ציור חדש שבדיוק סיימתי...

knight18

New member
ציור חדש שבדיוק סיימתי...

היייי... אני יודע שלא הייתי כאן הרבה זמן, קפצתי כדי לקבל מכם חוות דעת על הציור האחרון שלי.. צרפתי את הקובץ לכאן, אבל אתם יכולים למצוא עוד פרטים עליו בעמוד שלי ב- DeviantArt. מקווה שתאהבו אותו...

knight18

New member
הנה השוואה קלה.. :)

לקחתי את הציור שלי, הקטנתי אותו לגודל של התמונה המקורית, חידדתי את התמונה, ושמתי אותן אחת ליד השניה... התוצאה לפניכם (לצרכי השוואה בלבד)..
ו... אני עדיין מחכה לחוות דעת מכם

knight18

New member
אני אקח את זה במחמאה...

בהתחשב בעובדה שציירתי את הכל מחדש בגודל פי 20 מהתמונה..

your-destiny...

New member
אני מצטערת ../images/Emo4.gif

אבל אתה פשוט שיחקת עם הסמאדג´ ואולי עוד כל מיני כלים, אבל רואים בבירור שאתה לא ציירת את זה מההתחלה.

knight18

New member
What the fuck ?!

Yes I DID!!!! זה כבר לא בגדר של לקחת את זה כמחמאה...... בעעע!!!@!!!#@! יש לך מושג כמה זמן עבדתי על זה ואיך בן-אדם מרגיש כשלא רק שלא יודעים להעריך את העבודה שלו, אלא עוד טוענים שהוא משקר בנוגע להכנה שלה?! גררררררר!!!!!! I´m outta here and back to DeviantArt.. At least people are more thoughtful over there!

Segan

New member
תצטערי שוב

לפעמים עבודה אססיבית עם האייר-בראש בלי כניסה לפרטים נראית כמו משחק פרוע עם הסמאג´. אל תקפצי למסקנות, הם יקפצו בחזרה עליך :)

tito54.

New member
שלום

עשיתה את זה בעזרת ליירס? (כיאלו התמונה בשכבה ראשונה ואז עברת על זה)

gp53

New member
אין ממש התאמה בין הגבות

בתמונה המקורית הגבה השמאלית נראית יותר עבה ופחות מעוגלת לעומת הציור שלך. זה אולי נראה פרט שולי אבל הגבות שלו נראות נשיות וזה גורם לכל הפרצוף להיראות ככה, משהו שלא מתאים לג´יימס בונד.

למעלה