ציור חדש ^_^

The Crusader

New member
ציור חדש ^_^

מהפסטיבל נאבקתי לצייר... לא יודע לא היה לי השראה וגם היה לי טון של שיעורי בית... (שעדיין נשאר לא קצת..) בכל אופן בנוסף לכל אביב אמרה לי בפסטיבל שהציורים שלי ובכן דיי סטטים... ואני מסכים לגמרי! הציורים שלי באמת תמיד נראים חסרי תנועה ולכן אחרי מאבק רב אני גאה להציג את ת´ור אל הרעם ומה שאני חושב שיצא ציור דינמי עם תנועת גוף זורמת... לפחות אני מקווה תראו תתרשמו ותעירו ^_^

Emblem Wearer

New member
נרשם שיפור

אהבתי את היציבה של הדמות... בהחלט ניתן לחוש את המאסה באגן (לא מה שאתם חושבים) ובחלק העליון של הרגליים...

apathic

New member
פשוט יפה

אבל שוב אני לא רואה השקעה ברקע.. אולי בגלל שלא היה לך זמן--? בכל מקרה, פשוט מדהים, מאוד מקצועי. אבל לת´ור יש שיער הרבה יותר חלק וקצת יותר ארוך. אבל מה זה משנה. הוא נראה הרבה יותר נורמלי מת´ור. :)

assaf222312

New member
צבעתי את הציור

מתוך שעמום צבעתי את הציור בפוטושופ מה דעתכם?

apathic

New member
דבר ראשון

קודם כל עוברים בשחור. אל תצבע אם לא עברת בדיו, אפילו אם הוא דיגיטלי. ואם לא יודעים איך אז שואלים לפחות, ואם לא מצליחים אז מבקשים ממישהו אחר לפחות. אבל לא צובעים עיפרון - זה לא נראה טוב.

apathic

New member
בקיצור

לא השקעת מספיק, ורואים. אבל יש פוטנציאל. זה בין "כמעט יפה" ל"לא גמור". נראה לי שכדאי שתעבוד על הרגליים יותר...

chatenoire

New member
צביעה על עפרון

אני לא מקבלת את הקביעה ש"לא צובעים עפרון". אולי הגישה הקלאסית היא צביעה על דיו, אולי ככה אתה מעדיף את הקומיקס שלך, אבל יצירות רבות נצבעו בלי מעבר דרך אינקינג קודם (אריה, אקסטרים אקסמן). זה יוצר אפקט יפהפה, וכשעובדים עליו נכון, כמעט ריאליסטי. מה שאני כן מסכימה איתך, זה שבליינארט הספציפי הזה אי אפשר לצבוע ישירות על העפרון, לפחות לא בלי עריכה שלו: הקו עבה וכהה מאוד(מן הסתם מיועד לאינקינג), ובצביעה רואים נבחרו האזורים שבין הקווים, בעוד שרווחים קטנטנים בתוך הקווים עצמם נותרו לבנים - אחד הדברים שהכי מציקים לעין בצביעה ממוחשבת לא-מקצועית. בקשר לצביעה עצמה (ובלי התייחסות לעפרון) - יש בה דו-מימדיות מוזרה. מצד אחד רואים שניסית להצליל במקומות הבולטים (חזה, אבס, קפלים במכנסיים), אבל מצד שני ההצללה בעייתי וגורמת לבליטות להראות כמו...הדימוי הכי קרוב שאני יכולה לחשוב עליו הוא מן מגזרות נייר. הדבר הנפלא ביותר לעשות - ואני מקנאה בכל אותם אמנים שיש להם אפשרות זמינה לעשות את זה - הוא למצוא דוגמן או שניים, תאורה ומצלמה טובה ולקחת תמונה אחרי תמונה, בשביל רפרנס לאנטומיה ו - במקרה הזה - צביעה.

chatenoire

New member
שיפור בהחלט!

