ציור חדש נוסף של deadpool

The Crusader

New member
ציור חדש נוסף של deadpool

אני לא יכול לחכות רציתי לחכות ולתת לכ ל ציור את הכמה ימים שלו אבל סיימתי לצבוע את הציור הזה היום ואני נורא גאה בו אז הנה בשחור לבן ואחר כך בצבע כרגיל תהנו

ben kanobi

New member
יפה

אחלה צביעה, תמשיך ככה הציור קצת מוזר בעיני אני לא מצליח להחליט בדיוק למה אבל גם הוא נראה טוב כל הכבוד ודרך אגב מרכ (קיצור של מרכנרי) כותבים merc בלי ה-h

yonabarak

New member
עשוי טוב

הערות: הרגליים קצרות, בייחוד זאת הישרה. שרירי הבטן קצת סכמתיים, נראים קצת כמו ערימת צמיגים. הצד מעל המותן קצת צר. יש בעיה קלה במבנה של שרירי הירך של הרגל המקופלת, זה לא בנוי בדיוק ככה, אבל זה פחות בולט. כן בולט: תנסה לעשות קווי תנועה ישרים יותר ולא שכולם בדיוק באותו האורך. מומלץ לנסות פעם גם קווי תנועה יפניים, שזה מאה קווים בסרגל, או מקבילים לתיאור תנועה הצידה או במניפה לתיאור תנועה שמגיעה אליך - זה יוצא מאוד אפקטיבי.

The Crusader

New member
תודה רבה לכולם

בקשר למרכ(מרסנרי באנגלית) צודק כנראה חשבתי בדיוק על מק(mech( וחוץ מזה אני חזק בשפה אוצר מילים ודיבור אבל לו באיות בכל אופן תודה בקשר לצביעה פשוט ביותר בחרתי נקודת אור(כלומר כיוון שממנו מגיע האור) כל מקום נגדי או מקום שנמצא נמוך כלומר עם יש שריר אז במקום שלו בולט כלומר מאחורי הבליטה(הקו התוחם של השריר בכיוון הנוגד לכיוון האור) שמה השתמשתי בכמה משיכות של multiply ובכל המקומות שהאור נופל חזק פשוט שמתי screen בצבע של אור שזוהר עליו לא האור הטבעי (כאן זה צהוב כזכור לי) ובשאר הגוף פשוט הרבה משחק של מולטיפלי סקרין ובעיקר ביביד לייט(vivid light( וזהו פחות או יותר אגב חשוב לציין שאני משתמש בפוטו שופ 7

amit470

New member
הצביעה ממש מקצועית לא ידעתי

שפוטו שופ תוכנה שיכולה לעשות את זה... מאיפה משיגים תתוכנה?

למעלה