתה כותב כלום, בגלל זה אני לא אוהב ציורים עם כיתוב זה מגביל את גימשות העורך... עוד דבר הוא תווי הפנים שלו. הם מוצלחים, הם אמינים. זו לא הפעם הראשונה שהעלת ציור עם פנים מוצלחים ויפים, ואלו אף יותר ממקודם. אבל בשם האמינות הייתי מנסה לבחון קודם את תווי הפנים הקלאסיים של הסקנדינבים והנורבגיםפ בכלל לפני שהייתי מצייר אותם דווקא צרים ובעלי עצמות לחיים כאלו. שוב, זה לא שיש לי בעיה עם הפנים באשר הם, יש לי בעיה עם היות התווים יותר אטיטלקיים מאשר סקנדינבים. - אהבתי את השיער. אני לא חושב שמישהו שם לב כמה הוא אמין, כמה ההצללה מוצלחת, כמה אפשר להרגיש אותו כקבוצה ובודדים. - אני חייב לחזור על דבריע אביב ולציין גם כן כמה החרבות אמינות יפות ומושקעות, הן באמת גונבות את ההצגה לכל שאר חלקי הציור. מפריעות לי ההצללות המנוגדות שבין השריון בכתף לבין מגיני הברכיים וכפות הרגליים. אם בחרת כיוון של מעל הדמות ומאחוריה לך על זה עד הסוף, אם בחרת מקור אור קטן מצידה השמאלי, פשוטי תכהה בעדינות את כל הקצוות הימניים של הדמות. עוד דבר שקצת חסר לי הוא חור ההתיחסות והפרטים לחלקי הרגל התחתונים (לא כולל האבנט שבכל מגף), במיוחד לכפות הרגליים וקצה המגף, הם חלקים מידי וישרים מדי, מקנן בליבי חשש שזה בגלל שנגמרה לך הסבלנמות איתם בשלב השירטוט לפני ההצללות. אולי יהיו לי עוד הערות בהמשך... אולי לא. נתראה מחר.

yonabarak

New member
וההערות שלי

בעיות קלות באנטומיה ופרופורציות: הברכיים נמוכות מידי על הרגליים. ריבועי הבטן רחבים מידי. הזרוע השמאלית קצרה בקצת, והימנית קצרה מידי בהרבה. כפות הידיים קטנות מידי. השרירים בזרוע הימנית: הבעיה היא שהם סימטריים, וזה לא צריך להיות ככה. השריר החיצוני גדול ובולט יותר ומתנחשל מלמטה ומבחוץ למעלה ופנימה. זה אותו שריר שרואים יפה ביד השניה. פרצוף: בעיית מרחקים: העיניים קרובות מידי לגבות, והפה קרוב מידי לסנטר, כך שהחלק האמצעי של הלחי ארוך מידי. התנוחה הכללית: אמינה. לא הירואית במיוחד, היה אפשר להקצין אותה, אבל היא אמינה. בכללי: השיפור ניכר בכל המישורים. האיבזור מושקע. נראה טוב. תמשיך! גם הסריקה השתפרה. אבל הרשיתי לעצמי בכל זאת לשחק קצת ב-LEVELS. איך עכשיו?

*GormE*

New member
התגובות שלי לא אומללות ../images/Emo10.gif

ואם הייתי יודעת שזה היה הופך לכזו סאגה ההערה הקטנה שלי בזמנו- לא הייתי שמה אותה בכלל. בקשר לציור- באמת החרב מאוד מרשימה אבל מה שהכי אהבתי זה האף- כן- שמזכיר לי אף של ידיד מאוד טוב שלי שהתגייס היום (יהי זכרו ברוך) ולכן אני מקדישה את הציור עבורו. (אז מה שלא אני עשיתי אותו?!) הנה תמונה שלו ואמנם לא רואים כל כך את האף אבל זה באמת דומה. תסמכו עלי. (ראיתם איך הודעה שהיתה אמורה להיות ריקה מתוכן התרחבה לקובץ והקדשה???)

hsotrt

New member
אמממ...

