ציור חדש של איבי

Emblem Wearer

New member
ציור חדש של איבי

עבודת בכורה של איבי בפוטושופ, אז התייחסות בהתאם.

Emblem Wearer

New member
נ.ב:

נ.ב: בשל בעייה היסטרית בהעלאת קבצים לפורום (לפחות מהמחשב שלי), אציג את עמודי ההמשך של LINEUP ו - IN;WTTDS מאוחר יותר (כשהתקלה תתוקן).

Humus_Chipsalat

New member
רכשתם לעצמכם אוצר של ממש

איבי הזאת מדהימה! הצרה היחידה בציור, שלמרות הכוונה, שהחגורה תיפול על הירכיים... נוצרת אשליה מרגיזה שהרגלים קצרות במיוחד... מן הסתם ראיתי כבר ציורים אחרים של איבי
אז אפשר להבין שהיא לא טועה כמעט בדברים האלה... בהצלחה! ו... מה עם כמה ציורים של פטרי ?!

*GormE*

New member
וואי...

כפרה עליך חומוסציפסלט! מחמאה ממך זו מחמאה!!

Humus_Chipsalat

New member
איבייייייי אני רוצה שתלמדי אותי

את רזי המקצוע... וכפי שזכור לי .. יש לך איסיקיו.. אז אם את יכולה, פני אליי ל 112721915
תודה מראש.

HackMachine

New member
משהו...

באיך שהיא מחזיקה את הדבר הזה.. זה נראה כאילו ציירת את הידיים ואז חשבת לצייר את המקל
אבל חוץ מזה יפה מאוד!

HackMachine

New member
תלוי האמת...

העניין הוא שהידיים מעוצבות ע"י העצם, ולא ההיפך. בגלל שזה משהו מאוד קשיח אז הידיים הן הנתונות לשינוי. מצד שני, העצם נאחז ע"י הידיים, אז צריך להתחשב באנטומיה שתאפשר החזקה בלי שהיא תמתח שריר
אני גם שונא את זה.. פשוט צריך לחשוב על זה מראש כמו שצריך.. אבל בעיקרון הייתי אומר לצייר את המקל קודם.

moshikgulst

New member
תגובה

קודם הבעיות, אח"כ המחמאות... אין פרופורציה בגוף. ללא קשר לחגורה. הענינים שם לא מסתדרים. אולי צריך להרחיב קצת ת´אגן שיושב קצת צעל החגורה. לגבי השימוש שעשית בפוטושופ ברקע, לדעתי זה נראה חובבני מדי, נו אופנס. עכשיו המחמאות: חולה על הפרצוף שעשית לה... פרצוף אלוהי ממש! את לא עושה גם קומיקס? למה לא ראיתי עדיין אפילו פאנל אחד שלך? אני מסוקרן מאוד...

moshikgulst

New member
זה לא עבודות של גל בכלל?

חשבתי שאיבי לא מעורבת בזה... סליחה, טעות

*GormE*

New member
די שיחקתי עם הפרופורציות

הן נכונות אבל עשיתי בכוונה את השמלה ישרה ואת החגורה נמוכה (כך שקו המותניים ממש לא נראה) כי אני מעדיפה להדגיש את הטקסטורה ולא את האנטומיה. הרקע באמת חובבני אבל אני רק מתחילה בפוטושופ (אפילו לא הגעתי לפרק הזה, זו היתה אינטואציה שלי) בכל מקרה ניסיתי שהשקיעה תראה מציאותית, חובבנית או לא. אני לא זוכרת אם ציירתי קודם את המקל או הידיים כי הרישום די ישן, מצאתי אותו לא מזמן והחלטתי שהוא יהיה מושלם לעיבוד בפוטושופ! ובקשר לפנים שלה- חשבתי על זה לפני רגע- נכון שהיא דומה לילדה מבית קטן בערבה???

*GormE*

New member
אני עושה קומיקס

אבל מה שעשיתי כבר העלתי פה וחבל לי להעלות את הכל שוב בשביל החדשים כי זה עלול לעורר את חמתם של אוהבי הקומיקס סופרגיבורים אבללל אתה יכול להציץ פה (אני שונאת את במה חדשה אבל מסתבר שיש לי וותק...) דף יוצר- איבי פרילינג בכל אופן כרגע אין לי כמעט זמן ליצור קומיקסים, כשנעבור את קורס חובשים אז נראה!

טוב מאוד!

הצביעה מצויינת, רק הגראדיאנט ברקע קצת צורם, גם בגלל ההתנגשות של הצבעים וגם בגלל שהקווים ישרים מדי. אבל האדמה והדמות מצויינים.

Art Of Madness

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifוואוו!../images/Emo187.gif

דיייי להיות כזו כשרונית! *פה פעור*

Art Of Madness

New member
הערה קטנטונת../images/Emo187.gif../images/Emo19.gif

הדמות נראית לי צרה מאוד.. אבל חוץ מזה ציור מושלם, כרגיל...

למעלה