ציור חדש

The Crusader

New member
ציור חדש

חחחחחחחחחחח איזה ציור מכוער שתבינו זה היה בשיעור ספרות\מתמטיקה\תנך\ועוד איזה מקצוע משעמם נוסף קיצר יצא שהייתי כל כך משועמם שפשוט ציירתי.. בלי להסתכל על טעויות סתם התחלתי מסקיצה והמשכתי בלי לזרוק תשומת לב... ככה שאל תצפו לציור יפה או לשיפור... זה אני מבטיח בפעם הבאה אבל כל מקרה מכיוון שאני כן גאה בפנים של... כן הנה זה בא... הדמות שלדעתי הכי קשה לציור (מבחינת לתפוס את האופי והטבע שלה)... וולברין! בכל אופן תהנו (תכינו שקית הקאה מחוסר ההשקעה) ותנו לי הערות בכל זאת אם אפשר זה תמיד עוזר ^_~

apathic

New member
המממ.. בוא נראה..

ממש, אבל ממש לא הבנתי מה קורה שם במכנסיים.. כנ"ל - איזור הצוואר. עם קצת יותר השקעה הפרצוף באמת יכול להראות מצויין! כרגע הוא בסדר. אבל בסדר זה לא יותר מדי...

WizMaster

New member
פשששש....! אתה מהיר.../images/Emo8.gif

דרך אגב, אם לא שמת לב, לא היה לנו תנ"ך היום...

The Crusader

New member
שכחת שהתחלתי אתמול

ואני חוזר ואומר לא היה לי כוח להשקיע ככה שברגליים באמת פשוט ניסיתי לסיים והצוואר.. טוב את זה באמת לא ראיתי

odiman11

New member
אני יודע שזה לא אומר הרבה מאחד שלא

יכל לצייר קו מבלי להרוס את כולו אבל לדעתי זה ממש ציור טוב תנסה להשוות את זה לסידרה ולא לקומיקס ותיראה

The Crusader

New member
חחחח

ץודה אבל לא משווים ציורי קומיקס לאנמיצה מכיוון שקומיקס מקצועי תמיד יהיה יותר יפה מאנמיציה... מהסיבה הפשוטה שצייר אנימציה צריך לצייר מליוני תמונות בערך בעוד שצייר קומיקס צריך לצציר הרבה הרבה הרבה... פחות ולכן יש לו יותר זמצן וכוח וסבלנות להשקיע בפרטים קטנים חוץ מזה שהאשאיפה שלי היא להיות צייר קומיקס מקצועי בעדיפות למרוול...חחח ככה שאני לא יכול להשוות את עצמי למשהו שהוא פחות מהטופ! (ולכן this pic stinks!) אבל בקרוב מאוד... מחר או מחרתיים אני אפרסם ציור של ספיידי שהתחלתי צריך לצאת חבל"ז לפי הסקיצה המוקדמת בכל אופן

Supermans girl

New member
אויייי ../images/Emo13.gif

הגוף מאד מדוייק ולדעתי מצוייר בצורה נקייה וטובה. אתה מאד משתפר! הפנים קצת פחות אבל לא נורא! ישר כוח

למעלה