ניכר שיפור מצויין.......... אבל, נראה לי שכדאי שתישאר בעניין של עיפרון על דף מאשר עיבוד דיגטלי... אני מעדיף כך בכל מקרה...

*GormE*

New member
..לא הבנתי אם התכוונת אלי

כי לא עיבדתי דיגיטלית דבר..!

The Crusader

New member
לכולם קודם תודה!!!

טוב נתחיל בתגובות שלי לכל תגובה...(וכמובן תירוצים חחח) קודם כל נבהיר... זה קונאן לא ת´ור חחחח סתם סתם לא נורא ^_^ כל הציור הזה בהשראת חוברת ציורי פנטזיה ריאלסטיים שיש לי... ששמה יש ציורים של קונאן ומשם הצלחתי ללמוד איך לעשות שיעיר כזה ולא בצורת הצינור הקבועה שלי חחחח בקשר לקוביות הם בכוונה רחבות זה מראה של ובכן שווצינגר מר עולם כזה... בכל אופן הרגשתי שזה יותר נותן לו הרגשה של בריון שרירן סוס אדם.... בקשר להצללות בכתף וברגל... ניסיתי לתת הרגשה של מתכת בכתף ובגלל שאין לי הרבה נסיון בתחום זה בה על חשבון ההצללה לא נורא פעם הבאה נשתדל יותר בקשר לרגליים כבר הייתי עייף... זה היה בסביבות 2 בלילה כסיימתי את הציור... ומהעייפות לא היו לי רעיונות לעיתור יתר ברגליים וגם לא הרגשתי שיש צורך סך הכל זה יקשה עליו לרוץ ויוסיף משקל מיותר (אני משתדל לחשוב לוגי בקטעים כאלה מה לעשות)(ואם אתם תוהים למה כל ה"פיצ´יקס" בגוף זה מכיוון שהם יוסיפו טיפה משקל נכון אבל שמה הוא לא ירגיש כי זה יתווף למרכז הכובד...) בקשר לברכיים... העיגול של המגף שנראה כמו ברך הוא בעצם טיפה מתחת לברך אני יודע שלא ניתן לדעת את זה בתנוחה הנוכחית אבל זה אחרי שעות של בדיקה בהרבה מגפיים בסגנון זה בציורים ריאלסטיים ובוכלם העיגול תמיד מתחת לברך ולא על אותו קו לא ברור לי למה... למרות שיש לי כמה רעיונות... ולכן הברכיים טיפה למעלה יותר מה שגם נותן ליד השמאלית שלו אורך נכון בקשר לימנית רציתי לתת הרגשה שהיא מקופלת בנטיינ ממש ממש קטנה אלינו מכיוון שהיא מרזיקה את החרב בנדן... כנראה שלא הצלחתי חחחח עכשיו זה לhsrt או משהו כזה מצטער אני לא זוכר את האיות המדוייק... בכל אופן הציור הזה הוא סריקה של עפרון על דף רק הבהרתי אותו טיפה אין כאן עריכה דיגיטלית... אלא אם אתה מתכוון למונח שאני לא מכיר... בקשר לפנים אולי אתה צודק לי דווקא זה נראה אחלה אבל אני זה לא אתם... חחח קיצר נחכה ונראה בציורים הבאים אגב בקשר לרקע המזוויע ... חוסר נסיון ורעיון לגבי הרקע וחוסר מושג איך לצייר אותו בעפרון... אם למישהו יש עצות אני אשמח לקבלם... יאללה ביי בינתיים ושוב פעם תודה... נ.ב בנוגע לחרבות... אני אוסף נשקים ויש לי חיבה מיוחדת לחרבות... (ביום רביעי יומהולדת 17 ואני קונה (מתנה מאמא) חרב קתנה (או חרב נינג´ה למי שלא יודע) ככה שבכל אופן אחרי התבוננות רבה בחרבות פשוט התחלתי לדמיין בראש דברים שאני הייתי רוצה לראות במציאות ככה שזה באמת בא לי בקלות (הסוד הוא לעשות מליון צורות בראש ולמתוח קו בינהם חחח)

למעלה