ציור חדש....

The Crusader

New member
ציור חדש....

*צחוק מרושע* מו הה הה!!! חחח קיץ קץ.. סקיצה לאלאדין משלי שעשיתי לפני כשבועיים...(לפני שהתחלתי בפרוייקט שלי על ספיידרמן...שאני מקווה לסיים אותו בשבוע הקרוב...נשארו לי שני עמודים...) בכל אופן מה אתם חושבים? ואם למישהו יש רעיון לשיפור...(כי אני אולי אעשה קומיקס קצר על אלאדין...)

The Crusader

New member
חחחחחחחחח

אני מצטער... איך עלי באבא יותר עכשווי מאלדין???? כלומר מה זה היציאה הטיפשית הזאת? ^_^ חחחחחח

*GormE*

New member
הייתי צינית

כמה מטופש אתה מרגיש עכשיו בסקאלה של -10 עד-10? לא משנה בגרות חורף במתמטיקה!! ווהו!

chatenoire

New member
תגובה

הרגליים מצוינות, הגוף קצת פחות. ברגליים, בעיקר במכנס, יש זרימה טובה של קו ותחושת תלת-מימד מצוינת. אתה מתחיל לשלוט יותר בקפלים. הווסט גם הוא מונח נכון על הגוף. הראש שלו (או רק תווי הפנים) קצת קטן מדי יחסית לגוף. היד שמחזיקה את החרב לא ברורה: היא הולכת אחורה? הצידה? מתקפלת קדימה? החרב פונה אלינו או לאחור?... בגדול הציור לא רע בכלל. נסה להתמודד עם כל מיני תנוחות שונות (העמידה ברגליים מפושקות חוזרת אצלך הרבה) והבעות פנים שונות.

gewitter

New member
פושע

מתעקש לחלק את האמה לשניים! זה לא נכון מבחינה אנטומית, כי הקו שציירת לא נגמר איפה שהוא נגמר :) יותר חשוב מזה, לפי איך שציירת את יד ימין, החרב צריכה להסתיר את אלדין ולא להיפך, או שהיא תקועה לו במותן. אכול בוטן. הוא גם נראה מאוד נוקשה. אולי כדאי לצייר בטן וחזה פחות רחבים ולהאריך את הגפיים מעט. זהו. אני עייף. בהצלחה לכולם בחיים.

The Crusader

New member
אהם אהם...

זה...זה...סק..סקיצ....סקיצה... פחות מושקע מכל הבחינות...יותר דגש היה על העיצוב דמות ופחות על אנטומיה וכדומה... אבל תודה לכולם..... ליאור..כן זה ציור ישן...(כתבתי את זה בהודעה....^_^)

Humus_Chipsalat

New member
ממתי אני קורא דברים שאתה כותב?

Lotus floweR

New member
כאילו הכל סבבי בציור...

חוץ מזה שאני אישית לא חושבת שככה צריך להיראות הפרצוף של אלאדין אבל לא משנה... הקטע הוא שלאלאדין יש להב לא חרב... זה כזה בצורת סהר .... כי זה הכלי נשק באותם ימים באותו מקום, ובסרט...

The Crusader

New member
אוקי..

זאת דעתך בקשר ללהב... אבל אני לא מנסה לעשות את זה יותר מדי קרוב לסרט... והחרב שציירתי ובכן...כן היו כאלה בתקופה...

Humus_Chipsalat

New member
נכון זה כיף שמעירים על הדברים

החשובים? בקשר לפרצוף.. אני דווקא מסכים
ז´תומרת... אלאדין... אמור להיות אדם נחמד כזה, לא? אצלך הוא נראה קצת.. אמממ... מממ.. המממ... עם מקרה טחורים נוראי, שמאוד מאוד מעכיר על יומו
עכשיו... דיברנו מספיק עליך... תורי אני בן 18 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The Crusader

New member
חחח...

כבר אמרתי אתמול.. מזל טוב אח שלי ^_^ תגיד..החברה שלך איכזבו אותך בסוף? ^_^

badgorilla

New member
אמממ אני לא אוהב תסיגנון ציור...

זה יותר מידי אטום...קשה להסביר תנסה לצייר חפיף ומהר אז אולי הדברים יצאו לך יותר כמו שאתה מיתקוון... הציור שלך לא ניראה כמו רישום...

HackMachine

New member
הפרטים בסדר אבל..

.. הוא נראה כאילו מכריחים אותו לעמוד ככה. כאילו שיש מישהו שעומד לידו ומחזיק לו את היד. .. אתה היית מאמת עומד ככה?
תמיד חשוב לזכור שחוץ מפרטים גם הפוזה מראה הרבה על הדמות. אם אתה היית עומד ככה אז גם הדמות שלך תעמוד ככה
.. ארר. כן

למעלה