קודם כל לגבי התנוחה - אכן דינמית הרבה יותר. יש בה חיים שבהרבה מהדמויות האחרות שראיתי אצלך אין, ועדיין יש לאן להתקדם. אני מסכימה עם אמבלם, שטען שבהעברת המסה לאגן ייצבת את הדמות ונתת לה שיווי משקל ובסיס לתנועה, ואפשר היה להמשיך משם. ראיתי אותך בפסטיבל, יש לך כמה וכמה שרירים משלך, אז נסה כמה דברים: צור את התנוחה (או התנועה) הזו בעצמך, ותראה איך היא מרגישה. סטטית מדי? לא נוחה? נסה להעתיק בגופך קודם את מה שציירת, ואז את הפוזה כפי שדמיינת אותה. האם הרגליים ישרות כל כך? ואם כן, האם כפות הרגליים פונות שתיהן אלינו? האם הגב לא צריך להיות מקושת יותר? התנוחה שציירת מצוינת, ובשביל ליצור מגוון גדול יותר של תנוחות, נסה לקשקש לידה בכמה קווים וריאציות אחרות לאותה עמידה, אותה הנפת ידיים... בקשר לביצוע עצמו. גם כאן רואים שיפור, והאח הידד (two thumbs up and all that). הטורסו מצוין - אני חושבת שלקחת את עצתם של כמה אנשים כאן לגבי שרירי הבטן, והם נראים טוב, החזה טוב - עולה יחד עם הידיים, ההעצמה של השרירים גם היא נאה ולא מוגזמת. הידיים: האמה טובה מאוד; זה החלק שהכי קשה לי לצייר ביד, אז אני מאוד מערחכה את השליטה שלך בו. שאר הזרוע טובה, אבל אני חושבת שאולי השריר הבולט יותר בתנועה כזו צריך להיות התלת-ראשי שנמצא מתחת לזרוע, אלא אם כן הידיים שלו ממש פונות הרחק מהגוף. דבר נוסף שלא מאוד מפריע אבל תמיד אפשר לשפר הוא שריר הדלתואיד (זה שמקיף את הכתף): הוא בדרך כלל שריר מאוד גדול (בעצם מחבר שלוש קווצות שרירים יחד), אצל אלי-רעם בטח גדול יותר, וכשהיד מורמת ככה והשריר נמצא בשיא המאמץ - אפילו יותר. ולהמשך- כפות הידיים מצוינות, אתה מתחיל לשלוט באחד האיברים שכמעט כל האמנים המתחילים מתקשים בו. האחיזה טובה, בעיקר ביד שקרובה יותר לפטיש; אולי את השניה הייתי מורידה מעל כף היד האחרת ומניחה גם אותה על הקת, כי למרות שזה תור והכל, הפטיש עדיין נראה די כבד. ההבעה יפהפיה - לפחות מה שאני יכולה לראות ממנה דרך השיער, שגם טוב. אהבתי איך שהטת את הראש קדימה: רואים שהייתה כאן חשיבה על תנועה, מרכזי כובד ושיווי משקל. שתי הערות: האחת קשורה לכפות הרגליים, שגם הן מכשול עצבני אצל הרבה אנשים. לדעתי כדאי היה לנסות לצייר את כף הרגל הרחוקה מאתנו בזוית קצת שונה: הוא בכל זאת מפשק רגליים, והמיקום הטבעי שהרגל נופלת בו הוא סלייטלי בזוית עם כף הרגל השניה. היה והם היו מקבילות, הן היו פונות שתיהן עם כיוון הגוף, ולא לעבר הצופה (למרות שהגוף נפנה מעלינו רק במעט). השניה היא בקשר לקפלים שבמכנסיים: אם יש לבחור טייטס והוא עומד ככה, אז הקפלים יופיעו בעיקר באזור האגן והמפשעה, ואולי קצת איפה שהמגף סוגר על הרגל. במקרה כזה הקפלים באמת יהיו קטנים כמו שציירת אותם, כי טייטס זה לא משהו נשפך. אבל אם המכנסיים רחבים יותר (סלח לי שאני לא לגמרי זוכרת את מלתחתם של האלים), הקפלים צריכים להיות גדולים יותר. לדוגמא, אם היו אלה מכנסיים רחבים הם היו ממשיכים באותו רוחב לאורך כל הרגל, ככה שבאזור הברכיים הם היו מקבלים קפלים גדולים יותר (יותר בד ללא שימוש). לפי מה שראיתי בעבודה שלך, גם על בדים, בגדים וקפלים אתה צריך קצת לעבוד, והדרך הטובה ביותר (והנה אני שוב טוחנת לך את המוח עם זה) היא להתבונן, להעתיק ואפילו לצלם או לחפש תמונות לרפרנס. בקיצור, שיפור מצוין, המשך כך, ודע לך שאני אישית אשמח לראות גם סקיצות מהירות של תנועה ואנטומיה. בהצלחה!

The Crusader

New member
וואו!

זה היה התגובה הכי ארוכה שנתת לי אי פעם... חחח קודם כל תודה גם לך וגם לכולם... בקשר לכתף אני חושב שהבנתי ואם כן אז ההנחה שלי הייתה שהיד עצמה מסתירה אותה... o well המכנס... ובכן אני התכוונתי שזה יהיה מן מכנס עור צמוד ולא צמוד בערך כמו גינס אבל יותר משוחרר קשה להסביר צריך לראות בכל אופן אני מקווה שבהתאם לכוונה שלי הקפלים יצאו בסדר ואם לא אז practice makes perfect בקשר לסקיצות מהירות... סורי אני שונא את זה אני עושה אותם בתחילת הציור ומשם ממשיך לציור מלא אני לא אוהב לעשות חצי עבודה גם אם זה לתרגול זה מרגיז כי אז אני נגיד עולה על משהו ואז אני מפסיק??? מבאס בטירוף ככה שאם אני אעשה את זה אני לא אפרסם אלא אם אני אמשיך לציור גמור בקשר לכף יד ובכן הכוונה הראשונית שלי הייתה שזה ייהיה יד מתחת ליד כלומר ששתי הידיים יחזיקו בקת אבל קצת לא הסתדר בגלל הכיפוף של היד אז אילתרתי ועשיתי יד על יד חחח לא נורא קיצר תודה לכולם והפרויקט הבא... אישה יפה!!! פם פם פם חחחח

illustrator

New member
סקיצות מהירות

כדאי שתסרוק את הסקיצה לפני שאתה ממשיך לציור גמור. אפשר לעלות על הרבה דברים בשלב הסקיצה. אתה לא חייב להעלות אותם. שלח לנו לאי מייל ונמשיך משם. ערן

Humus_Chipsalat

New member
ת´ור אל הרעם

בפנים מזכיר קצת את רוסטיק ^_^ שאל אותי אח"כ.. אני אסביר לך ... ו... הציור... פשוט... אדיר !!!! רק ההערה שכבר נתתי על החזה, וזהו. כל הכבוד *תשואות רמות*

effigy

New member
הצביעה מאוד מלוכלכת וזה נורא מפריע

לעין... והפנם לא מבינים כלום מהם...

row

New member
ציור נהדר

אין לי מה להוסיף לתגובות שנכתבו כבר אז רק אני אחזק את אביב שאמרה שהקפלים במכנסיים לא נראים מציאותיים ולא מצויים במקום המתאים גם אם זה סוג של גינס או משהו כזה אבל בסהכ ציור פשוט נהדר כל הכבוד

למעלה