ציור חדש!!!!!!!!!!!! מספיק סימני

The Crusader

New member
ציור חדש!!!!!!!!!!!! מספיק סימני

קריאה? לא!!!!! חחחחח לא משנה קיצר הנה הדמות שיצרתי (כולל ביוגרפיה מלאה בנוסח מרוול) מלפני כמה שנים טובות וסוף סוף אחרי דחייה רבה ציירתי את הדמות בחליפה שלה ובקרוב אני אוסיף את הגיבור בזהותו הסודית בכל מקרה קוראים לו... the crusader כן כן על שמו הכינויי שלי... בכל אופן רק שתבינו למה יש לו אש ביד וחרב אנרגיה ביד השנייה הוא יכול ליצור כל צורה של אנרגיה(אור, אש, חיים,פיזי, קוסמית וכולי) כמובן ששימוש נרחב יותר באנרגיות חקות יותר מתישות אותו יותר מהר... בכל אופן מי יודע אולי אני אהיה טוד מקפרלן הבא חחחחחח i wish וזכרו יש לי ביוגרפיה אם מישהו רומה לקרוא (אגב הוא גדל באר ככה שאם אני אי פעם אצליח למכור אותו ולשווק אותו באיזה חברה אמריקאית (בשאיפה למרוול) יהיה עוד גיבור ישראלי (הוא לא יהודי אבל יש לו זהות ישראלית מכיוון שגדל כאן)) קיצר נפסיק לשעמם אותכם יותר תראו תהנו ותתנו לי תיקונים פליז

apathic

New member
אין לי נושא - מה תעשו לי?!!

יצא יפה, חוץ מהרגליים.. אין לי כוח עכשיו לפרט, אבל אף-אחת מהן לא נראית ממש טוב.. ותן תמונה שלו בלי החליפה.. מעניין אותי לדעת איך הוא נראה.

