ציור חדש!!!!!!!!

The Crusader

New member
ציור חדש!!!!!!!!

סוף כל סוף סרקתי נגלה (סליחה על טעות כתיב אפשרית) של ציורים אני אעלה קודם את היותר ישנים אבל בסוף האחרונים פשוט מהממים(ספיידי וקפ אמריקה) וגם יש את דדפול ובכל אופן הציור הזה הוא סתם נינג´ה בסגנון קונג פו הייתה לי השראה אבל זה יותר מלפני חצי שנה ככה שאני לא ממש זוכר חחח בכל אופן הנה הציור הראשון מתוך הרבה שיבואו קודם בשחור לבן ואז בצבע (פחות יפה כי אני לא ממש צובע טוב אבל שטויות זה יבוא בתקווה ^_^) הערות תגובות ומחמאות כמובן יתקבלו בשמחה

giri

New member
וואו!

ניר, קפצת מדרגה מהציור האחרון! זה נראה מצויין, בגדול. יש קצת בעיה עם הגדרת שרירי הבטן, והמראה של "עצירת הנשימה" נגרם מזה שהראש יושב קצת אחורה מדי על הצוואר. תמיד קורה לי, אני כבר מזהה את זה...
עוד נקודה קטנה שהטרידה אותי היא הקו הישר-מדי של השיער בו הוא נוגע במצח... זה לא כ"כ ישר. יפה ומוצלח, וגם בצביעה יש שיפור!

yonabarak

New member
זה כי אין לו בית חזה

נראה כאילו הוא עוצר נשימה כי הוא הצליח לצמצם את בית החזה שלו לחצי מרוחבו המקורי... מאחורי שרירי החזה צריך לנוח לו בית החזה, שהוא רחב יותר ממה שציירת. מאחורי שרירי הבטן צריכים לבוא להם שרירי המותן והגב, כנ"ל. אבל יפה מאוד! אני חוזר על הערתי: אחלה ציורים, איפה הסיפורים?

The Crusader

New member
תודה רבה

כשהמחמאות האלה באות מציירת מוכשרת כמוך זה ממש מחמיא וגם משאר האנשים כל הערות יתוקנו בציורים הבאים אגב אני ממליץ להסתכל על הציור של דדפול הוא יותר מוצלח לדעתי בכל אופן תודה רבה!!!

למעלה