ציור חדש שלי.. מקווה שלא יאכלו אותי

YONI567

New member
ציור חדש שלי.. מקווה שלא יאכלו אותי

תודה לאל אני שוב יכול לכתוב הודעות... בכל מקרה די מזמן ביקשו ממני ציור עדכני של כריסטינה הדמות שלי, אז הנה וגם הוא כבר לא הכי עדכני.... אבל הוא בן איזה חודש...... אני אסרוק בקרוב עדכניים

comicsgirl

New member
איזה גוף! פ33ה!

אבל, תסלח לי, לא אהבתי את הראש והשער... השער נראה כאילו היא הלכה לספר עיוור... והפרצוף נראה מוזר (אולי בגלל השיער...) לתשומת לבך! קח רגע נשימה עמוקה ואל תרביץ לי עם הפטיש על הראש!
אני רק אומרת מה שאני חושבת...

sarabr

New member
לילדה שכתבה את זה

את לסבית?
סתם שאלה אל תקחי אותי ברצינות טוב ולציור- נחמד ולא יותר

comicsgirl

New member
נו, ברור!

מה לא רואים?
סתאם סתאם! לא לקחת אותי ברצינות!!! אני לא לסבית, למרות שאני נורא אוהבת לצייר נשים! אבל זה רק בגלל שאני חושבת שהגוף הנשי יותר יפה... (סליחה בנים יקרים שלי!)

comicsgirl

New member
בקטע של מה?

שאני לסבית? למה? יצאת איתי פעם? אה! זאת את!
סתאם סתאם! אם את אוהבת לצייר בנים אז שיהיה לך לבריאות!

sarabr

New member
בקטע

שהגוף הנשי יותר יפה אבל אני אגיד לך מה- כבר עשינו את הדיון הזה ודבר שני את לא צריכה לקחת אותי ברצינות בעיניין הלסבית כי אני שואלת את זה כל אחת שמראה אפילו רק סימן קטן ודבר שלישי זהו אין לי דבר שלישי אז זהו וזהו
חחחחחחחחחחחח

HackMachine

New member
המממ....

המבנה גוף דיי טוב. יש קצת בעייה באיזור הכתפיים... איפה שמתחילות הידיים. שאר הגוף נראה טוב חוץ מהעובדה שהיא מקריחה
... ושעוד רגע אנחנו הולכים לראות לה את הוג´יינה.

YONI567

New member
מחייך

תודה שלא נשכתם..... בכל מקרה, פעם (לפני ארבע שנים) כריסטינה הייתה הדמות הכי צנועה בעולם, מכוסה כולה באילו היא רוג.... ואם השנים הבגדים הלכו וקטנו... בכל מקרה לגבי ההקרחה זה הדבר הכי מפחיד ששמעתי כי כריסטינה נוצרה על פי בובה שאני ואחי הקטן הרכבנו (הגוף של ספיידרמן וראש של בארבי) וממש בימים אלה השיער שלה נושר עד שזה הגיע למצב שהיא תקועה בתוך קופסא שקופה, למה אין לי מושג... הנה כמה ציורים מלפני חצי שנה בערך...

comicsgirl

New member
בכללי...

זה נחמד... לפרט? אתה בטוח? טוב... אם אתה מתעקש
אז ככה: בראשונה והשנייה (משמאל) יש בעיה קטנה עם החלק התחתון של הגוף (הוא... ישר מדי...) בשני יש קצת בעיה עם הידיים (מה יש לה שם? קוטג´?!) השלישי פצצתי ביותר חוץ מזה שאני לא אוהבת את הפרצוף... (בשלושתן...) שוב! לא להרים את הפטיש שניצלים ולהכות אותי! (אמא! אמא!!!) זה רק מה שאני חושבת! קח בקלילות!

YONI567

New member
שום פטיש, תודה...מה רע בפרצופים...?

נ.ב לא נעלבתי........

comicsgirl

New member
לא יודעת...

משהו בהם קצת מפריע לי בעיניים... רציתי לשים משהו לשם השוואה אבל בוא נרד...

למעלה