chatenoire

New member
ברוך השב

עבר זמן מאז הפוסט האחרון שלך. אהבתי את החלק העליון, את החלק התחתון קצת פחות. הרשה לי להרחיב, כפי שאני בדרך כלל עושה (תוצאה של שעמום, חוסר רצון להגרר לשולחן העבודה וקרוסייד נלהב לתרום לתעשיית הקומיקס בארץ). הרשה לי להזכיר בתחילת ההודעה שכל ביקורת או הערה שאני נותנת כאן הן דעתי האישית בלבד, שבהחלט יכולה להיות מוטעית לפעמים. אל תתפוס אותי במילה, ואם אני טועה אתה מוזמן לחלוק עליי או פשוט להתעלם בבוטות. ד´את באינג סייד... אם כך, החלק העליון: אני אוהבת את הצורה של הראש; היא בהחלט נראית כאילו חשבת עליה כאובייקט תלת מימדי. העין הרחוקה מאתנו נראית לי מעט קטנה מדי, אבל יתכן בהחלט שאני מבולבלת מהבזקי האנרגיה מסביב. בקשר לחיבור לצוואר ולשאר הגוף, קצת קשה לי להחליט אם הוא נראה טוב או שיש בו בעייתיות כלשהי. יש שריר (או שמא זה גיד?) שעובר ממתחת לאוזן ועד לשקע שבעצם הבריח - כדאי אולי להדגיש אותו קצת, כי זה השריר/גיד שנמתח ובולט כשמסובבים את הראש. עצם הבריח והחיבור שלה עם שרירי הכתפיים בעייתי; זה נראה כאילו שרירי החזה הם שני שקים, וה"משולש" של שרירי הכתפיים יוצא מתוכם בצורה קצת לא טבעית. זכור שעצם הבריח אמנם בולטת, אבל לא נמצאת מעל העור, והשרירים צריכים לזרום איתה וגם קצת מעליה. אני מקווה שמגיבוב הדברים שזרקתי עליך הבנתי משהו, כי אני לא כל כך. נמשיך. שריר הכתף של היד הקרובה אלינו נראה קטן מדי, אך יכול להיות שזו אשליה שנוצרת בגלל מסת השריר שיוצאת ממנו: נקודת החיבור שלה עם הכתף קטנה מאוד, והשריר, שאמור להיות מאוד מסיבי, מאבד מהעצמה שלו. עכשיו כשאני מסתכלת על זה, יכול להיות שהכתם המושחר באזור בית השחי אמור היה להיות חלק מהמסה הזו, ואם כך, כדאי היה להבהיר אותו קצת או לפחות לרמז על המצאותו בקו לבן פה ושם. כף היד של היד המדוברת לא רעה, אך לאפקט עצמתי יותר (בכ"ז מדובר בסופר-גיבור), הייתי מפנה לצופים את גב היד, במחווה דרמטית יותר (נסה את זה רגע ותבין למה אני מתכוונת. אני מקווה). שרירי החזה לא רעים, למרות שיש הרגשה שהם קצת ריבועיים *מדי*, והחיבור שלהם לגוף עומד על הגבול בין נכון למודבק: יש מקומות שלא חייבים להשלים את הקו השחור, ואפשר רק לרמוז עליו. מצד שני, הרבה אמנים מציירים ואף מדגישים את החיבור הזה, אז אני מניחה שזו דעתי האישית בלבד. בקשר לשרירי הבטן, לפי הזכור לי ישנם שישה ריבועים ועוד שני "מלבנים", אם תרצה, שיורדים עד למפשעה. בציור שלך לא השארת מקום רב למלבנים האלה - ואני לא בטוחה אם זה גורם לשרירי הבטן שלו להיראות גדולים מדי או לגוף שלו להיראות קצר מדי. הערה אחרונה לגבי חלק הגוף העליון - הקווים האלה בצלעות שאמורים לסמן את שרירי בית החזה נראים מעט מאולצים, כמו קיים חוק שמחייב לצייר אותם ונשארת נאמן לו. כדאי להתאים אותם לתזוזה של הטורסו, לכיווץ שרירים מסויימים ובכלל לבדוק אם צריך אותם. רגליים: הרגל המתרחקת מאתנו (אני מניחה שהרעיון היה פרספקטיבה בהרחקה) בעייתית. הירך היא כמעט בגודל מתאים לגוף ופרופורציונלית בהתאם לזוית ראיה פרונטלית, והשוק פרופורציונלית באותה מידה ופשוט קטנה יותר. אמנם כאשר עצמים מתרחקים מהצופה הם נהיים קטנים יותר, אך א) הם עושים זאת בהדרגה, וב) כל האיבר, כל שריר, עצם וגיד בו, עוברים תהליך של הקצרה. כלומר, אי אפשר להציג את הירך ממבט ישיר, את השוק ממבט ישיר ולחבר אותן כך שהשוק קטנה יותר; ההקצרה נעשית לאורך כל הרגל וכוללת את כל האיברים באותו "קו-פרספקטיבה" (לא זוכרת אם יש להם שם רשמי). בין השאר, זה אומר שחלקים שנמצאים קרוב יותר מסתירים חלקים רחוקים (overlapping, נדמה לי), כמו שריר הירך הבולט שיסתיר חלק מהברך. די קשה להסביר את זה במילים, אני מקווה שהמסר הועבר. הרגל הקרובה אלינו נראית בסדר, לדעתי, מבחינת גודל ופרספקטיבה, אך למרות זאת היא נראית קטנה מדי. זאת מכיוון שיחסית לאדם שרירי ומנופח, הרגל די רזה. כדאי לנפח קצת את שרירי התאומים (שום קשר לתאריך - אלה השרירים שנמצאים מאחורי השוק). אפרופו שרירי התאומים והשוק בכלליות: ציירת שתי בליטות לצידי העצם, שכמעט מסתירים אותה לגמרי. גם ברגל שרירית, העצם הזו היא אחת העצמות הבולטות (לא נעים לחטוף מכה בחלק הזה של הרגל. השרירים בקדמת השוק ישרים וארוכים, ולא מתנפחים משני צידיה אלא זורמים איתה. השרירים שאליהם התכוונת, למיטב הבנתי, הם אותם תאומים אמורים, שנמצאים בחלק האחורי של השוק, וודאי שלא עולם על העצם. <אנחה> זה היה די ארוך. מקווה שעזרתי, ובהצלחה עם הדמות!

The Crusader

New member
by all means... be my guest :)

ולכולם (במיוחד לאביב) תודה הבנתי פחות או יותר את כל מה שאמרת ואני מסכים מכיוון שאני לא מתערב בציורים גמורים שלי (קטע מוזר שלי הדבר היחיי שיגום לי לעשות זאת זה יהיה כשאני אעבוד וגם אז התערבות מימלית כמה שאפשר) בכל אופן אני אשתדל ליישם את זה בציורים הבאים... סתם שאלה לציור של הגיבור (שמו הפרטי זה ג´ייסון פאוארס... שילוב של השפ של מנהיג הפאוארריינג´רס המקורי בעונה הראשונה... הייתי קטן ומתתי על הסדרה בתקופה... ופאוארס כשמו של אוסטין... international man of mystery חחחחח) בכל אופן מה אתם ממליצים פינאפ סטנדרטי שלו עומד או בפוזה של קרב(משהו צבאי עם רובה גדול כי הוא היה ביחידת גרילה נבחרת וסודית בצבא ארה"ב)?

*GormE*

New member
ג´ייסון פאוארס זה שם קליט

אבל אני ממליצה לך להשתמש בשמות של אנשים ממדיומים שונים לחלוטין כמו מרילין מנסון (שאני שונאת אותו אבל השם מאוד קאצ´י) שלקח מדוגמנית-שחקנית-אהבלה ומרוצח, שני הפכים שונים לחלוטין ותראו איזה יצור מוזר יצא שם, עם עקבים ושיער ורוד שכביכול שונא את תרבות הנוער באמריקה אבל מנהיג אחת בעצמו בכלאופן המקורות שלקחת מהם שניהם מכיוון דומה ואם אתה רוצה ליצור עניין בדמות שלך אז חלק מאוד חשוב הוא השם, ולא רק שישמע טוב אלא שיהיה מסקרן.

The Crusader

New member
אני סתם תוהה

אבל מה דומה בין מנהיג הפאאורנגרס המקורי (שהיה נער מתבגר דיי טיפשי) ואוסטין פאוארס??????????

giri

New member
אין הרבה מה להוסיף אחרי אביב...

שבאמת היתה מאד יסודית הפעם... חוץ מ... סוף סוף אני יודעת למה קוראים לך CRUSADER!! וזה ציור ברמה מעל כל מה שראיתי שלך בינתיים... כולם התקדמו כשלא הייתי ורק אני לא ציירתי כלום...

apathic

New member
דרך-אגב..

גם לי קוראים אביב, אז אפשר בבקשה לנסות להפחית בשימוש בשם הזה... אני רואה את השם שלי כל הזמן וזה בכלל לא מכוון אליי, וזה די מתסכל. תודה.

apathic

New member
לא נראה לי...

אני נשאר עם השם שלי. ככה נולדתי, ככה אני אמות.

*GormE*

New member
סתאם משהו בלי קשר

זה משהו שאני ממש לא מבינה אבל כל האנשים שיצאתי איתם עד היום- השם שלהם מתחיל באות א´ וככל שהעניינים רציניים יותר אז הם ראשונים בסדר האלפבתי זה הזכיר לי פשוט כי פעם יצאתי עם בחור שקראו לו אביב כיום אני מתראה עם מישהו שקוראים לו אבי, ואני מפחדת שלא אמצא מישהו שיקדים אותו בסדר (א.א. מילן מת...) ואז נידונתי לעבור לאות אחרת, כנראה. ואוו, זה באמת לא קשור בכלל סילחו לי על החלל שאני תופסת

The Crusader

New member
החליפה באמת בהשראת ספון

לפני זה היא הייתה מתכת אדמנטייום וקלטת שזה יהפוך אותו לבלתי פגיע ואז מה הבעיה?! אז הפכתי לחליפה צמודה כמו החליפה של ספון (זה גם נותן לי את האפשרות להתאמן על שרירים וכולי...

ויאגרה

New member
אמממ...

אדמנטיום זה לא חומר אמיתי, אלא המצאה של מארוול. לכן, גם אם היית רוצה, לא היית יכול להישתמש בשם הזה.

The Crusader

New member
אבל אני תמיד קיווית

שאולי אני אמכור את זה או משהו למרוול... ואם לא אז הייתי ממציא מתכת בלתי שבירה... חחח כולם עושים את זה היום ^_~

למעלה